Home / Cazinouri online / Gameworld.ro un cazino online de top!

Gameworld.ro un cazino online de top!

După ce am analizat de curând oferta de pariuri sportive a operatorului online Gameworld.ro pe site-ul nostru specializat: www.bettinginside.ro, unde am arătat cât de performant este site-ul Gameworld.ro în această zonă (mai multe detalii aici: http://bettinginside.ro/gameworld-ro-o-noua-agentie-de-pariuri/), acum a venit rândul zonei de cazino online să fie “pusă sub lupă” de specialiștii noștri.

de Mircea Panait/Insider

Partea de cazino are două secțiuni: Cazino și Cazino Live. Pe site, secțiunea de cazino este plasată prima, în partea din stânga sus

Gameworld.ro un cazino online de top!

Dacă la pariuri, ne întâlnim cu betradar.com ca furnizor de servicii, la Cazino avem EGT, Gaming1, iSoftBet și Netent.

Meniul este organizat simplu și eficient și se află în bara din stânga:

Avem SELECȚIE și CATEGORII, opțiuni cu care poți ajunge rapid într-o secțiune favorită sau poți găsi un joc la care vrei să te distrezi.

La Gameworld.ro întâlnim mai multe tipuri de ruletă, mai multe tipuri de blackjack, iar în partea din stânga ecranului sunt afișați ultimii câștigători.

Celebrele jocuri Starburst, Gonzo’s Quest, Rise of Ra, Burning Hot, Wild Clover, Diamond Wild, dar și multe altele sunt prezente. De fapt, sunt prezentate 137 de jocuri pe 12 pagini, fiecare dintre ele având și varianta demo, pentru cei mai puțin curajoși sau pentru cei care vor să se distreze fără a risca.

Am apreciat acest lucru, pentru că astfel poți testa un slot video sau te poți distra fără să cheltuiești bani. Mai mult decât atât, poți verifica diverse tehnici de joc.

La aceste jocuri demo, am încercat Frog Story produs de EGT, Hook Heroes produs de Netent, Fortune Fish produs de Casino Technology. Toate s-au încărcat foarte repede, fără bug-uri sau alte defecte care pot deranja, iar cele 20 de minute din viața mea pe care le-am petrecut jucând la Gameworld.ro au fost relaxante și distractive. Vă recomandăm cu căldură acest operator și pe online, care se pare că își respectă din plin statutul câștigat în sălile lor de joc premium din România.

Depuneri și retrageri la Gameworld.ro – Metode de plată

Dacă dorești să depui bani în siguranță și rapid în cont sau să retragi câștigurile, ai la dispoziție mai multe metode. Dacă vorbim despre depuneri, tot ce trebuie să faci este să selectezi metoda de plată pe care vrei să o utilizezi și să stabilești suma pe care dorești să o depui.

Descoperă mai jos metodele de plată disponibile:

Metode de plată Skrill Gameworld.ro

SKRILL

Skrill este un portofel virtual și o metodă convenabilă de plată care își permite să depui banii în siguranţă în contul tău de joc la cazino. Aveți nevoie doar de parola dumneavoastră Skrill şi de adresa de e-mail. Pentru a finaliza tranzacţia nu trebuie să introduci datele bancare, nu ai nevoie de card bancar.

Metode de plată Neteller Gameworld.ro

NETELLER

Neteller este un alt portofel virtual, e-wallet uşor de folosit de către oricine nu vrea să utilizez cardul propriu la cazinouri. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont Neteller, dacă nu ai deja un cont, după care să depui bani în acest cont folosind cardul bancar VISA sau MasterCard. Apoi, poți transfera în siguranţă suma pe care vrei să o depui pe Gameworld.ro şi să începi să joci.

Metode de plată PaysafeCard Gameworld.ro

PAYSAFECARD (PREPAID CARD)

Paysafecard este un card de plată preplătit destinat plăților pe internet – o metodă eficace, sigură, rapidă și convenabilă pentru a depune bani în contul de joc, fără să introduceți datele dumneavostră bancare nicăieri. În felul acesta îți protejezi cardul sau contul bancar. Transferul de fonduri se realizează instant, cazinoul nu percepe niciun comision. Poți cumpăra PIN-ul Paysafecard de la anumiți comercianți sau terminale de plăți electronice, kioskuri plasate în magazine ori centre comerciale. Mai multe detalii și locații de cumpărare Paysafecard poți vedea aici.

Metode de plată SafeCharge Gameworld.ro

SAFECHARGE

SafeCharge este metoda de plată recunoscută la nivel mondial datorită eficienței în acceptarea și procesarea plăților online. SafeCharge este o metodă de plată optimizată pentru mobil, cu certifict PCI Level 1, oferă protecție maximă împotriva fraudei avansate precum și opțiunea 3D Secure și facturare recurentă. Așadar, cardul tău este pe deplin protejat. Având pagini inteligente de checkout și peste 200 de alternative de plată care sunt furnizate într-un sistem unificat simplu proiectat pentru a gestiona și a procesa plăți multiple, SafeCharge  este recunoscut pentru tehnologia de ultimă generație și pentru securitatea tranzacțiilor.

Check Also

In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta

Aparatele de tip slot machine ar putea sa dispara din Praga, conducatorii orasului doresc “sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *