Home / Cazinouri / 5 SLOTURI cu tematica FOTBAL care merită încercate
5 SLOTURI cu tematica FOTBAL care merită încercate

5 SLOTURI cu tematica FOTBAL care merită încercate

Sloturi despre fotbal, deoarece fotbalul este cel mai popular dintre sporturi și atât jucătorii la sloturi cât și pariorii sunt interesați de imagini cunoscute din sportul lor favorit. Lista sloturilor despre fotbal este probail mai mare, însă ne-am oprit la câteva sloturi pe care le-am testat și care ne-au plăcut mai mult. Au contat și experința de joc, tema, coloana sonoră și distracția la fiecare dintre ele.

Mini Goooooal

Un slot oferit de către NetEnt cu 5 role și 20 de linii de plată, care aduce în plus și scatter, multiplicator, simbol wild și freespins (runde gratis). Un slot atractiv și care promit că plătește până la 10000 de monezi. Slotul oferă 44 de combinații câștigătoare iar simbolul wild este reprezentat de Cupa Mondială. 5 simboluri wild reprezintă cea mai mare sumă câștigătoare pentru că acestea substituie celelalte simboluri prezente în joc pentru a face combinații câștigătoare. Simbolul scatter este imaginea cu Football iar la trei simboluri de acest fel sunt alocate 15 freespins. La rundele gratis, câștigurile sunt triplate.

mini-goooooal

Football Star

Un slot foarte apreciat de către iubitorii fotbalului aflați în căutarea unor câștiguri mari. Lansat de către Microgaming, acest slot are 5 role și 243 de combinații câștigătoare. Nu vine însă cu nicio opțiune progresivă dar grafica este atrăgătoare și foarte distractivă. Simbolul wild este reprezentat de către imaginea Football star care substituie alte simblouri în combinații câștigătoare. Există și simbolul Striking Wild care vine aleator oferind șansa de a câștiga până la 40 de freespins iar rolele 2, 3 și 4 pot deveni wild de asemenea. Pentru a activa freespins (rundele gratis) e nevoie de 3 sau mai multe simboluri scatter reprezentate de Football icon. În funcție de repartiția acestora se pot câștiga între 15 și 24 de runde gratis.

football-star

Manchester United

Un slot tematic dedicat arhi-cunoscutei formații de fotbal de pe vremea când era condusă de Sir Alex Fergusson. Un slot lansat de Playtech care au reușit să aducă farmecul unui meci de fotbal de pe Old Trafford într-un slot foarte antrenant. Are 5 role și 20 de linii de plată iar valoare mizei poate fi cuprinsă într 0.01€ și 5.00€. Jocul are 37 de combinații câștigătoare iar logoul echipei Manchester United este și scatter în timp ce managerul Alex Fergusson este simbol wild. Ryan Giggs, Dimitar Berbatov, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Patrice Evra și alți jucători din mare echipă sunt simboluri obișnuite care apar la tot pasul. Unul dintre sloturile pe care nu trebuie să le ratezi.

manchester-united

Top Trumps: World Football Stars

Un alt slot lansat de către Playtech care au mizat pe faptul că fotbalul este cel mai popular și mai îndragit sport din lume. Cu o grafică excelent realizată, imagini al jucătorilor foarte fidel redate, acest slot vine cu 5 role și 15 linii de plată. Valoare mizei poate fi cuprinsă într 0.01€ și 5.00€. Top Trumps logo vine ca scatter, în joc fiind disponibile simboluri wild și wild stars. Este un slot care te prinde, mai ales dacă folosești și opțiunea gamble unde îți poți dubla câștigurile. Din această serie mai fac parte Top Trumps: World Football Stars 2014 și Top Trumps: Football Legends, unde ai posibilitatea reîntâlnirii cu jucători legendari ca Pele, Cruiff, Platini și alții.

top-trumps-world-football-stars-2014

Football Rules!

Acesta din urmă este un slot corect, dar care nu impresionează în mod deosebit. Deși grafica este cumva atrăgătoare, sunt părți care puteau fi mult îmbunătățite. 5 role, 20 de linii de plată însă slotul impresioneză prin valoarea mizei acceptate care poate varia între 0.01€ și 250€. Simbolul wild este reprezentat de către fan și poate substitui celelalte simboluri în combinații câștigătoare. Stadionul este scatter iar opțiunea de bonus Penalty Shootout este simpatică. Un plus poate fi considerată opțiunea progresivă Dollar Ball prin care ai acces la jackpot.

football-rules

Check Also

In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta

Aparatele de tip slot machine ar putea sa dispara din Praga, conducatorii orasului doresc “sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *