Home / Cazinouri online / Cum să joci Narcos, un slot nou și plin de adrenalină

Cum să joci Narcos, un slot nou și plin de adrenalină

Narcos este un slot plin de caractere ce trăiesc într-o lume a pericolului, banilor și viciilor. Tipi duri, femei frumoase, acțiuni, agenți anti-drog, gloanțe, bani…distracție.

Jocul este inspirat din poveștile traficanților de droguri din Columbia. Filmările și acțiunea au avut loc în Columbia. Primul sezon spune povestea magnatului de droguri Pablo Escobar, care a devenit miliardar datorită producției și distribuției de cocaină, dar se concentrează și pe interacțiunile lui Escobar cu alți magnați de droguri, agenți ai DEA (Drug Enforcement Administration), și alte oranizații opozante.

Jocul – un slot video cu 5 tambururi și 3 linii cu 243 de linii de plată – se bazează pe hit-ul global Netflix din seria Narcos. Caracteristicile includ Walking Wilds, care rămân pe role în timp ce câștigăm și se mută un loc la stânga cu fiecare rotire; caracteristica Drive-by, care transformă unele simboluri în simboluri Wild; și caracterul infam Locked Up, care (când este activat) acordă o monedă aleatorie. 3 simboluri Scatter care apar oriunde pe rolele 1,3 și 5 ne oferă 10 rotiri gratuite.

Cum să joci Narcos, un slot nou și plin de adrenalină

Nu există odihnă pentru cei răi. Dacă într-adevăr suntem dispuși să vedem lumea interlopă întunecată din anii ’70 ai Columbiei, unde Pablo Escobar a domnit suprem, atunci, acesta este slotul perfect. Vaya con dios!

Încercarea de a construi jocul în jurul unei serii întregi de televiziune este destul de dificilă, mai ales că Narcos are setări, personaje și intrigi atât de variate. A trebuit să selectăm personaje și setări care să completeze gameplay-ul, să fie recunoscute jucătorului și să se potrivească arcului de poveste din spectacol. Avem, de asemenea, o provocare suplimentară de a ne asigura că personajele se potrivesc în jocul pe care îl proiectam, a declarat Art Director-ul acestui slot.

Cum a fost dezvoltat acest slot?

Aspectul și stilul jocului pe care l-am ales a fost mai stilizat, un amestec de 3D și de grafică de mână. Nu am vrut să folosim film sau fotografii în joc; am vrut să ducem mai departe titlul Narcos la un public destina, unul care ar fi mai familiarizat cu consolele de jocuri și cu tablete. Credem că stilul și gameplay-ul vor fi la fel de entuziasmante pentru publicul nostru uriaș de cazinou, desigur.

De asemenea, am atenuat violența și narcoticele prezente în film. Am încercat să îl facem un pic mai subtil pentru a adăuga o tușă mai ușoară jocului. La urma urmei, este un slot! Vei câștiga o sumă de bani când îl vânați pe Pablo.

Sunt declarațiile echipei care a lansat acest slot și a făcut-o cu multă pricepere.

Am încercat să mizăm pe faptul că bine învinge răul. Pablo ar fi putut fi un sfânt pentru unii oameni, dar să nu uităm că a fost mai mult un criminal nemilos și periculos. Dar lăsăm la latitudinea jucătorului să decidă ce simboluri să urmărească. Atât Pablo Lock Up cât și DEA Wild oferă rezultate interesante și un câștig potențial uriaș!

Mai jos, un câștig uriaș obținut în timpul sesiunii de joc:

Senzațiile sunt captivante, jocul este plin de suspans și adrenalină. Grafica este la nivel înalt. Coloana sonoră este grozavă. Chiar dacă apar motive vizuale din serial și sunt combinate cu grafica de benzi desenate, imaginea de ansamblu este una desăvârșită.

Volatilitatea la sloturi și ce trebuie să știi atunci când alegi un joc (2019)

Check Also

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019)

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019)

12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019) 12 sloturi atractive cu temă Crăciunul (2019) 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *