Home / Cazinouri online / Distracție la maxim la Vlad Cazino

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai mult online. Chiar dacă sunt aceleași jocuri pe care le găsim și la un cazino stradal, online-ul vine cu avantajele lui. În primul rând, putem juca la orice oră indiferent unde ne aflăm.

Există câteva aspecte esențiale pe care un jucător trebuie să le cunoască atunci când alege un cazino online. Siguranța, Compatibilitatea cu instrumentele mobile, Promoțiile, Licența, Opțiunile pentru depuneri și retrageri, Reputația și Suportul pentru clienți.

Toate acestea ne oferă cadrul în care jucăm. Cu cât sunt mai dezvoltate și mai bine puse la punct, cu atât mai bine pentru noi ca jucători.

Vlad Cazino este primul cazino online 100% românesc și a reușit să câștige aprecierile jucătorilor români datorită serviciilor excepționale oferite și a mascotei sale simpatice, vampirul Vlad. Apreciem enorm faptul că nu promovează fantezii și imagini luxoase ci spiritul jocului. Însăși mascota are un caracter ludic putenic și ne arată că distracția este pe primul plan! În plus, inspirația vine din mitologia și cultura românească.

Siguranța

Este pe primul loc și cel mai important aspect pentru noi. Toate informaţiile trimise şi primite de la site-ul Vlad sunt criptate folosind tehnologia 128-bit Secure Socket Layer (SSL). Certificatul SSL utilizat este emis şi verificat de către Trustwave. Beneficiază de Licența nr. L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru Unibet (Germany) Limited, valabilă din data de 1.09.2016 până la data de 31.08.2026.

Vlad Cazino este un brand deținut de Grupul Kindred. Kindred este cotată la bursa Nasdaq OMX Nordic Exchange din Stockholm și este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online cotați la bursă de pe piața europeană.

Trebuie să știm și faptul că Vlad Cazino este un operator premiat și pune accent pe jocul responsabil. Asta arată încă o dată că jocurile și activitatea de cazino sunt create ca să ne distrăm, să ne simțim bine, să petrecem timp plăcut.

Iar dacă vrem să jucăm, orice joc este disponibil și în varianta pe bani virtuali. Foarte utilă pentru că așa vedem dacă ne place un joc pe care nu l-am mai încercat, observăm ce ar putea să ne ofere, ne facem o idee despre ce ar trebui să urmărim. Orice practică este utilă, distractivă și ne oferă experiența și emoțiile jocului. Iată mai jos varianta Deluxe a celebrului Sizzling Hot (jocul cu ”șeptarii”):

Compatibilitatea cu instrumentele mobile

Avem deja o anumită înclinare de a utiliza dispozitivele mobile cât mai mult. Este și firesc deoarece ne ușurează multe activități, ne ajută în activitatea cotidiană, ne furnizează noutăți și informații. Iar  nevoia de comunicare este o realitate socială.  Orice acțiune facem, comunicăm ceva.

Site-ul este perfect realizat și optimizat, iar asta se observă cu ușurință. Putem juca direct în browser, iar experiența va fi desăvârșită. Toate aspectele tehnice au fost perfecționate pentru a ne juca și a ne distra.

Când vine vorba de mobil (sau tabletă), putem descărca aplicația pe Android. Vom avea acces la peste 150 de sloturi, Live Casino, vom putea căuta jocurile preferate și juca instant.

Promoțiile

Acestea pot fi atracția serii sau pot fi coșmarul unor jucători. Știm prea bine că ofertele și promoțiile sunt destinate pentru a atrage și a recompensa. Cu cât au termeni și condiții mai dificile și mai greu de înțeles, cu atât vor fi evitate mai mult de către unii jucători.

La Vlad Cazino avem de unde să alegem! Chiar dacă nu suntem obligați, unii dintre noi vor aprecia farmecul unor fise gratuite sau a unor premii neașteptate.

Tot aici putem include și jackpot-urile. Iar acestea sunt din belșug și atât de atractive. Un jackpot ne poate aduce câștiguri nebănuite și ne poate oferi o recompensă la care visează orice jucător.

Vlad Cazino este cazinoul cu cele mai multe recompense, oferte și promoții.

Opțiunile pentru depuneri și retrageri

Fiind construit având la bază experiența Unibet, Vlad Cazino ne pune la dispoziție metode variate, sigure si rapide pentru depunere. Retragerile se fac cu usurință, dacă s-a efectuat verificarea contului, prin card de credit/debit sau transfer bancar.

Când vine vorba despre retrageri, trebui să știm următoarele:

Card de credit / debit Putem să retragem minim 65 RON și maxim 50,000 prin card.

Transfer bancar Cea mai solidă metodă, putem solicita minim 65 RON, maxim nelimitat. Skrill/Portofel electronic Putem să retragem minim 50 RON, maxim 5,000.

Vlad Cazino este un operator foarte flexibil care facitilitează jocul și oferă metode de plată variate în limite foarte acceptabile.

Reputația

Când vine vorba despre reputație, aceasta este la un nivel maxim. Modul în care este tratat și apreciat fiecare client face diferența. Iar părerile jucătorilor arată acest lucru.

Desigur, există secțiuni de cazino la mulți operatori prezenți pe piață. La Vlad Cazino avem însă toate componentele unui cazino și atmosfera specifică. Detaliile sunt puse la punct pentru jucători, indiferent de miză și preferințe.

Vlad Cazino are în spate o experiență a grupului Kindred de peste 27 de ani, aproape 3 decenii de servicii de cea mai înaltă calitate.

Ne oferă peste 600 de jocuri, unele dintre cele mai bune creații ale producătorilor de top: NetEnt, Microgaming, Play’ N Go, Williams Interactive, jocuri care pot fi accesate direct din browser, fără să fim nevoiți să utilizăm alte programe.

Faptul că toate informațiile sunt la vedere și foarte ușor de accesat arată experiența și expertiza operatorului. Responsabil și de încredere, Vlad Cazino are cea mai atractivă și sigură imagine între cazinourile online românești.

Suportul pentru clienți

Deoarece termenii și condițiile cazinourilor sau a operatorilor online variază, este foarte important să putem solicita înformații și să le primim rapid. Acuratețea și corectitudinea acestora sunt esențiale. Aici intervine importanța suportului pentru clienți. Pregătirea și profesionalismul fac diferența.

De obicei, cu cât este mai rapid suportul, cu atât mai bine. Răspunsul la întrebări sau rezolvarea unor probleme, nu trebuie să ne ia prea mult din timpul de distracție. Serviciul clienți este unul eficient și disponibil în orice moment al zilei, în limba română sau engleză.

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *