Home / Cazinouri online / Age of the Gods – magia, misterul și puterile vechilor zei greci

Age of the Gods – magia, misterul și puterile vechilor zei greci

Scopul jocului Age of the Gods este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor. Are 5 role, 20 de linii și te cucerește prin grafica absolut fascinantă. Culorile sunt încărcate, luminoase, pline de viață.

Mitologia greacă și-a elaborat un panteon aproape exclusiv antropomorfic, amoral, sacralizând defecte umane capitale (viclenia, adulterul, incestul, paricidul și fratricidul și în genere crima, vanitatea, trufia, lăcomia, nedreptatea). Toate acestea sunt ilustrate de vechii zei greci ale căror isprăvi trezesc încă interesul jucătorilor.

Acest joc se joacă cu un număr fix de 20 de linii de plată active. Pariul total pentru o rundă de joc este pariul pe linie × 20.

Cum să pariezi pe tenis de masă în 7 pași simpli (2020)

Ce trebuie să știi câng joci Age of the Gods

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Câștigurile se calculează pe baza Tabelului de plăți, care poate fi accesat prin intermediul Meniului.

    • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
    • Câștigul SCATTER = pariul total × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
  • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Puteți găsi mai multe informații despre simbolul SCATTER în cele ce urmează.
  • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.
Age of the Gods
Age of the Gods

Simbolul WILD în Age of Gods

Simbolul Wild cu o coroană de aur este simbolul WILD din joc. Poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolurile SCATTER. Ajută enorm pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare. Există, de asemenea, un raport de plată separat pentru 2 sau mai multe simboluri WILD consecutive, începând cu rola 1. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

ATENȚIE la posibila închidere a industriei de jocuri de noroc din țara noastră!

Age of the Gods
Age of the Gods

Simbolul SCATTER în Age of Gods

Simbolul SCATTER din joc este logo-ul jocului. Simbolurile SCATTER nu trebuie să apară pe o anumită linie de plată. În cazul în care există 3 sau mai multe simboluri SCATTER în orice poziție în cadrul rezultatelor, câştigul obţinut se înmulţeşte cu pariul total şi se adună la câştigurile de pe liniile de plată.  3 sau mai multe simboluri SCATTER care apar oriunde pe role declanşează Bonusul Age of the Gods™, în care poți câştiga 1 dintre cele 4 secvențe de jocuri gratuite. Simbolul SCATTER nu va declanşa Bonusul Age of the Gods™ în timpul jocurilor gratuite.

Age of the Gods
Age of the Gods

“V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

Secvența PANTHEON OF POWER pe role

Când simbolurile ATHENA, ZEUS, POSEIDON, HERCULES și APHRODITE apar consecutiv pe o linie de plată activă, indiferent de ordinea lor, dar începând din extremitatea stângă a rolei, câștigi un premiu în bani în valoare de 200 x pariul pe linie.

Age of the Gods
Age of the Gods

Jocul Bonus în Age of Gods

În jocul Bonus Age of the Gods™  sunt prezentate cu 20 de monede care ascund simboluri pentru mai mulţi zei: Athena, Zeus, Poseidon și Hercules. Dacă alegi un simbol, vei dezvălui un simbol zeu. Când sunt declanșate 3 simboluri pentru unul dintre acești zei, secvența de jocuri gratuite a acelui zeu va fi declanșată. De exemplu, în cazul în care sunt dezvăluite 3 simboluri Athena, atunci secvența de jocuri gratuite Athena va fi declanşată.

Age of the Gods
Age of the Gods

Pentru a începe Jocurile gratuite, apasă pe CONTINUARE.

Atunci când se încheie o secvență Jocuri gratuite, vei reveni la ecranul Bonusului Age of the Gods™. Poți apoi să apeși din nou pe pictograme pentru a descoperi simbolurile de zei şi, eventual, pentru a declanşa încă o secvență de jocuri gratuite. Re-declanşarea jocurilor gratuite este posibilă numai în timpul Bonusului Age of the Gods.

Dacă găsești un simbol Hades aonusul Age of the God se încheie şi revii la jocul principal.

Age of the Gods
Age of the Gods

În timpul celor 4 jocuri gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se acelaşi pariu pe linie ca la învârtirea care a câștigat Bonusul Age of the Gods™. După fiecare învârtire, câștigul este afișat în fereastra pop-up Câștig. Câmpul Câștig Jocuri gratuite afișează câștigurile acumulate în cadrul Jocurilor Gratuite aflate în desfășurare. Când simbolul Hades este descoperit şi se încheie runda Bonus, pe ecran vor fi afișate câştigurile dvs. Câștig joc afișează câştigurile primite din învârtirea din jocul principal care a câștigat Bonusul Age of the Gods™. Câștig secvență afișează câştigurile primite din toate jocurile gratuite din timpul Bonusului Age of the Gods™. Câștig total afișează câştigurile cumulate (Câştig joc și Câștig secvență cumulate).

Cum jucăm Sparta – un slot puternic și atractiv

Procentajul de returnare în Age of Gods

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,03%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,02%.

Age of the Gods
Age of the Gods

Strategii de joc pe care le poți folosi în Age of Gods

  • jocul pe miză minimă, cu numărul maxim de linii acoperit. Poți miza pe cele 20 de linii cu doar 0.2 lei în total, ceea ce îți asigură un număr foarte mare de rotiri. Distracția e garantată și câștigurile pot apărea în orice clipă.
  • joc combinat, câte 20 de rotiri pe 0.2 Lei urmate de alte 20 de roturi pe 1 Leu. O variantă care îți aduce mai multă adrenalină și, de ce nu, câștiguri mai importante.
  • mărirea mizei după 10 – 20 – 30 de rotiri care nu au fost profitabile. La această strategie trebuie să fii atent, să numeri fiecare rotire și să ai șansa de partea ta.
Age of the Gods
Age of the Gods

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *