Home / Ştiri Cazinouri / Bonus si promotii la Admiral.ro

Bonus si promotii la Admiral.ro

Orice cazinou online care se respecta trebuie sa ofere jucatorilor sau potentialilor jucatori o serie de premii bonus si promotii. Asa cum este de asteptat nici Admiral.ro nu este mai prejos si ofera jucatorilor mai multe bonusuri si promotii pe care le prezentam in articolul urmator.

100% bonus pana la 800 lei

100% bonus

Acest bonus este acordat doar jucatorilor nou inscrisi, care si-au facut cont pe Admiral.ro

Pentru a convertii bonusul in bani trebuie sa indepliniti anumite cerinte de rulare. Din momentul activarii bonusului aveti la dispozitie 30 de zile sa indepliniti conditiile de rulare.

Bonusul se acorda in mod proportional in functie de primul depozit dar nu va depasii suma de 800 lei. In situatia in care primul depozit este in valoare de 50 de lei atunci bonusul acordat va fi de 50 de lei. In situatia in care primul depozit este de 1000 lei, bonusul acordat va fi in valoare de 800 lei.

De asemenea jucatorul nou inscris poate primii un bonus suplimentar de 200 de lei dupa ce va fi finalizat intreg procesul de inregistrare prin trimiterea unei copii a actului de identitate si a unei facturi de utilitati nu mai veche de 3 luni.

Regulile de rulaj a bonusului spun ca pentru a il convertii numerar si a il retrage trebuie sa mizati mai intai cu bani reali de 30 de ori valoarea bonusului acordat (ex. daca primiti un bonus de 100 lei, sum ape care trebuie sa o pariati este echivalenta cu 100 x 30 = 3000 lei.

Conversia bonusului are loc treptat, convertindu-se cate 50 lei.

Conditiile de rulare trebuiesc indeplinte in termen de 30 de zile de la revendicarea bonusului, in caz contrar bonusul acordat in bani si orice alte castiguri bonus vor fi pierdute.

Bonus de 175 de lei la noul slot Extreme

Admiral.ro a lansat un nou joc – Extreme, ocazie cu care ofera tuturor jucatorilor interesati un bonus de 175 lei.

Pentur a colecta bonusul trebuie ca in perioada 23-24 Mai, sa joci 300 de lei la jocul Extreme. Mizele mai mici de 300 de lei nu vor fi luate in considerare pentru acordarea bonusului. In cazul in care mizati mai mult de 300 de lei, bonusul pe care urmeaza sa il primiti nu va depasii suma de 175 lei.

Dupa indeplinrea cu success a conditiilor necesare obtinerii bonusului  contul v ava fi creditat cu 175 de lei bonus in maxim 48 de ore de la terminarea promotiei.

Banii bonus primiti vor putea fi convertiti in numerar utilizand doar mize cu bani reali la pariuri sportive si/sau jocuri mecanice, exceptie facand jocurile de masa si jackpot-urile progresive.

In cazul pariurilor sportive trebuie sa mizati mai intai cu bani reali de 10 ori valoarea bonusului acordat, pentru a putea ajunge sa retrageti bonusul. In cazul jocurilor mecanice aveti obligatia sa rulati de 30 de ori valoarea bonusului acordat inainte de a-l putea retrage.

Conversia bonusului acordat va avea loc treptat, cate 50 de lei de fiecare data.

Foarte important este faptul ca trebuie sa indepliniti conditiile de pariere in 14 zile de la revendicarea bonusului.

50 de freespinss pentru tine!

La jocurile Book of Ra™ deluxe, Sizzling Hot™ deluxe, Lucky Lady’s Charm™ deluxe & Plenty of Fruit™ 40, puteti beneficia de 50 de rotiri gratuite.

Este posibil sa beneficiati de aceasta campanie in mod individual printr-un dialog de tip pop-up. In cazul in care acceptati aceasta campanie o sa primiti un email pe care trebuie sa il validati. A doua zi dupa validare o sa primiti cele 50 de rotiri gratuite pe care trebuie sa le activati.

Castigurile generate de freespins sunt castiguri in bani bonus care pot fi retrasi doar dupa indeplinirea conditiilor de rulaj.

Conditiile de rulaj difera in functie de tipurile de jocuri sau pariuri la care jucati  si se incadreaza intre 1-50 de ori in bani cash jucati.

Conversia bonusului are loc treptat, convertindu-se intre 10-200 lei, acesta fiind anuntat intodeauna in buletinul promotional, in sectiunea promovare a site-ului si / sau in contul fiecarui jucator.

Clasicele Duminici

In fiecare Duminica intre orele 00:01 si 23:59 puteti beneficia de un bonus de 50 de lei si 20 de rotiri gratuite.

Pentru a avea parte de aceasta promotie trebuie ca in perioada in care promotia este activa sa efectuati o depunere de minim 100 de lei si sa mizati 50 de lei dintre acestia la unul sau mai multe jocuri incluse in promotie. Trebuie sa urmariti cu atentie jocurile care sunt selectate in promotie pentru ca acestea se schimba in fiecare duminica.

Rotirile gratuite din cadrul acestei promotii nu pot fi folosite decat o singura data si pot fi revendicate in maxim 72 de ore de la acordarea acestora. Rotirile nerevendicate in acest timp vor fi anulate.

Si de data aceasta pentru a retrage castigurile generate de rotirile gratuite trebuie sa indepliniti conditiile de rulaj a bonusurilor.

Bonusurile in bani vor fi creditate in conturile jucatorilor in maxim 48 de ore de la terminarea campaniei.

 

Speram ca aceasta scurta prezentare a promotiilor si bonusurilor oferite de Admiral.ro s ava fie de folos sis a va aduca cu un pas mai aproape de castigarea la cazinoul online a sumelor sperate.

SUCCES!!!

Check Also

Bani mulți și mașini VW T-ROC oferite de Game World București Mall

Din Noiembrie anul trecut, Game World BUCURESTI MALL VITAN a lansat campania “DISTRACȚIE ȘI NOROC, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *