Home / Cazinouri online / Gonzo’s Quest – joc de sloturi creat pentru a distra jucătorul

Gonzo’s Quest – joc de sloturi creat pentru a distra jucătorul

Gonzo’s Quest este un joc de sloturi creat pentru a distra jucătorul mai presus de orice.

Disponibil și în varianta pentru mobil și tabletă este considerat ca fiind primul slot oferit de Netent în categoria platinum.

Povestea are în prim plan personajul istoric Gonzalo Pizzaro, un conquistador spaniol care a pornit în căutarea orașului pierdut Eldorado.

Gonzalo Pizzaro a fost fratele vitreg al mult mai cunoscutului Francisco Pizzaro, a contribuit la cucerirea teritoriului peruan în 1530 și a condus o rebeliune împotriva spaniolilor în 1540.

În timpul jocului, Gonzo stă lângă role și încurajează jucătorul să joace mai multe jocuri.

Este un om lacom care decide să ia harta și să găseasca Eldorado, orașul pierdut plin de aur. O soluție ingenioasă adoptată de către producătorii jocului și care asigură o mai mare interactivitate.

Cum am jucat la Gonzo’s Quest

Jocul are 5 role și 20 de linii de câștig și oferă șansa de a primi wild-uri și scatter-uri având, de asemenea, printre caracteristici un multiplicator și jocuri gratuite.

Învârtirile tradiționale ale rolelor sunt înlocuite cu feature-ul Avalanche, în care simbolurile cad pe locurile lor pe role.

Simbolurile sunt sculptate în piatră, reprezentând foc, aligator, pește, pasăre, lună, șarpe și sănătate.

Când simbolurile creează o variantă câștigătoare, acestea explodează cu ajutorul unei animații 3D, lăsând locuri care vor fi acoperite cu alte simboluri care cad și prelungesc jocul.

Semnul de întrebare este simbolul wild și poate înlocui orice alt simbol pentru a face o combinație câștigătoare.

Așadar o multitudine de opțiuni foarte atrăgătoare și având o grafică excelentă, o animație excepțională și multe efecte 3D precum și secvențe video care fac deliciul jocului.

În completarea imaginilor senzaționale, sunetele din joc se împletesc perfect cu înregistrarea de pe fundal a pădurii tropicale amazoniene.

 

Cum am castigat la Gonzo’s Quest

Încă de la primele învârtiri am primit 10 gratis iar câștigul a fost pe măsură, ca și animația jocului:

Am continuat, păstrând miza mică și încercând să beneficiez cât mai mult de multiplicatorul jocului X1, X2, X3, X5.

După 10 minute, am mărit miza și am încercat sesiuni de câte 20 de învârtiri. Am încasat mai multe câștiguri mici, jucând în limita băncii fără prea mari oscilații.

Am încercat și varianta “Joc Automat” când am considerat că învârtirile manuale nu au succes.

Când mă gândeam că singurul mare câștig va rămâne cel obținut în primele minute de joc alături de distracția oferită de un slot spectaculos, am primit un nou set de 10 trageri gratuite.

Astfel, după câteva sesiuni de joc am ajuns la concluzia că cea mai bună strategie cu care poți aborda acest joc este cea a mizelor mici alternând cu mizele maxime pentru scurte perioade de timp și în funcție de câștigurile oferite.

Ca și experiență, Gonzo’s Quest este un slot captivant care m-a cucerit prin ideea din spatele poveștii, dar și prin grafica deosebită.

Check Also

Slotul Katana - un joc pentru onoarea vechilor samurai

Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai

Ce puteti citi in acest articol Despre slotul KatanaJocuri gratuiteNe putem dubla câștigurileKatana – istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *