Home / Ştiri Cazinouri / Cazinourile din Macao au fost redeschise
coronavirus macao

Cazinourile din Macao au fost redeschise

Dupa ce timp de 15 zile operatorii de cazinouri din Macao au fost obligati sa isi inchida portile din cauza posibilitatii infectarii cu coronavirus, iata ca a venit timpul ca acestia sa redeschida stabilimentele pe 20 Februarie.
Aceste 15 zile de inchidere a locatiilor au venit cu pierderi din partea operatorilor. Conform proprilor declaratii reprezentantii MGM Resorts au inregistrat pierderi de $1.500.000 pe zi, pe cand Wynn Resorts a pierdut $2.500.000 in fiecare zi in care au fost obligati sa isi tina locatiile inchise.

Dupa cum este cunoscut, principalele venituri (80%) pe care le inregistreaza Macao, deriva din turism si avand in vedere ca pe perioada carantinei numarul turistilor a scazut cu 98%, la numai 2.000 de persoane, este simplu sa ne imaginam ca pierderile financiare au fost cel putin semnificative.

Cu toate ca operatorii de cazinouri, sali de jocuri si pariuri au primit dreptul de a isi deschide locatiile, ei trebuie sa ia masuri drastice pentru prevenirea transmiterii si imbolnavirii cu coronavirus. Doua dintre masurile pe care acestia trebuie sa le ia, constau in obligatia de a purta masti de protectie precum si controlarea temperaturii corporale atat a staff-ului cat si a vizitatorilor.

coronavirus macao

Desi restrictiile au fost ridicate, sunt sanse slabe ca turismul si gamblingul sa revina la dimensiunea premergatoare aparitiei coronavirusului.

Trebuie mentionat ca in Macao au fost raportate doar 10 cazuri de imbolnavire. Poate ca din cauza restrictiilor impuse de autoritati sau inregistrat atat de putine cazuri.

Concluzia este ca exista estimari conform carora cele doua saptamani in care operatorii au fost obligati sa isi tina locatiile inchise ii va costa jumatate din veniturile din primul semestru.

Check Also

Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American

Michigan Gaming Control Board autorizează jocurile online și pariurile sportive. Michigan Gaming Control Board a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *