Home / Cazinouri / Cazino Bellagio – simbolul opulenței din lumea jocurilor de noroc din Las Vegas

Cazino Bellagio – simbolul opulenței din lumea jocurilor de noroc din Las Vegas

Numele Bellagio este sinonim cu excelența în servicii de cazino, acesta fiind și motivul pentru care este cel mai frecventat cazino din Orașul Păcatelor. Începând cu instalațiile luminoase elegante și terminând cu tapițeria luxoasă a mobilei, totul la Bellagio are un aer de înaltă clasă.

Toate cazinourile din Las Vegas au micile lor diferențe, dar sunt și cazinouri precum cel de la Bellagio, care îți arată cu adevărat cum ar trebui să arate un cazino din Las Vegas. Ai posibilitatea să joci cu câteva monede sau cu mii de dolari și poți, bineînțeles, să iei jetoanele pe care le folosești în acel cazino și să le folosești în orice alt loc în care te afli la un moment dat. Numele Bellagio este sinonim cu excelența în servicii de cazino, acesta fiind și motivul pentru care este cel mai frecventat cazino din Orașul Păcatelor.

Cazinoul Bellagio se află în interiorul hotelului cu același nume, localizându-se astfel în inima regiunii turistice a Las Vegasului. Este situat de fapt de-a lungul faimoasei Las Vegas Strip, motiv pentru care nu este ușor accesibil, dar este îndeajuns de aproape față de marile atracții turistice  ale orașului; poți face astfel o combinație reușită de gaming la Bellagio și o noapte prin oraș.

Ca acasă printre sloturi și jocuri incitante de poker

Sunt multe aparate la care poți juca cât timp ești în cazinoul Bellagio, începând cu sloturile. Sunt sute de sloturi disponibile în diferite versiuni și modele, iar această varietate își oferă opțiunea de a îți petrece timpul încercând diverse jocuri la aparate, dintre care câteva sunt unice și nu se găsesc decât la Bellagio. Jocurile la sloturi ating punctul cel mai culminant în Bellagio. Poți găsi peste 2.300 de sloturi, jocuri video cu manetă și video-poker, ce au jackpoturi progresive care ating deseori ordinul milioanelor de dolari. Lucurile se încing la Turneele de sloturi de la Bellagio, prin entertainmentul live, mâncarea minunată și premiile imense ce pornesc de la 100,000 $ și ajung chiar să depășească 2 millioane $. Conform datelor publicate de Nevada Gaming Control Board, în primele două luni din 2009, în medie, marja profitului la sloturi a fost de 2,75 %.

Dacă jocurile la masă sunt mai pe gustul tău, tot Bellagio este locul în care trebuie să te afli. Având posibilitatea să alegi între mese de craps, ruletă, blackjack, bacara și alte jocuri la fel de incitante, poți cu adevărat să „îți faci de cap” la mesele de jocuri. Bellagio este crème de la crème printre sălile de jocuri din Vegas, locul în care și profesioniștii de poker merg să joace. Sala pentru nefumători are 30 de mese și este deschisă non-stop. Tot acest fast are un preț însă, jocurile având poturi minime de $4/8 la jocul cu limită și  $2/5 pentru Hold’em fără limită de pot. Există nenumărate jocuri care au și limite mari de $20/40, mergând în unele zone mai „elevate” de la 300 $/600 $ până la sume cu mult, mult mai mari. Există și o sală separată unde se joacă partidele „importante”. Bellagio este gazda evenimentelor World Poker Tour, însă acestea se desfășoară într-un loc separat al cazinoului. Totuși, Bellagio organizează zilnic turnee de Hold’em fără limită de pot, însă buy-in-ul este de 500 $ de dumincă până joi, și de 1000 $ vinerea și sâmbăta. În orice seară, într-o cameră cu pereți din sticlă, în spatele cazinoului, poți vedea vedete precum Daniel Negreanu, Jennifer Harman, Eli Elezra, David Benyamine și mulți alți jucători profesioniști de poker ce preferă mizele mari.

Nu în ultimul rând, Bellagio este și casa pariurilor sportive, oferindu-ți posibilitatea să pariezi pe orice cursă sau eveniment sportiv pe care ţi-l dorești.

Check Also

Top 10 cazinouri la nivel mondial – partea a doua

Ce puteti citi in acest articol Continuam incursiunea noastra in “lumea mare” a gamblingului, si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *