Home / Ştiri Cazinouri / Caesars Entertainment a cumparat o parte din actiunile SuperDraft
Caesars Entertainment

Caesars Entertainment a cumparat o parte din actiunile SuperDraft

Pe măsură ce industria cazinourilor land based se chinuie sa treaca cu bine peste problemele cauzate de pandemia globală, Caesars Entertainment continuă să isi diversifice afacerea cu o noua investiție majoră, de data aceasta cu platforma de fantasy sports a celor de la SuperDraft.

Caesars Entertainment
Caesars Entertainment

Compania Superdraft din New Hampshire oferă șapte sporturi profesionale în peste 35 de state din SUA și deși implicarea financiara a celor de la Caesars este mică în prezent, gigantului din lumea gamblingului isi poate creste pachetul de acțiuni până la 100% in urmatoarea perioadă de timp.

Nu de mult si anul trecut Caesars a achiziționat casa de pariuri britanică William Hill pentru 2,9 miliarde de lire sterline, astfel încât operatorul american să își sporească prezența în industria de pariuri sportive, industrie aflata în expansiune.

Acest anunț vine dupa ce un alt operator de cazinouri din SUA, MGM Resorts, si-a aratat interesul fata de compania de jocuri online Entain, dar în cele din urmă tranzactia a esuat, deoarece oferta de 8 miliarde de lire sterline nu a fost agreeata de reprezentantii Entain.

Toate acestea arată dorința puternică a operatorilor de cazinouri de a oferii o paleta de jocuri de noroc cat mai diversă, în timp ce industria land based continuă să lupte cu greutatile.

Check Also

Georgia adoptă un proiect de lege cu restricții sporite pentru jocurile de noroc

Parlamentul din Georgia a adoptat un proiect de lege care impune restricții asupra jocurilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *