Home / Ştiri Cazinouri / Prețul acțiunilor companiilor care opereaza jocuri de noroc in Macao au crescut, dupa ce s-a clarificat cadrul de licentiiere
Prețul acțiunilor companiilor care opereaza jocuri de noroc

Prețul acțiunilor companiilor care opereaza jocuri de noroc in Macao au crescut, dupa ce s-a clarificat cadrul de licentiiere

Prețul acțiunilor companiilor care opereaza jocuri de noroc cu sediul în Las Vegas, dar care au operațiuni si în Macao, au crescut, după ce guvernul local  și-a clarificat cadrul de licențiere a cazinourilor.

Las Vegas Sands Corp., care operează o proprietate în peninsula Macao și cinci în offshore Cotai Strip, și-a văzut acțiunile crescând cu 14,15%, până la 42,99 $ pe acțiune. Acțiunile Wynn Resorts, care operează două resorturi în peninsulă și una lângă Cotai, au crescut cu 8,60%, până la 91,47 $ pe acțiune.

MGM Resorts International a înregistrat o creștere ușoară a acțiunilor, până la 44,47 $ pe acțiune, de la închiderea de 44,24 USD din ziua precedenta.

Numărul de licențe de jocuri acordate de guvernul Macao în cadrul structurii propuse va rămâne la șase, în timp ce durata acelor termeni de licență se va reduce la 10 ani. Propunerea asteapta inca aprobari.

Acțiunile companiilor de jocuri de noroc cu operațiuni în Macao au scăzut dramatic în Septembrie, pe fondul temerilor că structura de licențiere a Macao va deveni semnificativ mai oneroasă, licențele actuale urmând să expire în iunie.

Piața din Macao este importantă pentru cele trei companii din Las Vegas, deoarece acolo sunt generate procente mari din veniturile brute din jocurile de noroc. Sands, liderul de piață din Macao, generează aproximativ 60% din veniturile sale din cazinourile de acolo, iar compania își cesionează proprietățile din Las Vegas pentru a se concentra în primul rând pe Macao, Singapore și noile piețe interne.

Wynn este mai puțin expusă cu o cotă de piață mai mică și un set mai divers de active în Las Vegas și în Massachusetts. MGM are cea mai mică expunere din Macao dintre companiile americane, cu portofoliul său intern divers, precum și un parteneriat în Macao.

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *