Home / Ştiri Cazinouri / Bani mulți și mașini VW T-ROC oferite de Game World București Mall

Bani mulți și mașini VW T-ROC oferite de Game World București Mall

Din Noiembrie anul trecut, Game World BUCURESTI MALL VITAN a lansat campania “DISTRACȚIE ȘI NOROC, 6 SUV-URI VW T-ROC”. Suma totală pusă la bătaie ajunge la 1.800.000 lei, cu premii constând în 6 automobile VOLKSWAGEN T-ROC și premii în bani.

Campania este împărțită în 25 de ediții standard + 6 ediții speciale.

Edițiile standard au loc în fiecare Vineri începând cu ora 21:00 și oferă jucătorilor norocoși 10 premii de câte 1.000 lei și 1 premiu de 10.000 lei.

După cum spuneam campania a fost lansată anul trecut și pe lângă edițiile standard cu premii în bani mai există și 6 ediții speciale cu premii constând în autoturisme. Până în acest moment au fost câștigate 3 VOLKSWAGEN T-ROC în zilele de Vineri (26 Ianuarie, 23 Februarie, 30 Martie). În acest moment au mai râmas în joc 3 automobile și banii aferenți fiecărei ediții standard.

Orice jucător trebuie să își noteze datele de 27 Aprilie, 25 Mai și 29 Iunie care pot venii cu sume importante de bani dar și cu super mașini.

Jucătorii eligibili pentru a participa la promoția “DISTRACȚIE ȘI NOROC, 6 SUV-URI VW T-ROC” trebuie să aibă activat și să folosească , cardul Crystal Bonus Club în sesiunile de joc la Game World București Mall.

SPOR LA CÂȘTIGURI!

 

Despre Game World:

Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment din Romania, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice.
Compania este prezenta in Bucuresti si in alte 3 orase importante din tara: Brasov, Sibiu si Alba Iulia.

Inca de la inaugurarea primei sali de jocuri din capitala, in septembrie 1999, reteaua Game World Romania s-a extins continuu, ajungand in prezent la un total de 8 sali de jocuri cu aproximativ 800 de posturi de joc si peste 400 de angajati.

Game World Romania face parte din grupul de companii Game World, care se numara printre cele mai experimentate companii din Centrul si Estul Europei in domeniul jocurilor electronice.

Check Also

Mai ai timp până pe 18 MAI să câştigi un AUDI A5 la Netbet Roulette!

Ce puteti citi in acest articol Cum câştigi premiileDespre NETBET: Jucătorii de ruletă mai au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *