Home / Stiri / Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York preconizeaza venituri anuale de 500 de milioane de dolari din legalizarea pariurilor sportive online
legalizarea pariurilor sportive online

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York preconizeaza venituri anuale de 500 de milioane de dolari din legalizarea pariurilor sportive online

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, consideră că legalizarea pariurilor sportive online ar putea genera venituri anuale de 500 de milioane de dolari odată implementate.

După cum a raportat New York Times, oficialii statului au mai spus că legalizarea marijuanei ar putea aduce la buget alte aproximativ 350 milioane dolari pe an.

legalizarea pariurilor sportive online
legalizarea pariurilor sportive online in statul New York

Guvernatorul încearcă să reducă un deficit bugetar de 15 miliarde de dolari în statul New York, iar despre pariurile sportive pe mobil s-a susținut ca acestea pot fi o nouă sursă de venit.

Mulți dintre locuitorii statului New York sunt îngrijorați că își pierd veniturile in favoarea statului vecin New Jersey, în vreme ce pariorii care nu pot juca în statul lor se îndreaptă către Garden State pentru a plasa pariuri.

Pe de altă parte, candidatul la funcția de primar al orasului New York, Andrew Yang, a declarat că va propune construirea unui cazinou pe Insula Guvernatorilor dacă va fi ales.

„Cazinoul respectiv ar genera foarte multi bani”, a spus Yang. „Dacă orașul ar putea să pună la punct construirea cazinoului și să valorifice o parte din veniturile obtinute de acesta – ar fi unul dintre motoarele recuperării financiare.”

sursa: gambling insider

Check Also

Palms Casino Resort este gata să facă „istorie” in Las Vegas odata cu marea redeschidere

Anul trecut in Mai, reprezentantii tribului San Manuel Gaming and Hospitality Authority au anuntat ajungerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *