Home / Baumbet.ro / Ce sloturi online jucăm: Dracula’s Treasure

Ce sloturi online jucăm: Dracula’s Treasure

Contele Dracula este un personaj ficțional, creat de Bram Stoker. A fost inspirat de personajul istoric real Vlad Țepeș, stăpân al unui castel ridicat undeva pe vârf de stâncă înaltă, de unde străjuie valea râului şerpuind prin Principatul Transilvaniei. Contele Dracula nu este primul vampir din istoria literaturii – vampirii există în folclor de sute de ani, iar Stoker a folosit diverse informații despre legendele locale din Transilvania, cât și din literatura engleză a secolului al XIX-lea.

Dracula și Transilvania, tărâmul care adăpostește misteriosul castel plin cu fantome și vampiri undeva în mijlocul întunecoaselor păduri nebătute de oameni, au devenit subiectul a peste 750 de filme, documentare sau nuvele inspirate fiind de romanul scriitorului irlandez.

Dracula’s Treasure la Baumbet.ro

Jocul este bine desenat, coloana sonoră este una atractivă, care parcă te face să călătorești în timp.

Dar iată ce întâlnești în joc:

Număr de role: 5; Număr de poziţii pe rolă: 3; Număr de linii: 10 selectabile; Bonus : Jocuri Gratuite; Premiu maxim pentru 1 credit pariat pe linie = 9000 de ori miza pariată pe linie; Risc: Roşu/Negru sau Suită; Autostart; Stop Role.

Simbolul ” Dracula” înlocuiește oricare alt simbol în afară de scatter și dublează când înlocuiește.

Simbolul “Cufăr”, 3, 4 sau 5 simboluri de acest fel aducând 15 jocuri gratuite. Câștigurile din jocurile gratis sunt multiplicate cu 3. În timpul jocurilor gratis se pot câștiga alte jocuri gratis.

Dracula's Treasure

Nu puteau lipsi simbolurile specifice vampirilor: usturoiul, castelul, liliacul, lumânarea, fiecare dintre ele fiind ierarhizate ca importanță în economia jocului.

Cum jucăm Dracula’s Treasure

La joc ajungi accesând Baumbet.ro, secțiunea Baum Games, unde acesta apare primul în partea din stânga sus.

Ai opțiunea de a juca pe bani reali sau pe jetoane, în funcție de inspirație.

Dracula's Treasure

Cuferele vin destul de ușor, le-am primit de la primele trageri:

Dracula's Treasure

Dacă primele câștiguri le-am încasat, după câteva minute am decis să încerc și dublarea câștigurilor. Există, în partea din dreapta jos, opțiunea DUBLAJ cu ajutorul căreia poți dubla suma câștigată:

draculas-treasure-dublaj

Am continuat să joc având ca strategie dublarea sumelor mici și încasarea sumelor mai mari, pentru a juca mai mult timp.

Iar această strategie a dat roade pentru că am primit cele 3 cufere care au adus 15 jocuri gratuite:

draculas-treasure-freespins

În timpul rundelor gratuite am mai primit 3 cufere, implicit încă 15 trageri gratis.

Acest lucru a făcut să imi dublez suma cu care am intrat în joc, acest lucru putând fi observat la  Câștig din noi jocuri gratis

draculas-treasure-more-freespins

După 25 de minute petrecute în joc, am decis să iau câștigul și să mă îndrept și spre alte jocuri de acest gen, pentru că acesta nu este singurul joc având ca temă pe Regele Vampir.

 

În concluzie, Dracula’s Treasure este un slot online pe care merită să îl joci și pe care îl recomand cu toată căldura. Dublajele adaugă un plus de atractivitate și fac jocul mai captivant. Grafica și sunetele sunt la înălțime, mai rămâne doar să te distrezi și să joci responsabil.

 

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *