Home / Cazinouri online / Cum jucăm Sparta – un slot puternic și atractiv
Cum jucăm Sparta - un slot puternic și atractiv

Cum jucăm Sparta – un slot puternic și atractiv

Când spunem Sparta, ne gândim la vitejia fără seamăn a unui popor antic pentru care războiul era o artă. Sparta era caracterizată de o cultură războinică. Pământurile din Sparta erau cultivate de sclavi care se revoltau adesea. Mai știm și că nou-născuții bolnavi sau cu diferite deficiențe erau uciși, fiind acceptați numai copiii capabili de a face față războiului.

Tradiția antică spune că 300 de spartani au reușit să țină în frâu mai mult de 1.000.000 de persani timp de 3 zile și 3 nopți. Această ispravă a fost puternic mediatizată și prin filmul 300 iar spartanii au fost percepuți ca fiind printre cei mai teribili războinici ai lumii.

Se spune că mamele spartane îndepartau orice ar fi putut face copilul să plângă, să simtă frica ori teama. La 20 de ani, tinerii spartani deveneau hopliți, numele fiind un derivat al scutului (hoplon în greaca veche).

Cum jucăm Sparta – un slot puternic și atractiv

Cu doar 9 linii de plată disponibile pe cele cinci role și trei coloane, slotul video Sparta este frumos și simplu. Ușor de urmărit, ușor de jucat, atractiv și interesant.

Cum jucăm Sparta – simboluri și figuri

Printre simbolurile din joc regăsim o navă de război spartană, o catapultă, o sabie, un ulcior de apă, un scut, un trio de luptători spartani și simbolurile obișnuite de cărți de joc, deși pur și simplu redate cu litere de aur. Din păcate, nu apare imaginea regelui Leonidas, însă avem un spartan perfect echipat de luptă.

Cum jucăm Sparta – strategii de joc și mize

Cum jucăm Sparta – scatters și multiplicatori

O scurtă privire asupra tabelului de plată din Sparta dezvăluie faptul că plățile sunt, într-adevăr, destul de standard pentru acest tip de joc. Cinci săbii acordă 400 de monede, în timp ce cinci nave sau catapulte oferă 750.

Pentru a obține cu adevărat câștiguri solide, trebuie să deblocăm rotiri gratuite. Acest lucru se întâmplă atunci când apar trei simboluri scatter oriunde pe role. Sunt reprezentate de un trio de războinici și dacă atingem trei dintre aceste simboluri, vom primi 15 rotiri gratuite și un multiplicator x3.

Cum jucăm Sparta – alegerea scutului

Cu scut sau pe scut, spuneau vechii spartani. În acele timpuri, folosirea scutului era esențială în luptă. De el putea depinde viața unui războinic iar mânuirea scutului era avansată la spartani.

În cazul nostru, alegerea ține de inspirație. Sub scuturi se regăsesc premii care ne ajută să obținem câștiguri mai mari în joc.

Cum jucăm Sparta – grafică și sunet

Cum jucăm Sparta – distracție și câștiguri

Putem obține câștiguri și ne putem distra în același timp. Dacă avem norocul de a prinde freespins chiar la începutul sesiunii de joc, putem considera bătălia câștigată. Chiar dacă la Termopile cei 300….

Cei 300 au fost, de fapt, 298. Dintre cei 300 de eroi, doi au supravietuit bataliei. Aristodemus, rănit la un ochi, a fost trimis de Leonidas în Sparta alături de aliații greci aflați în retragere. Pantites a primit misiunea de a pleca după ajutor în Thesalia. S-a întors la Termopile după încheierea bătăliei. Copleșit de remușcarea că nu a fost alături de camarazii săi, s-a spânzurat de primul copac.

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *