Home / Stiri / Crown Resorts vinde terenul deținut în Las Vegas pentru suma de $370 milioane

Crown Resorts vinde terenul deținut în Las Vegas pentru suma de $370 milioane

Operatorul de gambling Australian, Crown Resorts, a anunțat vânzarea parcelei de teren din Las Vegas, Nevada pentru suma de $370 milioane.

Această vânzare este ultima din șirul de vânzări efectuate în ultimele 12 luni, scopul final fiind realinierea business-ului. La începutul lunii acesteia, compania a vândut CrownBet pentru suma de $150 milioane.

Crown Resorts a trecut printr-o perioadă agitată, care a încheiat parteneriatul de lungă durată cu Melco în Mai 2017. În Iunie, 18 angajați ai companiei au fost puși sub acuzare pentru delicte legate de jocurile de noroc,  de autoritățile chineze, ca urmare a încarcerarii lor în 2016.  Acești angajați au fost mai târziu eliberați, în urma presiunii susținute din partea guvernului Australian.

James Packer, CEO-ul Crown Resort a fost obligat să admită în fața acționarilor, la recenta adunare a acestora, ca nu a reușit expansiunea internațională a companiei, menționând detenția din China ca unul din factorii cheie care au dus la insucces.

Parcela de 14ha din Las Vegas, locul unde în trecut compania dorea să construiască un cazinou, a fost cumparată de o subsidiara a Wynn Resorts. De asemenea s-a confirmat că investiția de $200 milioane în subsidiara Crown din Las Vegas, Alon , a fost acoperită în Iunie 2017.

Crown Resort a confirmat că va primii $325 milioane din totalul tranzacției de $370 milioane, restul sumei urmând să mearga la Alon Las Vegas Resort LLC.

Este de așteptat ca focusul companiei să se facă doar pe Australia, mai exact operațiunile din Melbourne, Perth și Sydney.

Check Also

Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American

Michigan Gaming Control Board autorizează jocurile online și pariurile sportive. Michigan Gaming Control Board a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *