Home / Cazinouri online / Bonanza slot – un joc neobișnuit…de interesant

Bonanza slot – un joc neobișnuit…de interesant

Bonanza slot reprezintă un capitol nou în jocurile cu sloturi reactive. Tema este o aventură minieră extrem de atractivă din vestul sălbatic, cu joc rapid și grafică 3D uimitoare.

Slot video Bonanza de la furnizorul de jocuri Big Time Gaming este un joc de 6 * 6 cu 117649 linii de plată. Prin urmare, și miza este ceva mai mare ca să acoperim pățile posibile.

Slotul are RTP = 96% și varianta HIGH. Principalele caracteristici ale jocului sunt: ​​Wild, FreeSpins, Multiplicator, Substituirea simbolurilor câștigătoare, Multiway (+1024).

Top 5 sloturi în vacanța de vară la Netbet

Bonanza slot – un joc neobișnuit

Dispunerea pe ecran este nouă și trebuie să urmărim cu atenție simbolurile. Putem seta numărul de rotiri dar și limita de pierdere sau de câștig.

Fiecare cart adaugă un simbol la rola deasupra căreia se află, pe rolele 2,3, 4 și 5. Fiecare simbol câștigător face parte dintr-o combinație și este înlocuit de simboluri care vin de deasupra pe role și din dreapta în carturi.

Bonanza slot – role și carturi

4 simboluri scatter (GOLD) ne aduc 12 rotiri gratuite. Fiecare simbol scatter suplimentar adaugă câte 5 rotiri gratuite în plus.

Știm prea bine că simbolurile wild substituie orice simbol cu excepția simbolurilor scatter.

Bonanza slot – Megaways

Fiecare rolă simplă sau cu cart poate avea până la 7 simboluri. Astfel, fiecare rotire poate avea până la 117469 șanse de câștig. Nu spunem noi asta ci producătorul slotului.

Câștigurile se obțin pentru simboluri plasate unul lângă celălalt, de la stânga la dreapta. Indiferent de dimensiunea simbolurilor plasate pe ecran, pentru a câștiga trebuie să fie adiacente. Plățile sunt multiplicate cu miza.

Bonanza slot – coloană sonoră și efecte acustice

Jocul are sunete care ne duc cu gândul la minerale, roci sau la vreo descoperire auriferă. Nimic strident sau care să ne provoace stări neplăcute. Din contră, se poate auzi și susurul unui râu.

Top 3 jocuri de casino online cu specific de iarnă pe care le poți accesa de pe mobil

Check Also

Slotul Katana - un joc pentru onoarea vechilor samurai

Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai

Ce puteti citi in acest articol Despre slotul KatanaJocuri gratuiteNe putem dubla câștigurileKatana – istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *