Home / Ştiri Cazinouri / Gameworld.ro: 100 RON Bonus de loialitate
Bonus de loialitate

Gameworld.ro: 100 RON Bonus de loialitate

100 RON Bonus de loialitate la Gameworld.ro, foarte ușor de accesat și încasat de către toți iubitorii jocurilor de cazino. Gameworld are licența nr. L1162106W000656 și este binecunoscută celor care joacă jocuri specifice de cazino.

Trebuie doar să depui și să joci pentru a fi răsplătit. Bonusurile de loialitate sunt des întâlnite la operatorii de jocuri de noroc, însă, știm cu toții, că le găsești și în multe alte domenii. În acest fel, operatorul încearcă să răsplătească pe cei care joacă constant și se distrează la sloturi sau alte jocuri specifice de cazino.

Pe GameWorld.ro mijlocul săptămânii aduce câștiguri garantate! Depune și joacă de joi (orele 00:00) și până marți (orele 23:59) minimum 400 LEI la jocurile din cazinou și ești răsplătit MIERCURI cu un BONUS garantat de 100 LEI! E foarte simplu, dacă rulezi 400 RON, primești încă 100 RON ca bonus.

Atenție! Bonusul poate fi câștigat în fiecare săptămână! Joci mai mult, câștigi mai mult!

Ce mai este important de știut: folosește codul GWBONUS100 la fiecare depunere (totală sau parțială de 400 RON). Poți lua bonusul de mai multe ori, dacă depui și joci 800 RON, primești 200 RON, dacă depui și joci 1600 RON, primești 400 RON, și tot așa.

bonus-loialitate-la-gameworld-ro-jocuri

Termeni și Condiții:

a) Oferta este valabilă în fiecare săptămână pentru jucătorii care depun minim 400 Lei de joi (ora 00:00) până marți (ora 23:59) și folosesc codul GWBONUS100

b) Pot beneficia de ofertă cei care depun în tranșe sau integral minim 400 Lei (Ex: jucătorul X a făcut o depunere vineri de 200 Lei, o altă depunere de 100 Lei duminică și încă 100 Lei în cursul zilei de luni)

c) În cazul jucătorilor noi, care optează pentru promoția “BONUS LA PRIMA DEPUNERE” sau “300 LEI FĂRĂ RULAJ LA PRIMA DEPUNERE”, suma depusă nu va fi luată în considerare pentru deblocarea celor 100 Lei din cadrul promoției “100 LEI DOAR CU BONUSUL LOIALITĂȚII”

d) Banii BONUS vor fi creditați în contul jucătorului în cursul zilei de miercuri

e) Acest bonus se supune termenilor și condițiilor de Bonus de pe Gameworld.ro

Check Also

Mai ai timp până pe 18 MAI să câştigi un AUDI A5 la Netbet Roulette!

Ce puteti citi in acest articol Cum câştigi premiileDespre NETBET: Jucătorii de ruletă mai au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *