Home / Cazinouri online / Cazinou Online Baumbet.ro / Cum să joci Jumanji – un slot înfricoșător

Cum să joci Jumanji – un slot înfricoșător

Jumanji este povestea care a stat în spatele a două filme aventuri foarte apreciate. Povestea începe cu o veche cutie cu ceva proprietăți magice, care te poate transporta în timp. Așa ajung câțiva tineri într-o junglă unde aventurile îi așteaptă la orice pas.

Jumanji: Welcome to the Jungle (filmul) a făcut încasări de $404.5 milione în Statele Unite și Canada și $557.7 în alte zone, dintr-un total de $962.2 milioane. Nu este de mirare faptul că a devenit popular, iar slotul video făcut de Netent este o continuare a poveștii.

Jumanji este un slot video cu 5 role și 4 funcții aleatorii, un Board Game cu 4 Free Spins diferite, o Mystery Feature, câștiguri în fise și aruncări suplimentare de zaruri. Cele 5 role sunt într-o formă geometrică în care rolele sunt înalte de 3, 4, 5, 4, 3 simboluri de la stânga către dreapta. Jocul este jucat cu 36 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei (10 fise pe nivel) și diferite valori ale fisei.

Am jucat acest joc la Baumbet, în sețiunea Jocuri – Video Slots.

Despre ce este vorba în Jumanji

Când patru copii de liceu descoperă o veche consolă de jocuri video cu un joc despre care nu au auzit niciodată – Jumanji – ei sunt imediat atrași în jocul junglei, devenind literalmente avatarele pe care le-au ales: gamerul Spencer devine un aventurier Dwayne Johnson); fotbalistul Jock Frigider pierde (după spusele sale) “primele două picioare ale corpului său” și devine un Einstein (Kevin Hart); populara Bethany devine un profesor de sex masculin de vârstă mijlocie (Jack Black); și cumințica Martha devine un războinic dur (Karen Gillan).

Ceea ce descoperă este că nu joci doar Jumanji – trebuie să supraviețuiești. Pentru a bate jocul și pentru a reveni la lumea reală, vor trebui să meargă la cea mai periculoasă aventură din viața lor, să descopere ceea ce a părăsit Alan Parrish acum 20 de ani și să schimbe modul în care se gândesc la ei înșiși, altfel vor rămâne blocați în joc pentru totdeauna.

Jocul este diferit, design-ul fiind cel care face prima diferență.  Sunt 5 linii, dar mai puține coloane. Ceva nou, ceva ce nu întâlnești prea des. Imaginea este una privită de sus, cu jocul element central.

Dacă ceva este cu adevărat important, acest lucru se referă la combinațiile câștigătoare. Liniile de plată, pe care este bine să le cunoști la orice slot:

După ce te obișnuiești cu liniile de plată, simbolurile și combinațiile câștigătoare sunt cele care asigură adrenalina și distracția.

Principalele imagini și simboluri: leul, hipopotamul, crocodilul, pelicanului, clasicele A – J, Scatter și Wild. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter.

3 sau mai multe simboluri Scatter activează jocul Board Game (speciale).

Se adaugă funcțiile speciale care aduc câștiguri mărite și oferă o atractivitate mărită

Cum să joci Jumanji

Am început pe miză mică, acoperind toate liniile din joc. Câteva rotiri de încălzire:

Un plus pentru sunete încă de la primele trageri. Te simți în pericol, sunt de un realism fascinant.

Tocmai când am revenit la joc cu gândul de a mări miza, crocodilul a fost o apariție șocantă.

Un câștig foarte bun de 85 de fise la o valoare a fisei de 0.05. Au urmat mai multe rotiri cu mici câștiguri, nu mă încumetam să schimb miza. Apoi erau Scatterele care veneau doar câte două, parcă punându-mă la încercare.

Nu am mărit miza, am continut să joc la aceeași valoare. Au fost câteva linii complete precum cea de mai jos:

A fost momentul în care am decis să măresc miza. Am ridicat valoarea fisei la 1 și în primele rotiri a apărut un câștig consistent. După acest câștig, am continuat încă 10 rotiri apoi am redus treptat miza.

După acest câștig am decis să mă opresc. Experiența a fost fascinanată și am câștigat 771 de fise. Am decis să mă retrag încărcat de glorie dar cu impresia puternică a unui slot la care te poți distra oricând.

Cum să joci Fairtale Legends: Mirror Mirror

Check Also

Cum am jucat Asgardian Stone la Admiral - un slot extraordinar de atractiv

Cum am jucat Asgardian Stone la Admiral – un slot extraordinar de atractiv

Ce puteti citi in acest articol Deblochează cele mai puternice rune!Regulile jocului Asgardian Stones™Funcţia Avalanche™Simboluri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *