Home / Cazinouri online / Cazinou Online Baumbet.ro / Cum să joci Football Champions Cup, un slot intens și relaxant

Cum să joci Football Champions Cup, un slot intens și relaxant

Football Champions Cup face parte dintre sloturile având ca temă fotbalul. Altfel, o familie destul de mare, cu multe sloturi fără însă a satura preferințele jucătorilor. Fotbalul în sine este cel mai popular joc al planetei, un bun motiv să îl încerci și la sloturile video. De ce? Pentru emoția dată de fazele jocului în care poți fi câștigător.

Dacă la un meci de fotbal obișnuiești să privești echipele jucând, la Football Champions Cup tu ești personajul principal. Jucător, manager, spectator, comentator.

Ce au pariat alții și alte 5 ponturi de care nu știai la Baumbet (2019)

Football: Champions Cup™ este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii care conține simboluri Wild și Overlay Wild, Free Spins și un Bonus Game. Se joacă cu 20 de linii de miză (fixe), 1-10 niveluri ale mizei şi valori diferite ale fisei. Este produs de Netent și l-am testat la Baumbet.

Football Champions Cup

Încă de la început îți poți selecta țara favorită. Nu căuta România pentru că aceasta nu este pe harta fotbalului dar poți alege Franța, Italia, Germania, Brazilia ori alte țări cu sau fără tradiție. Echipa aleasă nu influențează desfășurarea jocului însă te face să te simți mai suporter.

Iată mai jos terminologia jocului, deși traducerea nu este neapărat fericită:

Football Champions Cup
Football Champions Cup

Am început să joc cu 20000 fise pe nivelul 5 (100 fise pariul) cu toate liniile selectate. Grafic, imaginile sunt calde și relaxante toate fiind simboluri din lumea fotbalului: fluierul arbitrului, mănușile portarului, cupa, embleme etc.

DNB explicat cu exemple practice și strategii de joc 

Cum să joci Football Champions Cup

Strategia pe care ne-am propus-o are ca obiectiv 5000 – 6000 de fise profit în timp de 15 minute. Nivelul pariului este de 100 însă îl măresc progresiv după 10 – 20 de trageri apoi revenim.

În cazul unui câștig foarte mare, reducem nivelul mizei cu 50% iar în cazul unor pierderi repetate, renunțăm să jucăm.

Football Champions Cup
Football Champions Cup

O plată destul de bună mai sus, datorată simbolului Wild care a venit după 3 valeți. Nici prea mare dar nici prea mică, atât cât să te incite. Precum ocaziile la poarta adversă.

După mai mult de 30 de trageri în care nu am primit nimic, am dulăm miza la 200. Pe 100 nu a fost prea bine, poate o miză intermediară ar fi de încercat. Totuși, ne ținem de strategie.

Football Champions Cup
Football Champions Cup

După acest câștig revenim la miza de 100 pentru 10 trageri. Apoi 200 din nou. Și așa prindem un joc bonus.

 8 strategii nebunești de cazino pe care merită să le încerci

Football Champions Cup
Football Champions Cup

După rundele obținute câștigul nu a fost prea mare chiar dacă eram pe miză de 200. Continuăm pe aceeași miză și…apare un câștig consistent după 5-6 pariuri.

Football Champions Cup
Football Champions Cup

Apoi rundele bonus își fac iarăși apariția. Deja suntem la 20137 (+137 fise). De această dată alegem un singur loc în care tragem repetat și apărăm cum portarul.

Football Champions Cup
Football Champions Cup

Ajungem la 20700 și decidem să dublăm miza crescând nivelul. Jocul este destul de rapid și, parcă simțim că, va mai da un câștig.

Top 5 cele mai populare jocuri de cazino

După 20 – 25 de pariuri în care obținem doar câștiguri mici iată că prindem o nouă rundă, turneul final:

Football Champions Cup
Football Champions Cup

Recuperăm, ajungem din nou la 20000 și ne oprim. Nu ne-am atins obiectivul de a obține profit dar nici nu am pierdut. Jocul oferă destulă adrenalină și este provocator. Chiar dacă nu oferă câștiguri substanțiale, premiile mici și dese sunt prezente din plin.

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *