Home / Cazinouri online / Cum să joci Ramses de la Baumbet.ro!

Cum să joci Ramses de la Baumbet.ro!

Piramidele și bogățiile adăpostite de acestea au atras de-a lungul istoriei o mulțime de temerari care au încercat să le descopere secretele. Fie că vorbim de valoarea materială, istorică sau arhitecturală a acestora, piramidele au fost folosite ca loc de înmormântare a elitei și faraonilor Egiptului Antic alături de multe comori acumulate în timpul vieții de defuncți.

Producătorii de jocuri interni și internaționali au exploatat legendele oferite de piramide și faraoni aducând în atenția jucătorilorilor titluri care de-a lungul vremii s-au consacrat în folclorul gamblingului.

Jocuri precum Book of Ra, Rise of Ra, Pyramid – Quest For Immortality, atrag extrem de mulți jucători în dorința acestora de a le descoperii secretele și comorile.

Jocul pe care vi-l prezentăm astăzi, Ramses, este produs de compania românească Baum Games, acesta găsindu-se atât pe sloturile produse de compania transilvăneană, cât și pe site-ul de gambling online baumbet.ro. Iată, cu această ocazie, vă dezvăluim că aveți cel puțin două opțiuni unde vă puteți încerca norocul la jocul Ramses, atât într-o sală de jocuri clasică unde găsiți slot machine-ul, sau în mediul virtual unde puteți accesa cazinoul online baumbet.ro

Ramses este un joc extrem de interesant care oferă jucătorului un număr de 5 role cu câte 3 poziții. Jucătorul are posibilitatea selectării unui număr maxim de 10 linii, astfel putându-și crește șansele de câștig, dar cu costul aferent. Bonusul oferit de Ramses constă în Jocuri Gratuite + Simbolul Special care se Extinde.

Pentru că vorbim de un joc de noroc este clar că sunt implicate și o sumă de premii obținute în diverse situații. Limita maximă a unui premiu pentru 1 credit pariat pe linie poate fi egal cu până la 5.000 de ori miza pariată pe o linie. Odată cu câștigarea unui premiu, din calitatea de jucător aveți posibilitatea să riscați în încercarea de a vă dubla (în jargon este folosită expresia “să dai în ele”)  câștigul obținut prin selectarea unei cărți de culoare Roșu / Negru sau optând pentru o carte Mică/Mare (Suită).

O altă opțiune a jocului este butonul de Autostart / Stop Role, care odată apăsat va introduce jocul în poziția automat urmând ca toate câștigurile obținute în această perioadă să fie încasate. Pentru a ieșii din poziția automat a jocului este suficient ca jucătorul să apese butonul Stop Role și astfel acesta va revenii în poziția în care orice spin trebuie declanșat de apăsarea pe butonul play de către jucător.

SCATTER & WILD sunt simbolurile pe care orice jucător își dorește să le vadă pe ecran, in situația de față PAPYRUS-ul este personificarea SCATTER & WILD .

Trei sau mai multe simboluri PAPYRUS apărute pe oricare din cele 5 role aduc “speciala” 10 jocuri gratuite + Simbolul Special care se Extinde.

Odată cu începerea sesiunii de Jocuri Gratuite va fi selectat aleator un simbol prezent în joc, excepție făcând simbolul PAPYRUS. În situația în care dacă în timpul sesiunii de Jocuri Gratuite simbolul ales la începutul acesteia va apărea pe mai mult de două poziții de pe cele cinci role ale jocului, acesta se va extinde pe toate cele trei poziții ale rolei de pe care face parte, formând astfel combinații câștigătoare.

Există posibilitatea ca în timpul sesiunii de Jocuri Gratuite să vă întâlniți cu trei sau mai multe simboluri SCATTER pe oricare dintre cele cinci role, ei bine sunteți norocoși, tocmai ați câștigat înca 10 Jocuri Gratuite.

Este important să menționăm că Jocurile Gratuite se joacă pe liniile și mizele selectate înainte de începerea acestora.

Simbolul PAPYRUS este cel mai puternic, un fel de JOKER, acesta poate înlocui orice simbol din joc pentru a forma combinații câștigătoare.

În ceea ce privește partea grafică, putem spune că după mai multe ore de joc am rămas atras de RAMSES și cu siguranță îl voi mai juca, simbolurile și culorile nu sunt obositoare, singurul meu sfat este să nu țineți luminozitatea, contrastul și restul setărilor ecranului la nivel maxim. De asemenea, muzica folosită de producători este una destul de atractivă, eu personal nu joc nici un joc cu sunetul la volum maxim pentru că îmi distrage atenția și astfel îmi pierd concentrarea.

Vă invit să savurați jocul RAMSES fie în sălile de jocuri, fie în confortul oferit de fotoliul de acasă, de pe telefon sau desktop și să îl deposedați pe simpaticul faraon de toate bogățiile pe care le deține.

 

 

Check Also

Slotul Katana - un joc pentru onoarea vechilor samurai

Slotul Katana – un joc pentru onoarea vechilor samurai

Ce puteti citi in acest articol Despre slotul KatanaJocuri gratuiteNe putem dubla câștigurileKatana – istorie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *