Home / Cazinouri online / Cum se joacă Justice League și cum poți câștiga

Cum se joacă Justice League și cum poți câștiga

Justice League face parte dintre acele sloturi cu 5 role și 40 de linii. Scopul jocului Justice League™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

Furnizat de către Playtech, acest slot video este inspirat din DC Comics. Este prezentă toată gașca de super-eroi:  Superman, Batman, Flash, Cyborg, Wonder Woman and Aquaman iar lansarea a coincis cu cea a filmului. Grafică și sunete excelente, așteptări mari de la acest joc.

Am jucat acest joc la Maxbet, acolo unde era precizat că procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 96,31%, iar cel maxim este de 96,33%. Ambele includ contribuția la Jackpot în procent de 0,99%.

Citește în continuare să vezi experiența pe care am avut-o jucând.

Cum se joacă Justice League

Dai clic pe START pe ecranul inițial pentru a accesa rolele jocului principal.

Acest joc se joacă cu un număr fix de 40 de linii de plată active. Pariul pe linie pentru o rundă de joc este pariul total împărțit la 40.

Poți alege valoarea pariului total făcând clic pe ‘–’ sau ‘+’. Faci clic pe butonul MOD TURBO ca să activezi sau să dezactivezi Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.

Dacă dai clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecția curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIR Ese transformă în STOP. Dacă dai clic pe OPRIRE, funcția de animație pentru învârtirea rolei este dezactivată și va afișa imediat rezultatele învârtirii.

Dacă apeși pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.

Rolele pot fi de asemenea învârtite folosind funcţia Joc automat. Treci cu mouse-ul deasupra butonului JOC AUTOMAT pentru a afișa lista de opţiuni.

Poți să selectezi numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegi PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până la declanșarea secvenței Jocuri gratuite, a secvenței Reînvârtire Super Hero sau Jackpot DC Super Heroes. Setarea implicită pentru Joc Automat este PÂNĂ LA SECVENȚĂ.

Poți da clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT afișează numărul de învârtiri automate rămase, exceptând cazul în care selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.

Odată ce se încheie acestă secvență, revii automat în jocul principal sau se reia sesiunea Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).

Cum poți câștiga la slotul Justice Leage

Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului INFO sau din Meniu.

Justice League

Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.

Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.

Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se cumulează. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, ți se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli.

Iată și simbolurile puternice prezente în joc:

Simbolul WILD din joc este simbolul JL.

Simbolul WILD poate înlocui orice simbol cu excepția simbolului SCATTER. De asemenea, există o plată separată atunci când apar 3 sau mai multe simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

Cum trebuie să joci ca să câștigi la sloturi video

Simbolul SCATTER din joc este cel care duce la declanșarea jocurilor gratuite în Justice League.

Atunci când apar simultan 3 simboluri SCATTER pe rolele 1, 3 și 5, se declanșează secvența Jocuri gratuite (Freespins). Simbolurile SCATTER se pot întâlni numai pe rolele 1, 3 și 5.

Simbolurile Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash (eroii principali din film) apar ca simboluri simple pe toate rolele, secvența cu reînvârtiri Super Hero și Jocurile gratuite. Aceste simboluri apar și în stive (de aici și denumirea de stacked symbols) cu înălțimea de 2, 3 sau 4 simboluri în timpul jocului principal, al secvenței cu reînvârtiri Super Hero și al Jocurilor gratuite.

REÎNVÂRTIRILE SUPER HERO
În timpul oricărei trageri (învârtiri) din jocul principal poate să apară un cadru (numit „cadru secvență’) peste simbolul de pe poziția de jos de pe rola 5. Dacă un simbol super-erou (Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg sau The Flash) intră în acest cadru, toate simbolurile de acel tip se transformă în simboluri WILD înainte de calcularea câștigurilor.

Rolele se învârt din nou, simbolul super-eroului care pe ecran în cadru se transformă în simbol WILD.

În timpul reînvârtirilor la Justice League, cadrul secvență își păstrează poziția. Dacă în cadrul secvență apare un alt simbol super-erou, toate simbolurile respective se transformă în WILD și declanșează încă o reînvârtire. Reînvârtirile pot fi declanșate de până la 5 ori consecutiv.

Secvența la Justice League se încheie când în cadrul secvență apare alt simbol decât simbolurile super-erou. După încheierea secvenței, eventualele simboluri super-erou care au devenit WILD revin la forma lor inițială.

JOCURI GRATUITE
Când apar 3 simboluri SCATTER pe rolele 1, 3 și 5, ai prins Jocurile gratuite. Ai la dispoziție până la 6 moduri de Jocuri gratuite:

The Flash: 15 jocuri gratuite. Acest mod este disponibil de prima dată când se declanșează Jocurile gratuite. Cadrul secvență este prezent în poziția inferioară de pe rola 5 la toate jocurile gratuite. Atunci când în cadru apare un simbol super-erou, toate celelalte simboluri de același fel se transformă în WILD, numai la acea tragere.
Cyborg: 12 jocuri gratuite. Cadrul secvență este prezent în poziția inferioară de pe rola 5 la fiecare joc gratuit. Atunci când în cadru apare orice alt simbol în afară de simbolurile super-erou, cadrul se extinde cu 1 poziție spre stânga. Cadrul se poate extinde de până la 4 ori consecutiv. Atunci când în cadru apare un simbol super-erou, toate celelalte simboluri de același fel se transformă în WILD, numai la învârtirea respectivă. Cadrul secvență se resetează apoi la dimensiunea inițială pentru învârtirea următoare (dacă s-a extins).
Aquaman: 10 jocuri gratuite. Cadrul secvență este prezent în poziția inferioară de pe rola 5 la toate jocurile gratuite. Atunci când în cadru apare orice simbol, în afară de simbolul SCATTER, toate celelalte simboluri de același fel se transformă în WILD, numai la învârtirea respectivă.
Wonder Woman: 7 jocuri gratuite. 1-5 cadre secvență apar pe role la fiecare joc gratuit. Poate să apară numai 1 cadru per rolă. Atunci când într-un cadru apare un simbol super-erou, toate celelalte simboluri de același fel se transformă în WILD, numai la învârtirea respectivă.
Superman: 5 jocuri gratuite. Un cadru secvență 2×2 acoperă rândurile 3 și 4 de pe rolele 4 și 5 la fiecare joc gratuit. Atunci când în cadru apar simboluri super-erou, toate celelalte simboluri de același fel se transformă în WILD, numai la învârtirea respectivă.
Batman: 2 jocuri gratuite. Cadrul secvență este prezent în poziția inferioară de pe rola 5 la ambele jocuri gratuite. Atunci când în cadru apare un simbol super-erou, toate simbolurile super-erou de pe ecran se transformă în WILD, numai la învârtirea respectivă.

Citește și Ce trebuie să faci ca să câștigi la sloturi video

Ai nevoie de 2 simboluri SCATTER pentru a declanșa 3 jocuri gratuite suplimentare în oricare mod de jocuri gratuite, în afară de Superman și Batman.
Ai nevoie de 3 simboluri SCATTER pentru a redeclanșa oricare mod de jocuri gratuite, în afară de Superman și Batman.

Jackpot DC Super Heroes pentru jocul Justice League

Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului.

Seed (suma de la care pornește Jackpotul): Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00
Rată de contribuție (ce procentaj din fiecare pariu se varsă în Jackpot): 0,99%
Condiție de câștig (ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul): Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes.

Secvența Jackpot conține 20 de celule, fiecare ascunzând 1 din cele 4 tipuri de bile de energie: verde, albastră, galbenă sau roșie. Dacă faceți clic pe o celulă veți descoperi o bilă de energie. Jackpotul este câștigat atunci când toate bilele de energie necesare au fost descoperite. Jackpotul mini necesită 2 bile verzi de energie, Jackpotul minor necesită 3 bile albastre de energie, Jackpotul major necesită 4 bile galbene de energie și Jackpotul uriaș necesită 5 bile roșii de energie.

Jocul Jackpot DC Super Heroes are temporizator (30 secunde). Dacă nu sunt dezvăluite toate bilele de energie necesare pentru un jackpot înainte ca timpul să se scurgă, jackpotul este acordat automat. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Cum am jucat Justice League

Adevărul este că ai tendința să admiri grafica și simbolurile iar coloana sonoră este una atractivă. Ca la orice joc făcut după un film, vei întâlni super-eroii de pe ecran, chiar dacă nu îți vor îndeplini întotdeauna așteptările.

Plecând de la 1000, după câteva minute de joc și peste 30 de învârtiri, aveam aceeași sumă cu care am intrat în joc.

A fost momentul în care am crescut miza pariului total la 2. Am prins câteva câștiguri destul de bune așa că banca mea a avansat la 1200.

 Am continuat să joc pe miză 2, având ca obectiv să ajung la 1300 sau să revin la miza totală de 1 dacă ajung la 1200.

Dar a fost momentul când au apărut jocurile gratuite, sincer să fiu le așteptam cu mare nerăbdare.

Am dat clic și…să înceapă distracția maximă. Am obținut un câștig destul de bun, iată-l mai jos:

Am început să joc Justice League cu 1000, am ajuns la 1321, deci puțin mai mult de 30% în plus, și am decis să mă opresc.

Jocul în sine, Justice League, mi-a lăsat o impresie puternică, merită jucat oricând, chiar de mai multe ori.

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *