Home / Stiri / Cazinourile din Detroit au depasit estimarile in privinta incasarilor, in ciuda faptului ca opereaza doar la 15% din capacitate
Cazinourile din Detroit

Cazinourile din Detroit au depasit estimarile in privinta incasarilor, in ciuda faptului ca opereaza doar la 15% din capacitate

Cazinourile din Detroit au fost suferit o scadere cu 42% in prima luna de la redeschidere, in timp ce redeschiderea poker room-urilor cauzeaza confuzie in randul autoritatilor de reglementare ale statului.

Michigan Gaming Control Board (MGCB) a anuntat ca cele trei cazinouri care opereaza in Detroit au insumat  venituri de $69.3 milioane din operarea de slot machine si jocuri de masa, cu 42% mai putin fata de luna August 2019. MGM Grand Detroit a suferit cea mai mare”lovitura” cu o scadere de 46% adica $28.6 miioane, in timp ce MotorCity a scazut cu 37.5%  adica $25 milioane. Al treilea cazinou, Penn National Gaming’s Greektown a suferit o scadere de 41.5% adica $15.7 milioane.

De asemenea cele trei cazinouri au generat venituri combinate de $2 milioane din operarea pariurilor.

Desi aceste cifre pot parea mici, de fapt ele depasesc toate estimarile specialistilor. Administratia orasului Detroit, in calitate de share holder a obtinut nu mai putin de $8.3 milioane, jumatate fata de suma pe care o primea intr-o luna normala, dar mult peste prognoza initiala de $3 milioane.

Orasul Detroit isi asigura o parte importanta din buget de pe urma cazinourilor care functioneaza pe teritoriul sau. Cele 4 luni in care aceste cazinouri au fost inchise, a insemnat nu doar faptul ca orasul nu a mai incasat zeci de milioane de $ ci si faptul ca mii de angajati ai cazinourilor au fost concediati si astfel a fost pusa presiune in plus pe serviciile sociale ale orasulu.

Cele trei cazinouri nu au avut posibilitatea sa-si deschida portile de la inceputul lunii ci incepand cu data de 5 August. MotorCity si Greektown au deschis de pe 5 August pe cand MGM a mai asteptat doua zile. Si mai mult, cele trei cazinouri  au fost restrictionate la doar 15% din capacitate si in niciuna dintre cele trei locatii nu a fost permisa deschiderea poker room-urilor.

 

Check Also

10 informatii interesante si funny despre Las Vegas – partea 2

Dupa ce in articolul trecut v-am prezentat 10 informatii interesante si funny despre Las Vegas, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *