Home / Strategii cazinouri / 8 strategii nebunești de cazino pe care merită să le încerci

8 strategii nebunești de cazino pe care merită să le încerci

8 strategii nebunești de cazino testat de către echipa noastră. Atât online cât și online am încercat să aplicăm aceste strategii, iar rezultatul îl poți vedea citind în continuare.

Jocurile de cazino sunt bazate pe șansă și pe evenimente aleatoare. Chiar și jucătorii aflați la o masă de poker nu știu ce cărți vor fi trases și multe dintre strategiile de poker presupun să renunți/să te arunci înainte de a intra prea adânc în joc dacă ai mână slabă. Acesta este considerat un sfat bun de care trebuie să ții cont atunci când te gândești la orice tip de strategie de joc, deoarece necunoscutul intervine mai devreme sau mai târziu în toate strategiile de joc.

Cu toate acestea, cei mai experimentați jucători intră într-o zonă de confort când simt că au un anumit control asupra rezultatelor. Această tendință de a avea încredere că va apare un eveniment care să te avantajeze este doar o altă formă derivată din Eroarea Jucătorului (Gambler’s Fallacy). Dacă chiar vrei să joci, atunci de ce să nu încerci și câteva strategii care se situează în afara zonei tale de confort? Există câteva chestii destul de interesante pe care le poți face fără a sacrifica poziția avantajoasă pe care vrei să o păstrezi în fața cazinoului.

De fapt, există chiar și modalități recunoscute de reducere a avantajului casei, dar acestea sunt puține și destul de greu de aplicat. Jocurile de noroc ar fi foarte plictisitoare și monotone dacă toată lumea ar juca aceleași jocuri în aceleași moduri. Deci, în spiritul “nu riști, nu câștigi”, iată câteva strategii care te vor pune pe gânduri. Nu trebuie să renunți la altceva decât la modul de joc pe care îl consideri tradițional și cu care te-ai obișnuit.

Dacă îți plac aceste strategii suficient de mult,  le poți adăuga pe lista favoritelor tale și vei avea mai multe opțiuni atunci când alți jucători cad într-o anumită rutină. Chiar dacă acest lucru nu îți oferă un avantaj asupra casei, cel puțin nu te vei plictisi.

8 strategii tari de cazino pe care trebuie să le cunoști

Foarte mulți jucători experimentați au propriile strategii și tehnici pe care le aplică atunci când joacă într-un cazino. În domeniul jocurilor de noroc, experiența este fundamentală la fel ca și abordarea realistă, distractivă pe care trebuie să o ai atunci când joci. Cel mai important lucru este să te distrezi, să îți petreci timpul în mod plăcut.

Față de acestea, există numeroase strategii care pot fi aplicate într-un cazino. De la Martingale până la card-counting sau hedging pe cursele virtuale de cai, strategii nebunești de cazino există o mulțime, dar depinde de fiecare cum reușește să le aplice și să se distreze cât mai bine.

8 strategii nebunești de cazino pe care trebuie să le cunoști, pe care le-am experimentat și de care am fost încântat:

Ai putea să renunți la clasicul BlackJack? – strategii nebunești de cazino

Blackjack a câștigat mult respect în rândul jucătorilor, deoarece, spre deosebire de majoritatea altor jocuri de cazino presupune și pricepere. Experții în acest joc vor spune probabil că marja de câștig a casei la blackjack este destul de bună. Dar există o problemă cu jocul standard: pur și simplu nu este cea mai generoasă versiune.

Deși majoritatea celor care joacă au învățat să evite jocurile de blackjack cu un singur pachet și care plătesc doar cotele de @1.20. Majoritatea jucătorilor se simt mai comod în jocul blackjack standard cu 6 până la 8 locuri la masă, asta însemnă că preferă cotele apropiate de @1.50.

Dar există și un alt mod de a te bucura de acest joc cu un ușor avantaj față de jucătorul obișnuit de blackjack.

În cazul în care cazinoul îți oferă 21, varianta spaniolă, ar trebui să o încerci. Deși există mai multe diferențe de reguli între blackjack-ul obișnuit și spaniolul 21, diferența cea mai importantă este că jocul spaniol 21 este jucat fără cărți de 10 puncte. Cu alte cuvinte, un pachet spaniol de 21 are 48 de cărți (toate cărțile sunt lăsate la valoarea nominală) în loc de 52 de cărți. Prin eliminarea acelor cărți de 10 puncte jocul reduce șansele fiecărui jucător sau ale dealerului de a face mai repede 21.

Dezavantajul jocului spaniol 21 este că marja teoretică a casei este de aproximativ 3% față de 1%, cât este în blackjack-ul standard. Dar deja poți să zâmbești! Există câteva recompense deosebite în varianta spaniolă 21. Cel mai important dintre avantajele jucătorului este faptul că acesta câștigă întotdeauna la 21-21. Chiar și atunci când dealerul are un blackjack, câștigi dacă ai și tu un blackjack. Altfel spus, casa plătește la cota @1.50 pe jucătorul de blackjack care face egalitate cu dealer-ul.

Poți, de asemenea, să împarți (desparți/split) Așii pentru a doua oară în varianta spaniolă 21. Bine, puțin probabil să primești trei sau patru ași, dar în rarele cazuri când se întâmplă acest lucru, poți splitui din nou.

8 strategii nebunești de cazino pe care trebuie să le cunoști

De ce să joci spaniola 21 dacă marja casei este mai rea decât în ​​blackjack-ul standard? Există într-adevăr multă teorie “marja casei” printre experții în jocuri de noroc. Din punct de vedere tehnic, se poate vorbi de marjă când se realizează un număr mare de pariuri, număr pe care nu îl poți atinge prea ușor ca jucător ocazional. Această volatilitate are însă și părțile ei bune, deoarece înseamnă că uneori jucătorii pot câștiga o mulțime de bani.

În loc să compari statisticile cu privire la marja casei, privește flexibilitatea și recompensele pe care le poți obține atunci când joci varianta spaniolă 21. Te va scoate din zona de confort, dar vei fi surprins în mod plăcut atunci când ești plătit pentru anumite combinații care nu sunt așa de profitabile în blackjack-ul obișnuit.

Joacă doar în turnee – strategii nebunești de cazino

Această strategie este destul de bine cunoscută. Aproape fiecare articol sau blog documentat îți spune să joci doar în turnee la un moment dat. Asta pentru că dacă plătești o taxă fixă de intrare, dar câștigi turneul, valoarea premiului ar putea fi substanțial mai mare decât taxa de intrare. Chiar și turneele de jocuri tip slot-machine pot avea recompense substanțiale pentru jucătorii clasați pe primul, al doilea și al treilea loc.

Ceea ce face turneul cu adevărat interesant este că poți planifica înainte să joci. Acest lucru aproape că reduce jocurile de noroc la un pariu previzibil. Desigur, poate vrei să pariezi mai mult decât permit turneele, iar ele îți limitează marja de acțiune. Gândește-te însă că premiul e mai consistent cu cât avansezi mai mult.

Poți juca simultan în 2, 3 sau chiar mai multe turnee în același timp, iar experiența e mai interesantă, iar adrenalina crește.

Joacă doar 1 la 1 cu dealer-ul atunci când e posibil – strategii nebunești de cazino

În general, cazinoul nu vede cu ochi buni când ești singurul jucător de la masa de blackjack. O parte din avantajul cazinoului derivă din faptul că dealer-ul joacă împotriva mai multor clienți în același timp. Indiferent dacă numeri cărți sau nu, vei remarca o volatilitate mai redusă în distribuția cărților dacă ești singurul jucător care se confruntă cu dealer-ul.

Șeful de tură poate închide alte mese sau poate trimite câțiva jucători de-ai casei să umple masa însă dacă ai o pauză norocoasă joacă 1 la 1 cu dealerul.

De ce contează câți jucători sunt la masă? Deoarece șansele tale de a obține acele cărți cu valoare ridicată scad, pe măsură ce mai mulți oameni trag din teancul de cărți. Când ești doar tu și dealer-ul, ai o șansă egală de a obține cărțile de care ai nevoie. Pe măsură ce mai mulți oameni se alătură la masă, șansele tale se diminuează radical.

Dealer la cazino Sursa: jackpot.co.uk

Dealerul nu are nevoie să tragă cărți cu valoare ridicată la fel de des ca și jucătorii individuali. Acest lucru se datorează faptului că dealer-ul câștigă de fiecare dată când un jucător depășeșete limita. Prin urmare, dacă joci moderat și prudent, fără a risca prea mult, te vei afla într-o situație de egalitate cu dealerul, dar avantajul casei nu va dispărea niciodată pe deplin. Uneori tot ce vei obține pentru a treia carte este o carte care te va trece peste limită și nu vei putea face nimic să îndrepți asta.

Joacă 2 din 3 variante odată la ruletă – strategii nebunești de cazino

Cunoscătorii preferă să aleagă ruleta și există cu siguranță multe motive bune pentru a te descuraja să joci un joc care este creat inteligent pentru a arăta pariurile cu risc ridicat. Majoritatea opțiunilor de pariere de pe masă sunt numerele singulare, iar jucătorii tind să gândească în ceea ce privește parierea doar pe numere unice atunci când joacă.

Cunoscătorii și pasionații pot juca pe linii în ruletă, dar chiar și atunci când pariezi pe șase numere, casa are un avantaj imens față de tine și șansele sunt foarte reduse.

Șansele tale cele mai bune de a câștiga în mod convențional la ruletă sunt de a juca pariurile “în condiții de siguranță” care au 2 variante: negru sau roșu, impar sau par. Totodată, poți plasa pariuri în categoriile 1/3: primele douăsprezece, următoarele douăsprezece sau ultimele douăsprezece rămase. Aceste grupuri 1/3  aduc câștiguri de câte 2 la 1 cote.

Îți poți îmbunătăți șansele de a câștiga jucând câte 2 grupuri. E adevărat că reduci cotele de câștig chiar și atunci când faci acest lucru, dar obții o acoperire mai bună cu acest tip de pariu (pe 24 de numere) față de pariurile standard sigure (pe 18 numere).

Deci, în ce mod ai vrea să pariezi: cu șanse reale pariind pe 18 numere sau cu șanse reale pariind pe 24 numere? Fă calculul. Este posibil să adopți această strategie foarte repede dacă înțelegi sensul ei, mai ales că este printre cele mai bune strategii nebunești de cazino.

Numărul maxim de linii la sloturi – strategii nebunești de cazino

Jocurile tip slot-machine au evoluat enorm de când au apărut. Producătorii de jocuri au adăugat din ce în ce mai multe linii de plată acestor jocuri și acum adaugă chiar mai multe ecrane pentru a gestiona mai multe linii de plată. Versiunile inițiale ale acestor jocuri îți permit să alegi câte linii de plată sunt active în timpul rotirilor. Deși acest lucru poate părea un gest generos pentru jucătorii care s-au simțit incomod în plasarea de pariuri pe 15, 20 sau 25 de linii de plată, realitatea era jucând așa aveai șanse minime de câștig.

Dacă joci doar pe 1 din 25 de linii de plată active, vei câștiga cât se poate de rar. Nu este același lucru însă cu a juca la un joc slot cu o singură linie. Jucătorii care încearcă să-și conserve banii, jucând pe cât mai puține linii de plată, de fapt îi donează cazinoului. Acest lucru se datorează faptului că jocurile sunt proiectate să plătească cel mai bun procent atunci când toate liniile de plată sunt active.

strategii nebunești de cazino

Jocurile cu mai multe linii de plată oferă de multe ori un câștig teoretic mai bun la procentele jucătorilor decât liniile de plată unice mai vechi. Dacă tabelul de câștiguri îți arată un RTP mai bun decât 96%, jocul pe care l-ai ales se apropie de 21 – versiunea spaniolă, ruletă și blackjack.

Jocurile cu sloturi-video poate că nu sunt printre favoritele tale, dar majoritatea pariorilor le încearcă în cele din urmă. Dacă alegi jocuri de slot mai recente care au linii de plată fixe (nu le poți dezactiva), te poți bucura de o perioadă interesantă și în care nu riști prea mult, mai ales că ai plecat de la ideea de a te distra.

Alege Keno în locul altor jocuri – strategii nebunești de cazino

Dacă știi ceva despre ce jocuri de cazino sunt recomandate atunci știi că keno se află printre jocurile cel mai slab cotate, împreună cu toate celelalte jocuri de tip loterie. Așa că pare ciudat existența unei strategii de joc la keno și faptul că poate fi recomandat în locul altor jocuri.

În primul rând, să aruncăm o privire la cele mai nefericite și la cele mai bune scenarii. Într-un joc tipic de keno poți selecta de obicei 2 numere până la 10 numere. Regula principală este că, cu cât alegi să joci mai multe numere cu atât scad  șansele de a câștiga, deși cotele de câștiguri se îmbunătățesc. Cine nu ar vrea să aleagă corect 10 numere care sunt extrase la keno? Bineînțeles, aceasta este tentația la keno (specifică loteriilor), iar cei mai mulți jucători par să aleagă un potențial câștig mare, în defavoarea unor câștiguri mici dar realizabile.

strategii nebunești de cazino

Dacă vrei să joci keno, ar fi mai bine să faci câteva cercetări și să te uiți la opțiunile care oferă cele mai bune șanse de câștig. Probabilitățile și cotele pot varia de la cazinou la cazinou, deoarece există câteva variante diferite ale jocului. De exemplu, într-o singură versiune a jocului, poți câștiga cu 2 din trei numere la o extragere de 3, în timp ce într-o altă versiune a jocului este posibil să nu poți obține nimic cu două din trei. Cazinoul publică un tabel al câștigurilor care îți explică șansele și combinațiile câștigătoare.

Cu câte numere mai puține trebuie să alegi pentru a obține cel puțin 2 combinații câștigătoare cu atât mai bine. De exemplu, să zicem că iei un sistem de 5 la care poți câștiga pentru 5 numere, 4 numere și 3 numere. O rată destul de bună a câștigului și destul de multe posibilități. Totuși nu este chiar grozav, în condițiile în care cele mai moderne jocuri de tip slot-video îți oferă câștiguri teoretice mai bune, dar într-o marjă de 70% până la 75% RTP dacă joci acest sistem de 3/5. Dacă alegi un sistem 3/4, acesta poate fi considerat ceva mai riscant. De fapt, în unele versiuni ale jocului, și sistemul 3/4 oferă șanse destul de bune dacă prinzi toate combinațiile de numere (4 numere, 3 numere și 2 numere).

Acum, după alegerea sistemului de joc, întrebarea rămâne, de ce să joci keno când știi că are o rată teoretică de plată  de aproximativ 70% până la 75%? Răspunsul este simplu, pentru că acest joc îți oferă adrenalină fără însă a te împinge să joci mult, Keno este complet pasiv, și e mai plăcut să îl încerci decât să joci la un slot machine.

strategii nebunești de cazino

Printre numeroasele scheme de money-management recomandate este încetinirea ritmului de joc. Acest lucru este imposibil de făcut la o masă de cărți, deoarece dealerul trebuie să mențină acțiunea pentru ceilalți jucători. Valabil și la celelate jocuri live pe același motiv. Teoretic este posibil să încetinești jocul la sloturi, dar butonul Spin stă acolo chiar în fața ta și sincer nu cred că vrei să îți petreci noaptea numărând tragerile.

Așadar, distrează-te, concentrează-te la alte lucruri pe care le ai de făcut, joacă 10 Lei pe sisteme gen 3/4 sau 4/5 și relaxează-te. Joci fără a risca prea mult și ai șanse reale de a câștiga, poate chiar mai mari decât dacă ai juca câteva runde la sloturi video.

Craps: fără pass și lay – strategii nebunești de cazino

Craps este cel mai complicat joc de cazino, de asemenea și unul dintre jocurile live cele mai neprietenoase față de jucător oricum ai vrea să o iei. Aproximativ orice ghid de craps îți spune că cele mai bune pariuri sunt Pass și Do not Pass și că ar trebui să aveți în vedere cotele atunci când dați Pass sau Do not pass.

strategii nebunești de cazino

Aceste jocuri/pariuri sunt simple, aproape că nu trebuie să te gândești la ele și toată lumea le recomandă. Dar majoritatea jucătorilor aleg să parieze Pass deoarece vor să-l susțină pe tipul care aruncă zarurile. Opiniile diferă în legătură cu toate aceastea, dar comparând cele două opțiuni, cel mai mare dezavantaj pentru pariurile Do not Pass este că poți pierde pe “Come Out roll”.

Să jucăm Craps – un articol pe care l-am scris cu 5 ani în urmă și l-am publicat pe Casino Inside. În acest articol poți vedea modul efectiv de joc.

Acum ai putea să te uiți la modul în care jucătorii câștigă cu Pass sau cu Do not Pass și să te gândești: “Cu 2 variante câștigi oricum. De ce este una mai bună decât cealaltă? “Este pentru că dacă vrei să câștigi pe Come Out cu un pariu Pass ai nevoie de 7 sau 11. Există opt moduri în care zarurile pot cădea pentru a obține unul din aceste două numere. Pentru a câștiga cu un pariu Do not Pass ai nevoie de 2 sau 3 și există doar trei moduri de a obține unul dintre aceste două numere, astfel încât cel care aruncă are șanse mai mari de a lua 7 sau 11.

Dacă lași deoparte Come Out, pariul Do not Pass este mai interesant decât Pass. Asta pentru că după ce se stabilește limita aruncării, dacă pariezi Do not Pass poți câștiga în 66% din cazuri, pe când cu Pass poți câștiga doar în 33% din cazuri. Simplu și eficient!

Pass ia cotele prin plasarea jetoanelor suplimentare pe primul său pariu. Do not Pass este pariul contră. Nu este același lucru cu a plasa un alt pariu pe celelalte variante disponibile. Acesta este unul dintre motivele pentru care craps-ul confuzează anumiți jucători.

Efectuarea de cote pe un pariu de pas plătește mai bine decât stabilirea de cote pe un pariu Nu Pass, dar este mai probabil să câștigi pe pariul Do not Pass. De fapt, acest avantaj este exact de ce cazinoul plătește mai puțini bani pentru pariurile Do not Pass.

Regula celor 17 secunde la sloturi – strategii nebunești de cazino

Întârziere jocului la sloturi-video nu este deloc un lucru ușor, dar există un motiv de a face acest lucru, altul decât să pierzi banii într-un ritm mai lent. Nu este o strategie care promite că vei câștiga mai des, ci una care mărește volatilitatea jocului. Se bazează pe modul în care funcționează algoritmii de generare aleatoare.

Există două lucruri pe care trebuie să le înțelegi despre generatoarele de numere aleatoare, ritmul tragerilor influențează căștigurile. În primul rând, nimic nu este cu adevărat aleator când este produs prin intermediul unui algoritm matematic. În al doilea rând, numerele generate sunt extrase din bazele uriașe de rezultate posibile, ceea ce le face mai mult decât suficient de aleatoare pentru a fi imprevizibile în jocurile de cazino.

Această strategie mai puțin cunoscută a fost concepută concepută pentru jucătorii care cred că (softurile) generatoarele de numere aleatorii se încadrează în anumite modele. Probabilitatea ca acest lucru să se întâmple este relativ mică, ar presupune că numerele aleatoare nu sunt cu adevărat așa…totuși, este posibil atunci când facem referiri la Legea numerelor mari.

De fapt numerele generate ajung să formeze un model ce se numește un “model local”. Aceasta înseamnă că pentru o scurtă durată secvențele de numere urmează un tip de model. Acest lucru este bun pentru că nu vezi niciodată numerele aleatoare sau modul în care sunt alocate. Astfel se creează un efect de cutie neagră care asigură că jocul este onest. Dar să aruncăm o privire mai atentă la modul în care se realizează acest efect al cutiei negre.

Generatorul de numere aleatoare produce în mod constant noi numere. Fiecare număr nou este plasat într-o parte a memoriei numită “registru”. Numărul așteaptă o fracțiune de secundă și este apoi înlocuit cu un alt număr. Între timp, mașina rulează software-ul de joc. Când rotești rolele, jocul începe să aducă numere aleatorii din regiștrii RNG. În Statele Unite ale Americii – la cazinourile offline – este necesar un număr aleatoriu pentru fiecare tambur și acele numere sunt folosite pentru a determina locul în care bobinele se opresc din rotire. În alte jurisdicții, un singur număr aleatoriu este utilizat pentru a determina rezultatul jocului.

Ideea din spatele întârzierii de 17 secunde este că, după ce bobinele nu se mai rotesc și ți se acordă premiul, ai de numărat 17 secunde. Un ceas este foarte bun pentru acest lucru, dar un telefon inteligent poate cronometra și el.

strategii nebunești de cazino

Așteptarea a 17 secunde după fiecare rotire îți crește șansele de a intra într-un model local mai repede. Acesta ar putea să îți ofere câștiguri la întâmplare sau freespins. Nu ai cum să știi dacă se întâmplă, dar dacă simți că ești blocat într-o secvență nefavorabilă, poți schimba jocul și să reiei timpul între rotiri.

Dar de acest timp de 17 secunde? De ce nu alegi, să zicem, 5 secunde? Aceasta este o întrebare bună și răspunsul poate părea un pic bizar. 17 este un număr prim și orice algoritm care încearcă să-și aleagă activitatea este mult mai ușor dacă îți bazezi calculele pe un prim. Cu cât este mai mare numărul prim, cu atât mai bine. Ai putea alege un prim ca 53 de secunde, dar ar fi deja prea mult. În 17 secunde, RNG-ul (Random Number Generator) jocului ar putea trece prin sute sau mii de numere noi.

Mai are un avantaj uriaș această strategie: te ajută să conștientizezi timpul petrecut într-un cazino (real sau virtual) iar acest lucru este doar în favoarea ta pentru că ai mai mult avea mai mult control asupra acțiunilor și a banilor. Probabil cea mai bună dintre cele 8 strategii nebunești de cazino pe care le-am prezentat.

Concluzii

Există strategii nebunești de cazino, strategii slabe la jocurile de noroc și strategii nebunești și slabe în același timp. Am încercat să organizez puțin lucrurile fără a crește riscul (sau pierderile) prin utilizarea unor strategii alternative. Sfaturile obișnuite privind jocurile pe care le găsești în cărți sau pe bloguri, încep să pară depășite și plictisitoare după un timp, acesta a fost și unul dintre motivele principale pentru care am apelat la strategii nebunești de cazino. Dacă joci pentru divertisment, vei fi mai deschis să schimbi lucrurile și să încerci o nouă abordare. Acest lucru efectiv te ajută să îți păstrezi experiența de joc distractivă și interesantă.

Și partea bună atunci când aplici o strategie nebunească este că dacă nu ești mulțumit de rezultate poți să te întorci modul de joc care ți se pare confortabil.

Dar încearcă aceste strategii nebunești de cazino. Poate că te vei îndrăgosti de ele doar pentru că sunt diferite de sfaturile și tehnicile obișnuite pe care le găsești pe toate site-urile de profil.

Check Also

10 strategii simple pe care le poți aplica la orice cazino

Ce puteti citi in acest articol 1 – Ia cotele la craps – 10 strategii simple2 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *