Home / Cazinouri / Ce sloturi online jucăm (6) – Secretele Crăciunului

Ce sloturi online jucăm (6) – Secretele Crăciunului

Pentru că e perioada Sărbătorilor de Iarnă, am făcut o trecere în revistă a joculurilor cu acest specific. E o listă lungă, care cuprinde foarte multe sloturi interesante pe care le puteți juca.

Iată doar câteva dintre cele mai populare jocuri de tip slot machine având această tematică: Secrets of Christmas, Rudolph’s Revenge, Santa Strikes Back, Ho Ho Ho, Jingle Bells, Scrooge, Deck the Halls, Ghosts of Christmas, Santa Surprise, Secret Santa, Merry Christmas, Winter Wonders, Holiday Season, Yule Be Rich, Santastic. Am testat jocuri produse de Netent, RTG, Playtech, Microgaming, BetSoft, Rival și Play`n`Go.

Dintre cele de mai sus, Secrets of Christmas (Secretele Crăciunului) mi-a atras atenția în mod special și a fost jocul pe care l-am îndrăgit cel mai tare.

Jocul are 5 role și 25 de linii de plată. Conține simboluri Wild și Freespins cu funcții Bonus Freespins. Simbolurile Wild pot apărea aleator în orice loc pe role (incluzând și Free Spins) și să înlocuiască toate simbolurile cu excepția simbolurilor Scatter.

3 sau mai multe simboluri Scatter activează 10 Freespins. Înainte ca acestea să înceapă, poți alege dintre 20 de cadouri de Crăciun pentru a activa funcțiile speciale la tragerile gratuite. Aceste funcții sunt cele mai importante, cheia jocului aș putea spune. Sunt 4 funcții speciale: freespins 2, 3, 4, 5 sau 10 care se adaugă la cele 10 primite inițial; multiplicatori suplimentari X2 sau X1 care se adaugă la X1 inițial; Wild Reels care acoperă rolele 2, sau 4 până la terminarea Freespins; simboluri Wild Suplimentare, și anume simbolurile Lumânare sau Clopoțel care devin Wild în timpul rundelor gratuite.

Coloana sonoră îți inspiră o zi de iarnă cu ninsoare, în care asculți colinde și te joci. Muzica este calmă și liniștitoare, iar sunetele te fac să te gândești că mănânci prăjituri.

Dar să vedem în practică cum am ieșit. Am intrat în joc cu 5000 credit. Miza setată la 1.25.

Am prins Freespins foarte repede, chiar neașteptat de rapid:

craciun

Și m-am trezit că am de ales dintre jucăriile care mi se înfățișau în fața ochilor. În acest moment, coloana sonoră devine mai ritmată, parcă auzindu-se un trenuleț care te încânta în copilărie:

craciun-2

Am ales un elefant, o locomotivă de jucărie și un ciorap de iarnă plin de cadouri. Am primit 22 de Freespins, în total, cu un multiplicator de 3. Se anunță un câștig bun, îmi zic în gând, în timp ce apăs pe buton pentru a primi tragerile gratuite.

Așa a și fost, chiar la prima dintre tragerile gratuite, am primit un câștig mare. Pe fondul unor melodii celebre de Crăciun, coloana sonoră se schimbă din nou, devenind mult mai antrenantă. Efectiv, un mix dintre cele mai cunoscute colinde și cântece dedicate acestei perioade.

craciun-2

În timp ce am lăsat jocul pe auto, câteva cuvinte despre figurile și simbolurile folosite de către cei care au produs jocul. Căsuța din turtă dulce, clopoțelul, 10, J, Q, K, A, literele scrise din crengi de brad, lumânarea însoțită de globuri, ciorapul de iarnă în care sunt cadouri ascunse, toate sunt foarte bine realizate grafic.

Impresionează simbolul Wild, Moș Crăciun care își ridică ochelarii pe nas, dar și modul în care se aprind luminițele atunci când câștigi.

craciun-4

Revenind la joc, după Freespins am ajuns la aceeași sumă cu care am pornit.

Am dublat valoarea mizei, așteptând un câștig mai consistent.

După cam 6 minute în care nu am primit mare lucru, iată și un câștig destul de frumos, reprezentând 5 bucăți:

craciun-5

Printre zurgălăi și cu gândul la ceva prăjituri cu scorțișoară am mărit miza la 12.50. Destul de multe trageri, nu am primit niciun câștig.

Deodată un câștig foarte mare, a readus echilibrul bugetului. 6000 de credite, cel mai mare câștig obținut până acum la miza de 12.50.

craciun-6

Un nou câștig, dar, de această dată, sunt la limita bugetului cu care am început. Fiind în căutarea unor noi trageri gratuite, am ales să las jocul pe auto.

craciun-7

Nici nu am realizat când a trecut ora de joc, efectiv jocul este captivant. Am decis să îi mai acord încă 10 minute, din dorința de a prinde din nou tragerile gratis. Sper să fie de bun augur. Totuși, creditul meu e în scădere.

În sfârșit 4 scattere! După ce am ales dintre cadouri, am primit efectiv 28 Freespins cu multiplicator X3.

craciun-8

craciun-9

După mai mult de 1 oră și 20 de minute de joc, 5932.50 credite, un câștig efectiv de 932.50, care nu a fost deloc ușor de obținut.

Atmosfera jocului, interfața, coloana sonoră și dorința de a te simți din nou copil, te fac să uiți când trece timpul jucând acest joc. Celor care sunteți dornici să îl jucați, vă recomand o miză puțin peste cea minimă, care să vă permită Freespins de cât mai multe ori.

Un joc grozav pentru nopțile lungi de iarnă.

Check Also

Kindred Group a primit distinctia de “angajator de top” in Suedia

Kindred Group a fost recunoscut drept unul dintre cei mai buni angajatori ai Suediei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *