Home / Cazinouri online / Cum câștigi la jocul Mystic Secrets!

Cum câștigi la jocul Mystic Secrets!

Green Tube, subsidiara Novomatic, ne trimite cu ajutorul jocului Mystic Secrets în lumea magiei pentru a găsii cheia bogățiilor nelimitate.

jocul Mystic Secrets

 

Personajele principale ale jocului sunt Magicianul și Învățăcelul său, care au ca scop să vă ajute întru descoperirea formulei magice. Pe lângă șansele mari de câștig ve-ți fi, dacă aveți noroc, recompensați și și cu un bonus surprinzător.

Așa cum spuneam jocul Mystic Secrets este dezvoltat de Novomatic, prin urmare acesta poate fi găsit atât pe aparatele de tip slot machine produse de aceștia cât și pe admiral.ro, deci fie că vă place confortul din fața device-ului mobil personal sau atmosfera din sălile de joc, ambele soluții vă stau la îndemână.

Atmosfera jocului vă trimite în lumea magiei, principala tință a jucătorului fiind să obțină simboluri asemănătoare în combinații câștigătoare pe role consecutive aliniate de la stânga la dreapta pe o linie de câștig selectată înainte de începerea jocului.

 

Descrierea jocului Mystic Secrets

Mystic Secrets

Jocul Mystic Secrets are un număr de 5 role cu câte trei simboluri pe fiecare, jucătorul având posibilitatea selectării unui număr maxim de 9 linii de câștig.

Așa cum menționam și mai sus, direcția de plată se face de la stânga la dreapta, la fel ca și scrisul folosit de noi.

Jocul beneficiază de două simboluri speciale, WILD în persoana MAGICIANULUI și SCATTER care este personificat de CARTEA MAGICĂ. Simbolul MAGICIANULUI (WILD) are rol de JOKER și poate substitui orice alt simbol excepție făcând SCATTER-ul. De asemenea combinațile de mai multe simboluri WILD sunt cel mai bine plătite.

WILD

Ținta noastră ca și jucători este să obținem un număr de 3 sau mai multe simboluri SACATTER (CARTE MAGICĂ) care vor debloca instantaneu 10 jocuri bonus.

SCATTER

Pe lângă toate acestea Mystic Secrets ne oferă și opțiunea GAMBLE și AUTOSTART. În timpul în care jocul este în poziția AUTOSTART opțiunea GAMBLE nu poate fi folosită.

Jocurile bonus

Jocurile bonus, în număr de 10, sunt activate în momentul în care pe ecran apar minim trei simbloului SCATTER. Jocurile bonus se joacă pe miza și liniile setate în jocul care ne-a adus bonusul. În timpul jocurilor bonus se pot cumula atât câștguri obișnuite cât și un bonus magic.

Un fapt interesant este că în timpul jocurilor bonus poate fi folosită opțiunea GAMBLE, care ne poate ajuta să ne dublăm câștigul obținut prin ghicirea culorii cărților, ROȘU sau NEGRU.

În timpul jocurilor bonus avem posibilitatea ca două role să fie înlocuite de simbolul magicianului care citește din carte și care substituie toate simbolurile de pe cele două role aducându-ne astfel câștiguri majorate.

REGULI

Combinațiile de același tip atrag câștigurile, care sunt valabile pentru combinații de la stânga la dreapta. Excepție face simbolul SCATTER. Premiile se câștigă doar dacă se află pe liniile de joc selectate, excepție făcând simbolul SCATTER, care plătește indiferent de poziționarea de pe role.

Simbolul WILD substituie orice alt simbol cu excepția SCATTER-ului, plătindu-se cel  mai mare câștig pentru fiecare linie selectată și combinație scatter. În cazul unor câștiguri de pe liniie și câștiguri scatter, acestea se adună.

În timpul jocurilor gratuite se pot activa și alte noi jocuri gratuite.

Este important să verificați tabela de plăți, pe care sunt afișate câștigurile pentru miza actuală în funcție de numărul de linii selectat. În funcție de miza jucată pe fiecare linie puteți câștiga între maxim 20.000 și 5.000.000 de unități. În cazul în care s-a obținut un câștig mai mare decât suma maximă conform tabelei de plăți nu se poate accesa opțiunea GAMBLE, la fel și dacă jocul se află în poziția AUTOSTART.

 

Concluzie

Conform producătorului, jocul Mystic Secrets are o Rată Teoretică de Plată (RTP) de 96.06% și toate rezultatele de joc sunt independente și generate aleatoriu. Calculul RTP se face în decursul unui numar mare de jocuri sub forma de Câștig Total/Miză Totală și descrie premiile acordate în cadrul unui joc sub forma unui procent al tuturor mizelor efectuate. Pe un număr redus de jocuri RTP așteptată poate varia din cauza variației statistice.

Tot producatorul ne atrage atenția ca eventualele erori de sistem anulează toate plățiile și jocurile.

Grafica jocului și muzica folosite sunt extrem de atractive, dar nici nu ne așteptam la altceva din partea unui joc de ultimă generație. Mystic  Secrets este jocul care vă poate ține în fața monitorului făcandu-vă să uitați noțiunea timpului.

Va doresc succes și câștiguri cât mai mari!

Check Also

Slotul Katana - un joc pentru onoarea vechilor samurai

Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai

Ce puteti citi in acest articol Despre slotul KatanaJocuri gratuiteNe putem dubla câștigurileKatana – istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *