Home / Stiri / Cazinourile din Atlantic City sunt programate sa se redeschida pe 2 Iulie

Cazinourile din Atlantic City sunt programate sa se redeschida pe 2 Iulie

Phil Murphy

Phil Murphy, guvernatorul statului New Jersey a anuntat Luni ca 9 cazinouri din Atlantic City isi vor relua operatiunile in data de 2 Iulie , la timp pentru a fi deschise in weekend-ul de 4 Iulie.

Mult anticipata redeschidere a locatiilor de gambling va marca sfarsitul celei mai lungi perioade in care in Atlantic City nu au functionat cazinourile din 1970 pana in prezent.

Guvernatorul Murphy a declarat ca locatile de gambling se vor redeschide pe 2 Iulie la 25% din capacitate. Oaspetii si membri staff-ului vor fi nevoiti sa poarte masti.

Cele 9 cazinouri din Atlantic City, impreuna cu alte business-uri ne-esentiale si-au inchis portile pe 16 Martie in incercarea de a stopa raspandirea coronavirusului.

Anuntul a fost foarte bine atat de proprietarii cazinourilor cat si de liderii orasului. Primarul Marty Small Sr. a declarat Luni ca redeschiderea facilitatilor de gambling reprezinta “un prim pas in redeschiderea economiei”  si sperasa vada “multimi si multimi de oameni in oras, in siguranta, pentru weekend-ul de 4 Iulie”.

Check Also

10 informatii interesante si funny despre Las Vegas – partea 2

Dupa ce in articolul trecut v-am prezentat 10 informatii interesante si funny despre Las Vegas, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *