Home / Cazinouri online / Cum să joci Extra Chili, un slot condimentat

Cum să joci Extra Chili, un slot condimentat

Extra Chili este un slot diferit. Prin grafică și concepție, îți oferă altceva și te atrage în lumea condimentelor. Chiar dacă nu ești gurmand, nu poți să nu fii încântat.

Se prezintă sub forma unui magazin ambulant de mirodenii și legume, fundalul este al unei piețe vesele iar opțiunile de joc sunt aranjate altfel decât ești obișnuit.

A fost considerat unul dintre cele mai așteptate sloturi ale anului 2018 și foarte mulți pariori au fost încântați de ce a adus nou.

Extra Chili, un slot condimentat

În mod normal, toate rolele se rotesc și întorc cu noi seturi de simboluri. Cu toate acestea, dacă un set de 3 sau mai multe ori chiar o pereche de elemente potrivite se aliniază pe rolele adiacente pornind de la cel din stânga, tamburii reacționează diferit.

Fiecare simbol câștigător dispare lăsând spații în care simbolurile de deasupra cad și formează noi combinații. Dacă simbolul Extra Reel dispare, va apărea din partea dreaptă a rândului. Orice câștiguri obținute de vor fi adăugate ca plată a mâinii câștigătoare.

Extra Chili

Privește cu atenție caseta de selectare a funcțiilor de sub grilă. Acesta indică prețul curent de plătit pentru a obține intrarea directă în runda de Free-Spins. Valoarea poate scădea în continuare la fiecare apariție a simbolului Drop Feature. Simbolul Drop Feature vine sub forma unei monede de aur BTG.

Extra Chili – Free Spins

Literele H, O și T reprezintă elementele care declanșează o rundă de rotiri gratuite. Ele pot apărea în orice rolă, dar trebuie să apară simultan pentru a activa opt (8) Jocuri gratuite. În măsura în care literele H, O, T pot apărea și ca icoane de dimensiuni mai mari de 2 × 1, poți patru (4) rotiri bonus suplimentare.

Cum să joci Football Champions Cup, un slot intens și relaxant

În timpul rundei gratuite, fiecare set de H, O și T Scatters aduce 4 rotiri suplimentare. Dacă este vorba de un scatter suplimentar, va adăuga 8 rotiri suplimentare. 

Extra Chili

Extra Chili poate aduce câștiguri uimitoare prin runde gratuite configurate cu un multiplicator de câștig care crește continuu. Multiplicatoarele nu sunt condiționate de anumite condiții de câștig, nici limitate, atât timp cât evenimentele apar în timpul unei sesiuni gratuite. În plus, bonusul poate fi pariat și el, deci șanse suplimentare de a obține mai multe câștiguri cu un multiplicator cu valoare mare.

Am testat acest joc grozav la Netbet.

Check Also

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019)

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019)

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019) 12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019) 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *