Home / Strategii cazinouri / 10 strategii simple pe care le poți aplica la orice cazino

10 strategii simple pe care le poți aplica la orice cazino

10 strategii simple pe care jucătorii de cazino le cunosc și le aplică cu regularitate. Deși majoritatea strategiilor enumerate mai jos sunt simple, ele reduc rapid marginea casei.

Dacă aplici cea mai potrivită strategie, poți să câștigi mai multe sesiuni de joc și să te joci mai mult utilizând același buget.

1 – Ia cotele la craps – 10 strategii simple

Când joci craps, poți începe fiecare secvență de pariere pe aruncarea zarurilor. Poți să pariezi pass sau don’t pass în timpul unei runde de ieșire. Până la urmă (de obicei, după o singură aruncare, dar nu întotdeauna) un punct este stabilit. Majoritatea jucătorilor pariază „pass line”, însă există multe pariuri care se pot face în craps.

Odată ce un punct este stabilit poți plasa un pariu special numit pariu de cote. Cota de pariere nu are un loc marcat pe masă deoarece cazinourile nu doresc cu adevărat să le plasați. Plasează pariul în spatele liniei de trecere sau nu treceți pariul pe linie și spune că dorești cotele (dacă joci. Dacă ai întrebări, apelează la personalul cazinoului care rulează jocul.

10 strategii

Pariurile pe cote sunt oferite la cote reale de zero. Marginea casei este zero, deci trebuie să plasezi pariurile pe cote ori de câte ori ai ocazia.

2 – Strategie simplă la Blackjack – 10 strategii simple

Strategia de bază perfectă în timp ce joci blackjack te poate ajuta să reduci marja casei cu 3% sau mai mult. Regulile jocului au mult de-a face cu marja casei, dar indiferent de acestea, dacă joci folosind tabelul combinațiilor posibile, vei economisi bani pe termen lung.

Acesta îți oferă cea mai bună șansă de a avea o sesiune câștigătoare de fiecare dată când jucați și te ajută să reduci pierderile atunci când au o serie nefastă.

Tabelele și diagramele de strategie Blackjack sunt disponibile online și în majoritatea magazinelor din cazinouri.

3 – Video Poker – 10 strategii simple

Bineînțeles că vrei să joci numai la aparatele de poker video care oferă cele mai bune plăți din casino, dar trebuie să utilizezi întotdeauna o strategie de joc. Folosind o anumită strategie poți economisi 2% sau mai mult la fiecare mână pe care o joci.

Deoarece ajungi să joci sute de mâini pe oră, cu cât economisești mai mult și îți protejezi bugetul de joc, cu atât poți sta mai mult și să îți crești suma pe care o ai disponibilă. Asta înseamnă să știi când să te abții sau să dai fold.

Puteți să iei cărți de strategie sau să le tipărești de pe Internet. Dacă intenționezi să joc poker video, e bine să îți arunci privirea pe astfel de căți înainte de a te îndrepta spre cazinou. Dacă te simți că ești pregătit, setează-ți o diagramă de plăți bună și joacă.

4 – Pariază pe banker la baccara – 10 strategii simple

Când joci bacarat, trebuie să pariezi întotdeauna pe banker. Acesta oferă cea mai mică marjă casei și este cea mai bună decizi strategică pe care o poți lua la masă pentru a-ți maximiza șansele.

Când spui banker, te gândești la un pariu cu șanse mari de câștig, folosit pentru a mări cota unei scheme de pariere. În general cota acestuia este mai mai mică, sub @1.5o, fapt ce conferă mai mare încredere pariorilor.

Pariul banker are o marjă de peste 1%, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre marjele inferioare ale operatorului.

5 – Încetinește ritmul la sloturi – 10 strategii simple

Aparatele tip slot-machine au unele dintre cele mai mari marje ale casei pe care le poți găsi într-un cazinou. În plus, poți juca 300 sau mai multe rotiri pe oră.

Când se combină o marjă mare a casei cu un număr mare de rotiri, se produce ceva destul de grav pentru tine. Și profitabil pentru cazinou. Pur și simplu, acesta câștigă doar de pe urma rulajului pe care îl faci.

Deși nu există strategii adevărate care să te ajute să învingi sloturile pe termen lung, cel mai bun lucru pe care îl poți face (dincolo de simplul fapt că nu joci) este încetinirea jocului. Dacă joci doar 100 de rotiri pe oră în loc de 300, bugetul tău va rezista, în medie, de trei ori mai mult.

6 – Joacă mai puține mâini la Texas Hold ’em – 10 strategii simple

Dacă vrei să începi să câștigi mai mult când joci Texas Hold ’em, trebuie să joci mai puține mâini.

Ideea de bază este intri în joc cu mâini mai bune decât adversarii tăi, în medie vei câștiga mai multe mâini. Desigur, pe termen scurt orice se poate întâmpla, dar mâna de pornire mai bună câștigă mai des decât cealaltă mână pe termen lung.

Dacă ai pierdut pe o carte consistentă și vrei să încerci ceva drastic pentru a schimba rezultatul, încercă acest experiment pentru următoarele 5 ore pe care le joci.

Doar intră în pot cu mâinile următoare:

 • A/A
 • K/K
 • Q/Q
 • J/J
 • 10/10
 • 9/9
 • A/K
 • A/Q
 • A/J
 • A/10
 • K/Q
 • K/J

Poți realiza că nu vei juca multe mâini, dar ai o șansă mult mai bună de a câștiga decât atunci când joci cu 30% sau 40% (sau mai multe) mâini de început.

Odată ce ți-ai dovedit că poți face asta timp de 5 ore de joc, poți începe să joci câteva mâini în plus, fără a face salt. Pierderea vine de la jucătorii care fac prea multe mâini, nu prea puține. În cele din urmă ar trebui să să joci,în medie în jur de 20% din mâinile tale.

După ce ajungi să jucați mai puține mâini, poți  începe să lucrezi la alte lucruri pentru a-ți îmbunătăți jocul ca poziție și jocul post-flop.

7 – Joacă doar la ruleta cu un singur 0 – 10 strategii simple

Ruleta este un joc care nu are multă strategie care poate schimba rezultatul pe termen lung. Nu contează ce pui pe marginea casei este același.

Ce poți să faci este să joci doar pe roți de ruletă cu doar un singur spațiu zero. Roțile cu dublu zero și un singur spațiu zero au o margine de peste 5,2%. Marginea casei pe roțile cu un singur zero este de numai 2,7%.

Desi nu functioneaza perfect pe termen scurt, pe termen lung poti juca aproape de doua ori mai mult pe acelasi bankroll la o roata cu un singur zero decat poti juca o roata dubla cu zero. Acest motiv este suficient pentru ca această strategie simplă să fie inclusă în orice listă.

8 – Pune un singur pariu – 10 strategii simple

O strategie care poate fi dificilă pentru cei cărora le place să joace mai mult, dar cu avantajele ei. Încearcă următoarea abordare:

De fiecare dată când mergi la un cazino sau la o sală de jocuri, ori joci online, împarte banca/bugetul de pariere pentru sesiuni de joc. De exemplu, dacă ai 1000 Lei și vrei să joci 5 sesiuni sau în 5 zile, vei avea 1000 : 5 =  200 Lei /sesiune de joc.

Cu acești bani poți pune un singur pariu, maxim 2. Dacă primul tău pariu este câștigător, pune câștigul în portofel și joacă cu restul. Dacă pierzi, atunci încearcă în altă zi sau în altă sesiune de joc.

Iată cum ar fi un exemplu de joc la ruletă:

Începi cu 2000 Lei, buget pe care îl împarți pe 5 zile. Asta înseamnă o bancă zilnică de 400 Lei. Poți juca la ruletă cu un singur 0, pe roșie/neagră ori par/impar. Dacă primul pariu de 400 Lei este câștigător, atunci profitul de 400 îl pui deoparte și continui să joci cu 400 Lei cât a fost câștigul. Chiar poți repeta tehnica, ori poți să împarți câștigul în două părți egale.

Topul celor mai bune sloturi online [2018]

Dacă nu câștigi, te retragi și încerci în ziua următoare. Cu puțină șansă ar trebui să câștigi 3 pariuri din 5 pentru a fi profitabil.

Acest plan de joc îl poți adapta și pentru mai multe ori mai puține zile. Importantă este însă disciplina și respectarea lui.

9 – Joacă turnee – 10 strategii simple

Turneele sunt cea mai bună oportunitate să câștigi sume mari investind o sumă fixă.

Plătești taxa de intrare în turneu iar dacă ești atent și joci bine, poți intra în premii. Structura premiilor este diferită de la turneu la turneu, însă turneele de poker mari pot avea premii de milioane de dolari.

Desigur, primul tip de turneu la care te gândești este cel de poker. Caziourile (atât cele online cât și cele offline) oferă însă și turnee de sloturi, blackjack sau video-poker.

Se apreciază că turneele reprezintă cea mai bună cale de a-ți mări bugetul de joc. Sunt jucători care nu joacă decât în turnee.

Atunci când joci într-un turneu poker nu trebuie să câștigi prea des pentru a face bani pe termen lung. Chiar dacă ești în stare să obții poziții de top, totul este să te păstrezi în vârf și să intri în premii. Pentru asta îți trebuie răbdare și să joci constant mâini câștigătoare.

De ce răbdarea la pariuri este o trăsătură esențială a celor care au succes

10 – Fără bluff-uri

Aceasta este valabil pentru orice tip de poker, inclusiv Texas Hold ’em, 7 Card Stud și Omaha. Ar trebui să bluffezi mai puțin.

Poția avea impresia că jucătorii pe care îi vezi televizor sau pe youtube blufează tot timpul, dar adevărul este că majoritatea profesioniștilor fac asta doar ocazional.

Încercă să blufezi jumătate din cât o faci de obicei. Vei economisi mai mult din ce riști nejustificat  și vei câștiga mai mulți bani când nu bluffezi.

Concluzii 10 strategii simple

Utilizează strategiile simple enumerate mai sus pentru a câștiga mai des și pentru a juca mai mult. Chiar dacă utilizezi o miză mică sau ai un buget redus, distracția este cea mai importantă.

În același timp, câștigurile pot fi pe măsura așteptărilor, chiar să le depășească dacă ești atent și repecți anumite reguli. Cele mai importante sunt legate de moneymanagament și ai observat acest lucru.

Desigur, nu sunt doar 10 strategii simple, pot fi mai multe sau mai variate în funcție de priceperea fiecăruia.

Totul este suficient de simplu încât orice jucător de cazinou poate să aplice aceste strategii. Nu ai niciun motiv să nu le încerci, chiar să le îmbunătățești.

Check Also

8 strategii nebunești de cazino pe care merită să le încerci

Ce puteti citi in acest articol 8 strategii tari de cazino pe care trebuie să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *