Home / Stiri / Ce sloturi online jucăm (1) Lucky Leprechaun
lucky leperechaun
lucky leperechaun

Ce sloturi online jucăm (1) Lucky Leprechaun

de Mircea Panait

Unul dintre miturile sloturilor spune că aparatele slot-machines plasate offline oferă câștiguri mai mari decât cele online, altul că procentajul de câștig este mai mic cu cât la acel slot (aparat tip slot-machine pe care îl vom denumi generic slot) cererea este mai mare. S-a ajuns până la fantasmagorii de genul: temperatura procesorului influențează direct câștigul, iar acestea sunt doar o parte dintre poveștile din lumea sloturilor.

În primul rând, sloturile nu necesită cunoștințe sau analize înainte de a paria, iar acest lucru le face ideale pentru cei care vor să se distreze jucându-se. În al doilea rând, pariatul la sloturi presupune responsabilitate. De aici, derivă și orice strategii, tehnici sau metode de joc.

Începem astăzi o călătorie în lumea sloturilor ONLINE, în care vrem să testăm cât mai multe, încercând să analizăm atractivitatea fiecăruia, dar și modelul de joc. Prima oprire, NetBet – secțiunea Cazino. La acest operator găsim o mulțime de sloturi, de apreciat fiind faptul că sunt grupate după diferite criterii de gen: Cele mai populare, Furnizori, Jucate Recent, etc. Și la categoria Sloturi există mai multe sub-categorii: Sloturi populare, Jackpot, Animale, Cum apare la TV, Cazino Clasic, Joacă în Stil Vegas, Diamante, În Vacanță, Sporturi, Basme și Legende, Orientul Îndepărtat, Toate Sloturile.

Slotul ales de mine este Lucky Leprechaun (un slot Quickfire/Microgaming) care are 4 stele din 5 posibile și un rating mediu de 3.7/5 din 116 voturi. Un leprechaun este un tip de spiriduș din folclorul irlandez având, de obicei, forma unui om bătrân, îmbrăcat într-o haină de culoare roșie sau verde, considerat a fi malefic.

Am început să mizez, câteva trageri, miza fiind 20. A venit și un câștig mai mare după primele 30 de trageri, am prins freespins și o linie de 5, trei fiind spiriduși:

Și a venit mult așteptatul bonus, trei simboluri cu ulcica plină de monezi:

În general, atunci când joc la sloturi noi, utilizez miză fixă. Nu măresc, nu scad miza și nu alternez numărul de linii și/sau coloane. Pur și simplu pe numărul maxim de linii folosesc aceeași miză în toată sesiunez de joc. La 10 minute de joc, obișnuiesc să fac o mică pauză. Vă sfătuiesc să folosiți orice strategii care să vă facă sesiunea de joc cât mai plăcută și profitabilă.

Că tot veni vorba de irlandezi, jocul are o muzică grozavă iar sunetele sunt foarte bine alese. Se spune că Microgaming a creat jocul în stilul celor tradiționale, iar simbolurile folosite sunt tipice: spiridușul malefic, ulcica plină cu monezi, trifoiul cu 4 foi (simbol tradițional al norocului), pipa, vioara și paharele pline cu bere neagră. De remarcat faptul că cei de la Microgaming au făcut mai multe sloturi inspirate de legendele irlandeze. Acesta cu spiridușul din insula de smarlad este doar unul dintre ele.

Bonusurile sunt pe de-o parte cele date de freespins, iar pe de altă parte, bonusul principal numit Trial O’Fortune.

În concluzie, un slot plin de vivacitate, vesel, cu un fundal muzical de calitate, foarte apreciat de către jucători și care mi-a lăsat o impresie plăcută, unele imagini fiind ușor de reținut în memorie.

Check Also

Caesars Entertainment incheie un parteneriat cu o companie canadiana pentru a licita construirea unui resort in Japonia

Caesars Entertainment Inc. colaborează cu o firmă canadiană de administrare a capitalului privat pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *