Home / Cazinouri / Sloturi video: Ce trebuie să faci ca să câștigi (2018)

Sloturi video: Ce trebuie să faci ca să câștigi (2018)

Ce trebuie să faci ca să câștigi la sloturi video? Cum trebuie să joci?

Ce trebuie să joci și unde?

Desigur, lista întrebărilor e lungă, însă am încercat să îți ofer câteva sfaturi de care să ții seama atunci când intri într-un cazino ori joci online.

Citește în continuare de sloturi video și despre secretele lor.

sloturi video

Sloturi video

Aparate de tip slot-machine, sloturi video, aparate cu câștiguri de tip slot-machine (cunoscute și sub denumirea de “aparate”, sau “păcănele“).

Un aparat slot-machine, este considerat o un aparat prin intermediul căruia se vând mici obiecte sau destinat jocurilor de noroc, fiind activat prin introducerea unei monezi sau bancnote (o definiție mai veche dată de Collins).

Inițial erau amplasate în cazinouri pentru jucători ocazionali care doreau să se distreze fără să riște sume mari de bani.

Nu doar că au avut succes, acesta a fost unul exploziv iar termenul a devenit generic și sinonim cu distracția în cazino.

Cu trecerea timpului, partea mecanică a fost înlocuită de software iar modele au intrat și în online – dezvoltarea fiind explozivă deoarece te poți distra fără prea multe cunoștințe în domeniu și fără analize, strategii sau modele matematice.

Pentru cei mai mulți pariori ori jucători de poker ori cazino, aparatele slot-machine reprezintă un mod de relaxare între două bilete la pariuri sau o pauză între pariuri live, între două turnee de poker sau o sesiune la ruletă.

Chiar și așa, cei mai mulți dintre noi am încercat diverse jocuri la sloturi online sau offline, și, ca orice domeniu, sloturile au anumite tehnici de joc, chiar strategii, care sunt derivate din strategii financiare (money-management sloturi) sau bazate pe modele matematice.

Cea mai cunoscută imagine la sloturi video, linia de șeptari, simbolul câștigului maxim la majoritatea jocurilor care au această figură.

jocuri 777

Poate cea mai cunoscută imagine pe care o asociem cu aparatele slot-machine este cea de mai sus, clasică 777, cu linia de 7, barurile de completare X1, X2 și simpaticele cireșe.

Deși sunt date mai vechi, este bine să știi că jocurile de tip slo video sunt foarte populare în țara noastră:

  1. În 2012, industria de slot-machines a contribuit direct si indirect la PIB-ul Romaniei cu 560 de milioane de euro (0,4%)
  2. În 2015, 68.155 aparate de joc autorizate, din care: 324 slot-machines; 831 aparate tip AWP (acestea sunt aparatele cu Risc Limitat)

 

Câștiguri la sloturi video

Revenind la câștiguri și plăți, aparatele slot-machine sunt programate să plătească, în funcție de fiecare producător în parte.

Câștigurile variază între 82% și 98% din suma totală pariată de către jucători.

Conceptul este cunoscut ca “procentul teoretic plătit” sau “suma returnată jucătorului” (în engleză RTP return to player).

Legislația română prevede ca procentul de câștig să fie mai mare de 70%, însă nu este nimeni obligat, nici macar în Las Vegas (iar ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas!), să afișeze procentul de plată.

Cu toate astea, sunt agenții online care afișează acest procent, dar asta nu înseamnă că vei primi 80% (din ce s-a pariat la cel aparat) imediat ce dai un click din mouse la sloturi video online ori

Cum jucăm la sloturi video, ce strategie folosim? 

Iată câteva sfaturi pentru cei care joacă la aparate slot-machine, sfaturi care se pot concretiza într-o strategie de urmat:

Fi inteligent cu banii tăi.

Cercetează plățile făcute de un aparat, vezi care sunt limitele de joc, fă-ți un plan pentru acel aparat slot-machine.

Poți juca în mai multe sesiuni, poți lua pauze.

Lucky Lady’s Charm deluxe
Lucky Lady’s Charm deluxe
  • Alege aparatele de joc cu cele mai mici jackpot-uri și la care poți juca la cea mai mare denominație posibilă în funcție de suma pe care o ai disponibilă.
  • Money-management-ul este cel mai important și nu uita că plătești ca să te distrezi, nu te distrezi ca să plătești.
  • Familiarizează-te cu slotul video. Pune un pariu, două, alege liniile convenabile și să vezi care sunt regulile specifice, pentru că nu există ponturi care îți asigure câștigul.

 

Pornind de la cele trei reguli sau sfaturi de bază, expuse mai sus, ajungem la următoarele reguli sau sfaturi specifice:

 

1. Întotdeauna să ştii cu precizie care este suma pe care vrei să o folosești.

Banii tăi sunt importanți, la fel și distracția. Este bine să găsești un echilibru între suma pe care vrei să o cheltuiești și pe care îți poți permite să o pierzi și distracția de care ai parte.

Dacă obții câștiguri, cu atât mai bine, dacă nu, ai avut parte de adrenalină și farmec. Din acest motiv, este important să știi cât vrei să cheltuiești, cât îți poți permite să joci și să te oprești atunci când îți atingi limita propusă.

2. Familiarizează-te cu sloturile.

Există aparate clasa a-II-a și aparate clasa a-III-a, care arată identic dar au softuri diferite cu ajutorul cărora funcționează.

Online, există nenumărate sloturi video și fiecare are particularitățile lui. Este bine să știi ce îți poate oferi fiecare dintre sloturile video, nu este neapărat nevoie să joci pe bani virtuali, poți citi și analiza regulile și listele de plată la fiecare.

Totodată, poți observa cu funcționează fiecare slot video, poți discuta cu alți jucători, poți citi recenzii.

3. Cazinoul (online) sau sala de joc în care intri, trebuie să fie licențiate și să fi legale.

Lista ONJN o găsești aici.

Problema legalității cred că este cunoscută de către fiecare jucător și acest lucru asigură un cadru de încredere și siguranță oricărui jucător. Ai certitudinea că îți vei primi câștigurile și vei avea parte de un tratament de bună calitate.

Tot de aici rezidă riscurile de a juca la un cazino nelicențiat. Pe lângă faptul că ești pasibil de amendă, principalul risc este acela de a nu îți primi banii.

4. Împarte suma de bani pe care o ai pentru joc pe sesiuni.

O chestiune ce ține de money management și orice jucător cumpătat care vrea să se distreze cât mai mult, își va proteja banii pe care îi are. În acest fel, poți încerca mai multe jocuri, poți jongla cu miza dacă simți că este necesar sau, pur și simplu, poți lua o pauză.

Orice sumă pe care o câștigi, trateaz-o ca și profit și nu ca un surplus pe care să îl folosești la joc.

5. Limitează-ți sesiunile de joc și încearcă să respecți timpul pe care îl stabilești.

Timpul este important pentru fiecare dintre noi. Cu cât faci o activitate pe un timp mai îndelungat, cu atât ai tendința de a obosi și a nu te mai concentra la fel de bine. Este firesc și ține de firea umană.

Din această cauză este bine să îți propui să joci 20 de minute, sau 30 de minute la sloturi video, după care să iei pauză. Poți reveni după un timp sau poți încerca altceva.

6. Impune-ți limite stricte la câștiguri. Retrage câștigurile ca să conștientizezi profitul.

Câștigurile pe care le încasezi sau le retragi îți oferă un sentiment de încredere însă reprezintă și o plată a efortului tău. Chiar și un câștig mai mic pe care îl conștientizezi, te face să te simți mai bine.

Dacă îți atingi obiectivul propus, retrage. Dacă atingi o limită pe care ți-ai stabilit-o, retrage, încasează.

7. Nu te grăbi, nu crește viteza de joc.

Creșterea vitezei de joc va crește și adrenalina. Totodată, este posibil și să îți provoace o stare de disconfort. Dacă joci mai repede, nu înseamnă că vei câștiga ci înseamnă că nu mai ai răbdare.

Cu cât joci mai repede, la o viteză mai mare, cu atât crește și suma pe care o rulezi din cauza pariurilor rapide.

8. Nu încerca să joci la 2, 3 sau 4 aparate slot-machine în același timp.

Ei bine, într-un cazino ai putea juca la câteva aparate în același timp. Ai putea să le setezi pe auto și doar să privești așteptând câștigurile. La fel ai putea face și online, jucând la mai multe sloturi video în același timp.

Jucând la mai multe sloturi video în același timp, ai putea crede că ai șanse mai mari de câștig, dar atenția și concentrarea ta nu vor mai fi la același nivel. Poți ajunge în situații de a mări miza nejustificat la un joc, poți uita de altul șamd.

9. Nu face pariuri maxime decât dacă este o cerință și joci la jackpot.

Pariurile maxime nu se referă la numărul de linii ci la miza maximă. Ei bine, nu sunt prea mulți jucători care au la fel de mulți bani precum cazinoul. Nici prea mulți care să își permită sume amețitoare.

Gândește-te că joci pentru a te distra, aici nu este vorba de investiție nici de randament. Aici e vorba de distracție și adrenalina pe care ți-o asigură jocul. El te distrează pe tine, nu tu pe el.

10. Pariază atât cât îți poți permite chiar dacă știi că la denominare mare, câștigul poate fi pe măsură.

Legat de principiul de mai sus, pot apărea situații în care ești atras să mărești miza, să încerci un joc pe mize mai mari, să experimentezi o tehnică ori o strategie care presupune un anumit câștig. Nu merită să niciodată să scapi situația de sub control și să mizezi mai mult decât e cazul.

E adevărat că o pierdere provoacă disconfort și apare dorința de a recupera. Dar nu vei face decât să agravezi situația încercând recuperări imediate și disperate.

Joci pentru distracție iar acest lucru este cel mai important. Nu te lăsa amăgit de câștiguri uriașe și de dorința de îmbogățire rapidă la sloturile video.

Check Also

Top 10 jucatori poker – partea a doua

Ce puteti citi in acest articol Dan Smith – $36.835.392 Erik Seidel – $37.746.113 Daniel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *