Home / Ştiri Cazinouri / Bonus de 100%: până la 1000 RON la prima alimentare!

Bonus de 100%: până la 1000 RON la prima alimentare!

Un bonus  de 100%: până la 1000 RON la prima alimentare la Superbet.ro

Jocurile de cazinou sau sloturile sunt preferatele tale?

Supebet.ro te așteptă cu un bonus special pentru tine, ca să încerci toate jocurile pe care le au pe site, cu de două ori mai multe bucurii: îți dublează banii din prima depunere ca să câștigi și la ruletă, și la blackjack, și la celelalte jocuri!

Când alegi bonusul de cazinou, primești de la Superbet încă o dată aceeași sumă pe care ai depus-o, până la 1000 RON! Practic îți dublează banii pe care îi poți juca în cazinou, la jocuri arcade sau la sloturile tale preferate, ca să te distrezi mai mult și să câștigi pe măsură!

bonus-100-la-jocuri

Nu trebuie să mergi în Las Vegas și nici măcar până la cazinoul din orașul tău. Joacă de la tine de acasă sau de oriunde! Deschide-ți un cont de pariuri, alimentează-l și alege bonusul de cazinou.

Îți dublează banii, îți dublează emoțiile și distracția!

bonus-100

Cum să iei bonusul de 100%: până la 1000 RON

  • Bonusul de bun venit este de 100% din suma depusă până la maxim 1000 RON și este valabil doar pentru primul depozit efectuat de minim 10 RON.
  • Ofertă rezervată în exclusivitate noilor jucători și este disponibilă o singură dată.
  • Bonusul poate fi folosit doar în secțiunea “Jocuri” și “Casino Live” de pe site.
  • Bonusul nu poate fi folosit pentru a juca la pariuri sportive, pariuri live, loto, sau virtuale.
  • Pentru a îndeplini condițiile de retragere a câștigurilor rezultate din folosirea bonusului, jucătorii vor trebui să mizeze de 30x valoarea inițială a bonusului primit.
  • Pentru a retrage 1000 RON din banii bonus și câștigurile obținute din utilizarea acestuia va trebui să pariezi 1000 RON x 30 = 30000 RON.
  • Fiecare joc contribuie la rularea bonusului. Jocurile de Blackjack contribuie cu 20% la rularea bonusului (100 RON jucați la ruletă vor contribui 20 RON), iar jocurile de ruletă contribuie cu 10% la rularea bonusului (100 RON jucați la ruletă vor contribui 10 RON).

sloturi-superbet

  • Toate pariurile, câștigătoare sau necâștigătoare, având cota totală de cel puțin 1.5, contribuie la rularea bonusului. În cazul pariurilor PreMeci (simple sau sistem), 1.5 trebuie să fie cota minimă a fiecărui eveniment de pe bilet. În cazul pariurilor de tip sistem, pariul este luat în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1.5. Poți paria bonusul la toate produsele menționate mai sus, astfel acesta nu se limitează la un singur produs.
  • Pariurile simple pe un număr sau biletele sistem ce conțin combinația “1 din … “, de la loteria “Win For Life” nu sunt luate în considerare la cerințele de rulare a bonusului.
  • Biletele care conțin meciuri de la “Super Cotă” și au cota totală sub 4 nu sunt luate în considerare la cerințele de rulare a bonusului.
  • Atunci când sunt îndeplinite cerințele de pariere, banii de bonus vor fi convertiți în numerar (bani reali).
  • Nu poți retrage banii sau balanța restricționată până când ai terminat de rulat bonusul, l-ai anulat sau a expirat. Poți anula bonusul apelând la departamentul nostru de relații pentru clienți. Banii bonus dar și toate câștigurile obținute folosind acești bani vor fi anulate.
  • În cazul în care cerința de rulaj a mizei pentru oferta respectivă de bonus nu a fost îndeplinită în termen de 30 de zile de la acordarea bonusului, toți banii de bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.
  • Numai persoanele de peste 18 ani și cu reședința în România pot folosi acest bonus.
  • Ne rezervăm dreptul de a solicita jucătorilor să trimită documentele conform procedurii de verificare a clienților. Refuzul jucătorilor de a furniza informațiile solicitate, poate determina anularea bonusului și implicit a câștigurilor obținute folosind acest bonus.
  • Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet. Superbet își rezervă dreptul de a modifica, a anula bonusul sau condițiile de acordare în orice moment.

Check Also

Mai ai timp până pe 18 MAI să câştigi un AUDI A5 la Netbet Roulette!

Ce puteti citi in acest articol Cum câştigi premiileDespre NETBET: Jucătorii de ruletă mai au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *