Home / Stiri / Cazinourile din Atlantic City sunt programate sa se redeschida pe 2 Iulie

Cazinourile din Atlantic City sunt programate sa se redeschida pe 2 Iulie

Phil Murphy

Phil Murphy, guvernatorul statului New Jersey a anuntat Luni ca 9 cazinouri din Atlantic City isi vor relua operatiunile in data de 2 Iulie , la timp pentru a fi deschise in weekend-ul de 4 Iulie.

Mult anticipata redeschidere a locatiilor de gambling va marca sfarsitul celei mai lungi perioade in care in Atlantic City nu au functionat cazinourile din 1970 pana in prezent.

Guvernatorul Murphy a declarat ca locatile de gambling se vor redeschide pe 2 Iulie la 25% din capacitate. Oaspetii si membri staff-ului vor fi nevoiti sa poarte masti.

Cele 9 cazinouri din Atlantic City, impreuna cu alte business-uri ne-esentiale si-au inchis portile pe 16 Martie in incercarea de a stopa raspandirea coronavirusului.

Anuntul a fost foarte bine atat de proprietarii cazinourilor cat si de liderii orasului. Primarul Marty Small Sr. a declarat Luni ca redeschiderea facilitatilor de gambling reprezinta “un prim pas in redeschiderea economiei”  si sperasa vada “multimi si multimi de oameni in oras, in siguranta, pentru weekend-ul de 4 Iulie”.

Check Also

In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta

Aparatele de tip slot machine ar putea sa dispara din Praga, conducatorii orasului doresc “sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *