Home / Cazinouri online / Cum se joacă Pharaoh’s Deluxe Treasure și cum poți câștiga
Pharaoh's Deluxe Treasure

Cum se joacă Pharaoh’s Deluxe Treasure și cum poți câștiga

Pharaoh’s Deluxe Treasure este un slot cu 5 role și 20 de linii, scopul jocului fiind de a realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

Este produs de către Playtech și unul dintre sloturile îndrăgite, mai ales de către cei care preferă motive legate de civilizațiile vechi.

Am jucat acest joc la Maxbet online unde îl găsești foarte ușor la secțiunea de cazino.

Cum se joacă Pharaoh’s Deluxe Treasure

Numărul de linii de plată active la Pharaoh’s Deluxe Treasure este fix (20) și nu poate fi modificat. Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × 20.

Dacă faceți clic pe butonul HI ROLLER, se va deschide meniul HI ROLLER. Sunt destul de puține sloturi care au acest tip de meniu pe care merită să îl încerci.

Poți să treci cu mouse-ul pe deasupra butonului JOC AUTOMAT pentru a selecta numărul învârtirilor care să fie plasate automat sau PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a trage până la declanșarea secvenței promoționale Tomb of Tutankhamun sau a secvenței de Jocuri gratuite Curse of the Ancients.

Dă clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. Poți opri sesiunea de joc automat făcând clic pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT.

În timpul unei sesiuni de Joc Automat, numărul de învârtiri automate rămase este arătat în următoarea casetă din panoul de jos, exceptând cazul când ai selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.

Pentru a accesa secvența declanșată, poți da clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE, apeși bara de spațiu sau faci clic oriunde pe ecran.

După ce se încheie secvența, dai clic pe OK pe rezumatul câștigului ca să te întorci la jocul principal sau să reiei modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).

Câștigurile pe care le poți obține se calculează conform tabelului de plăți, care poate fi accesat făcând clic pe butonul INFO.

Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți. Pariu pe linie = Pariul total/Numărul de linii.

Dacă mai mult de 1 linie activă aduce pariuri câștigătoare, câștigurile sunt cumulate. În cazul în care 2 sau mai multe combinații câștigătoare se întâlnesc pe aceeași linie, vei primi echivalentul combinației câștigătoare cu valoarea mai mare.

Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli.

Citește și Cum se joacă Justice League și cum poți câștiga

SIMBOLUL WILD
Simbolul WILD înlocuiește toate simbolurile (cu excepția simbolurilor SCATTER), pentru a crea cea mai bună combinație câștigătoare posibilă folosind și celelalte simboluri prezente.

SECVENȚE
Simbolurile SCATTER care apar simultan pe rolele 1, 3 și 5 declanșează 1 din cele 2 secvențe. Dă pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE, apasă bara de spațiu sau fă clic oriunde pe ecran pentru a deschide ecranul de selecție a secvenței. Poți da clic pe Tomb of Tutankhamun sau Jocurile gratuite Curse of the Ancients și apoi pe butonul START pentru a intra în secvența pe care ai ales-o.

Dacă ești în modul Hi-Roller, simbolurile SCATTER Super Scarabeu se pot transforma în simboluri SCATTER. În acest caz, 3 sau mai multe simboluri  SCATTER pot declanșa alegerea secvenței.

Cum poți câștiga la Pharaoh’s Deluxe Treasure

Sunt 2 promoții pe care le poți obține, pe lângă combinațiile câștigătoare.

Tomb of Tutankhamun

Dacă exploarezi sarcofagul lui Tutankhamun ai șansa de a găsi comoara pierdută și a câștiga premii în bani.

Ce trebuie să faci ca să câștigi la sloturi video

Cum începi secvența, va apărea o cameră cu comori cu spații selectabile. O lumină va străluci peste toate spațiile selectabile, indicându-ți unde sunt comorile ascunse. De aici vine și numele jocului: Pharaoh’s Deluxe Treasure.

Faceți clic pe un spațiu pentru a descoperi un premiu ascuns sau pentru a ‘Încasa’. Dacă dai peste un premiu, banii acordați de acel premiu vor fi contorizați. Odată cu premiul în bani poate fi descoperit și 1 din 2 tipuri posibile de cheie:

O CHEIE PENTRU SARCOFAG, care îți deschide imediat o altă cameră cu comori.
O CHEIE PENTRU JACKPOT, care te avansează imediat la  Jackpot progresiv.

Există și șansa să descoperi „Încasare’, implicit un premiu în bani. Acest lucru va duce la terminarea rundelor și vă va acorda toate premiile în bani acumulate. Există șansa ca o lumină din oglindă să strălucească atunci când se întâmplă acest lucru, îndepărtând ‘Încasarea’ și permițându-ți să joci în continuare.

Dacă o zonă este selectată și nu este descoperit un premiu, aceasta va afișa ‘Încasare’. Când se întâmplă acest lucru, din oglindă va străluci o lumină pentru a îndepărta „Încasarea’ și veți putea alege o altă zonă. Dacă acest lucru se întâmplă de 3 ori, locațiile tuturor premiilor vor fi descoperite și pot fi apoi selectate.

Jocurile gratuite Curse of the Ancients

În timpul Jocurilor gratuite (Freespins), pe care le primești la Pharaoh’s Deluxe Treasure, rolele sunt rotite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea ce a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare rotire este afișat în câmpul Câștig aflat sub role. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total. Numărul de jocuri gratuite rămase de jucat este afișat în câmpul Jocuri gratuite.

După fiecare 2 învârtiri din Jocurile gratuite, un simbol va fi îndepărtat de pe role după acordarea câștigurilor. Simbolurile se vor roti în fața rolelor, până când unul dintre ele este ales pentru a fi îndepărtat. Pentru toate învârtirile rămase din Jocurile gratuite, acel simbol nu va mai ateriza pe role. La învârtirea finală nu va fi îndepărtat niciun simbol.

În timpul jocurilor gratuite, simbolul SCATTER CHEIE JACKPOT poate apărea pe rolele 3, 4 și 5. Dacă apar simboluri SCATTER CHEIE JACKPOT simultan pe rolele 3, 4 și 5, va fi declanșat Jackpot progresiv la Pharaoh’s Deluxe Treasure.

Jackpot progresiv Pharaoh’s Deluxe Treasure

Jackpot progresiv poate fi declanșat în 2 moduri:

Descoperirea unei CHEI PENTRU JACKPOT în  Tomb of Tutankhamun.
Apariția simultană a simbolurilor SCATTER CHEIE JACKPOT pe rolele 3, 4 și 5 în timpul secvenței cu Jocuri gratuite Curse of the Ancients.

ÎNVÂRTIRI HI ROLLER
Există 2 moduri HI ROLLER pe care le poți juca. Ambele moduri HI ROLLER constau din 5 învârtiri, cu simboluri SCATTER Super Scarabeu suplimentare, care se pot transforma în oricare dintre următoarele atunci când apar:

Simbolurile WILD înlocuiesc toate simbolurile (cu excepția simbolurilor SCATTER), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.
Simboluri MULTIPLICATOR
Multiplicatorul descoperit pe simbol va fi aplicat câștigului total pentru învârtirea respectivă.

Ce am jucat și ce strategie am aplicat

Plecând cu 1000 de fise, am setat pariul total la 1, acoperind toate liniile. Primele 40 de învârtiri nu au fost prea strălucite, din contră, aproape că am rămas cu 100 mai puțin.

Pharaoh's Deluxe Treasure

A fost momentul în care am trecut pe HI Roller (Mare Parior, o traducere ușor comică și plină de umor).

Prima serie a fost rezonabilă, așa că am continuat și, pot spune că am fost inspirat. Trecând la a doua serie ca Mare Parior, am prins rapid freespins (învârtirile gratis).

Cu greu m-am putut decide ce să aleg între cele două opțiuni, însă am preferat să merg pe continuarea tragerilor gratis, în cele din urmă.

Am prins de 2 ori câte 5 bucăți la freespins și mă bucuram că am recuperat suta minus, chiar aveam și un mic câștig.

S-a deschis însă camera sarcofagului pentru care colectasem cheia în timpul învârtirilor gratis.

+168 după freespins, aveam și un mic câștig, am dat muzica mai tare. Coloana sonoră la Pharaoh’s Deluxe Treasure este destul de interesantă, însă unele sunete fac deliciul prin stringența cu care parcă anunță un câștig.

A fost momentul în care am revenit la miza 1 pentru câteva învârtiri în plus. După care am redus miza considerabil la 0.40 și am tras cam de 30 de ori. Am revenit apoi pe 1, am crescut la 2, iar am scazut la 1 – miză la care am prins 5 bucăți.

Pharaoh's Deluxe Treasure

Acesta a fost și momentul în care am decis să mă opresc, după mai mult de 40 de minute în joc.

Cu adevărat captivant și distractiv acest slot Pharaoh’s Deluxe Treasure, îl recomand celor pasionați de Egiptul Antic dar și celor car vor să facă o călătorie virtuală în lume apusă a faraonilor.

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *