Home / Cazinouri online / Dragons Mystery, unul din ultimele jocuri produse de Novomatic

Dragons Mystery, unul din ultimele jocuri produse de Novomatic

Continuăm parcursul în lumea sloturilor prezentându-vă unul dintre cele mai noi jocuri produse de Novomatic, Dragons Mystery. Trebuie să menționăm că acest joc poate fi accesat pe platforma Admiral.ro și posibil ca în viitor pe alte platforme ce își desfășoară activitatea în țara noastră.

După cum știm dragonii sunt atrași de aur și nestemate, ei bine voi va trebui să luați aceste bogății de sub nasul dragonilor și să vi le însușiți.

INFORMAȚII GENERALE DESPRE DRAGONS MYSTERY

Jocul Dragons Mystery nu este despre dragoni înfricoșători ci despre dragoni simpatici și prietenoși, pregătiți de joacă și care vă oferă posibilitatea unor câștiguri interesante. Trebuie să obții spin-uri câștigătoare, care vin cu multiplicatori suplimentari de până la x16 ori. În cazul obținerii simbolului Wild o să beneficiați automat de un Freespin.

Dragons Mystery are un număr de 5 role pe 3 rânduri și 10 linii de câștig. De asemenea vă sunt oferite o mulțime de opțiuni prin care vă puteți “personaliza” jocul conform proprilor nevoi: buton de joc automat, buton de max bet, buton meniu, buton linii de câștig, setări rotiri și multe altele.

Foarte interesant este că acest joc permite combinații câștigătoare atât de la stânga la dreapta cât și de la dreapta la stânga.

DRAGONS MYSTERY

SIMBOLUL EXPANDING WILD

Pentru a declanșa un joc gratuit este necesar un singur sombol Expanding Wild pe una din rolele 2,3 sau 4. Simbolul se extinde și acoperă toate pozițile rolelor, restul rolelor se rotesc în timp ce rola pe care apare simbolul Wild este reținută.

FUNCȚIA DE CREȘTERE A MULTIPLICATORULUI

Această funcție este activă tot timpul, existând 5 niveluri posibile, fiecare rotire începând cu multilicatorul x1. Pentru fiecare rotire consecutiv câștigătoare multiplicatorul poate crește până la un maxim de x16 ori. Multiplicatorul maxim rămâne activat cât timp sunt obținute combinații câștigătoare. Atenție, trebuie reținut că orice schimbare a mizei sau un câștig fără rotire duce la resetarea multiplicatorului la x1.

CONCLUZII

Dragons Mystery este un joc interesant care dacă va avea o promovare susținută din partea producătorului se poate dovedii un succes. După părerea mea, la prima vedere, nu pot spune că sunt foarte impresionat din cauza faptului că jocul îmi pare prea “automatizat”. Nu imi oferă posibilitatea de a mă implica foarte mult, nu există opțiunea de DUBLAJ și simt că nu sunt prea implicat.

În cea ce privește grafica și partea audio nu prea am ce să reproșez, decât că imaginile imi par nerealiste. Dar în definitiv personajele principale sunt dragonii deci nu pot avea pretenții prea mari.

Procentul minim de câștig este de 96,16%.

Voi încerca să mă mai joc și în viitor când sper că voi fi atras mai tare de acest nou joc.

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *