Home / Cazinouri / Top 5 cele mai populare cărți cu strategii de cazino
Top 5 cele mai populare cărți cu strategii de cazino

Top 5 cele mai populare cărți cu strategii de cazino

Există numeroase strategii de cazino care pot fi aplicate cu ușurință și care nu solicită prea multe cunoștințe. La fel de bine, există și strategii bazate pe numere și probabilități care presupun stăpânirea unor concepte.

Importantă la o strategie de joc este însă consistența în aplicarea ei. De fapt, această consitență determină dacă strategia este sau nu viabilă pentru jucător. Aplicarea ei și respectarea principiilor de bază dau măsura veridicității oricărei strategii de cazino.

Există literatură scrisă, video și audio în domeniu. Prezentări, explicații ale tehnicilor de joc, până la sfaturi de gestionare a bugetului. Fiecare aduc un plus considerabil pentru jucători, mai ales atunci când sunt înțelese și aplicate corect.

Top 5 cele mai populare cărți cu strategii de cazino

Se spune că dacă vrei să îți mărești șansele de a câștiga la cazino, trebuie să alegi jocul potrivit și să joci maximizându-ți șansele. Operatorii au marja de partea lor iar jucătorii vin să se distreze și să câștige.

Volatilitatea la sloturi și ce trebuie să știi atunci când alegi un joc (2019)

Gambling 102: Cele mai bune strategii pentru toate jocurile de cazino

O carte de Michael Shackleford care are un titlu foarte ambițios. Chiar dacă nu acoperă toate jocurile de cazino, tratează multe dintre acestea. Este o lectură excelentă pentru jucătorii care vor să înțeleagă diferite strategii la o gamă largă de jocuri. Accentul este pus pe strategiile ușor de învățat și care oferă șanse rezonabile de creștere a bugetului de joc.

Video Poker pentru Începătorul Inteligent

O foarte bună abordare a teoriilor din spatele jocului de video poker. Sunt expuse și analizate principiile jocului și diverse stiluri de video poker. Foarte multe detalii despre cum ar trebui jucat un stil specific și ponturi pentru îmbunătățirea abilităților. Este o carte de bază pentru cei care vor să devină pricepuți la acest joc și o excelentă bază de pornire.

Blackjack Profesional

O carte destul de veche, dar foarte actuală. Modul în care este tratat jocul de Blackjack a transformat-o într-o carte deja clasică. Înaintea acestei cărți autorul a publicat Basic Blackjack în care descrie aspectele fundamentale ale jocului. Blackjack Profesional este o abordare matematică și conține studii și exemple bazate pe probabilități. Printre jucătorii Blackjack este conisderată obligatorie pentru cei care vor să obțină un avantaj față de cazino.

Strategie la Slot Machine: Metode câștigătoare pentru a lua Jackpot-ul

MacIntyre Symms este cel care a scris acest manual în care ne arată cum putem obține cele mai bune cote la sloturi. Practic, ne arată că nu există un mod de a juca profitabil pe termen lung decât dacă urmărim jackpot-urile progresive. Oricum, acest ghid aduce multe idei interesante și ne arată cum să ne îmbunătățim șansele de câștig.

Comparație între PsF și Minim o repriză la fotbal

Casino Craps: Strategii pentru a reduce cotele care sunt împotriva ta

Scrisă de Robert Roto, această carte tratează doar jocul de craps. Este cunoscut ca unul dintre jocurile în care avem șanse reale împotriva operatorului iar autorul tratează acest aspect cu multă dedicație. Dacă jucăm corect, jocul de craps se arată ca unul în care putem profita de cote. Dacă jucăm incorect, pierderile pot fi neplăcute. Dar asta se poate întâmpla la orice joc. Această carte este peste nivelul începătorului și prezintă strategii avansate care ne arată cum să evităm greșelile pe care le fac cei mai mulți jucători.

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *