Home / Cazinouri online / GameWorld.ro oferă un cazino online de top
gameworld-ro

GameWorld.ro oferă un cazino online de top

de Mircea Panait/Insider

După ce am analizat de curând oferta de pariuri sportive a operatorului online GameWorld.ro pe site-ul nostru specializat: www.bettinginside.ro, unde am arătat cât de performant este site-ul GameWorld.ro în această zonă (mai multe detalii aici: http://bettinginside.ro/gameworld-ro-o-noua-agentie-de-pariuri/), acum a venit rândul zonei de cazino online să fie “pusă sub lupă” de specialiștii noștri.

Partea de cazino are două secțiuni: Cazino și Cazino Live. Bonusul pentru noii clienți este consistent, ajungând până la 850 Lei + 20 Lei gratuit.

Dacă la pariuri, ne întâlnim cu betradar.com ca furnizor de servicii, la Cazino avem EGT, Gaming1, iSoftBet și Netent.

La ei întâlnim mai multe tipuri de ruletă, mai multe tipuri de blackjack, iar în partea din stânga ecranului sunt afișați ultimii câștigători. Celebrele jocuri Starburst, Gonzo’s Quest, Rise of Ra, Burning Hot, Wild Clover, Diamond Wild, dar și multe altele sunt prezente. De fapt, sunt prezentate 137 de jocuri pe 12 pagini, fiecare dintre ele având și varianta demo, pentru cei mai puțin curajoși sau pentru cei care vor să se distreze fără a risca.

La aceste jocuri demo, am încercat Frog Story produs de EGT, Hook Heroes produs de Netent, Fortune Fish produs de Casino Technology. Toate s-au încărcat foarte repede, fără bug-uri sau alte defecte care pot deranja, iar cele 20 de minute din viața mea pe care le-am petrecut jucând la gameworld.ro au fost relaxante și distractive. Vă recomandăm cu căldură acest operator și pe online, care se pare că își respectă din plin statutul câștigat în sălile lor de joc premium din România.

Vom reveni pe viitor și cu alte detalii.

 

Check Also

Baumbet.ro a lansat o promoție nouă, destinată iubitorilor de jocuri de tip cazinou.

LA BAUMBET NU CÂȘTIGI DOAR LA PARIURI SPORTIVE!

Cea mai nouă platformă din România a lansat o promoție nouă, destinată iubitorilor de jocuri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *