Home / Ştiri Cazinouri / Greentube isi intareste prezenta pe piata din Romania prin integrarea jocurilor pe platforma Baumbet
greentube

Greentube isi intareste prezenta pe piata din Romania prin integrarea jocurilor pe platforma Baumbet

Greentube, divizia pentru interactiv a NOVOMATIC, si-a intarit prezenta pe piata din Romania in urma parteneriatului cu Baumbet.

Lansate pentru priama oara pe platforma Pariplay, o gama larga de jocuri care sunt lider de piata precum Sizzling Hot deluxe, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe si Dolphin’s Pearl deluxe sunt acum disponibile si pe Baumbet.ro. Jocul Plenty on Twenty, unul dintre favoritele jucatorilor autohtoni, precum si alte titluri special concepute pentru piata din tara noastra se gasesc online pe platforma mai sus amintita.

Baumbet este un brand important in Romania, cu o experienta de operare land based de peste 25 de ani, a reusit sa-ai construiasca o prezenta puternica in mediul online de la deschiderea pietei in 2018.

Integrarea jocurilor constituie un nou pas important pentru Greentube, compania continuand sa ocupe cota de piata in Europa de Est, ea aflandu-se intr-o perioada de expansiune rapida de la lansarea de acum 2 ani.

Michael Bauer, Greentube CFO/CGO, a declarat”: “Colaborarea cu un asemenea operator demonstreaza cererea mare a jucatorilor locali pentru jocurile din portofoliul noastru. Ne asteptam ca jocurile noastre sa obtina un succes imediat cu clienti Baumbet. Romania a demonstrat ca este o piata puternica pentru Greentube atata timp cat titlurile clasice si cele noi, precum si continutul modern continua sa performeze puternic”.

Daniel Cordos, Baumbet COO, a declarat: “Greentube s-a ridicat la nivelul reputatiei sale, creeand jocuri interactive de calitate care reusesc sa treaca testul timpului atat pe piata land based cat si online. Continutul diversificat este deja apreciat de jucatorii nostri si ne va ajuta la atingerea de a oferii o experienta de cazino online premium”.

Check Also

Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York preconizeaza venituri anuale de 500 de milioane de dolari din legalizarea pariurilor sportive online

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, consideră că legalizarea pariurilor sportive online ar putea genera venituri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *