Home / Stiri / In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta
Praga

In Praga este posibila interzicerea aparatelor de tip slot machine din cauza ingrijorarilor cu privire la dependenta

Aparatele de tip slot machine ar putea sa dispara din Praga, conducatorii orasului doresc “sa curete” capitala Cehiei ” de cea mai adictiva” forma de gambling.

Legislatorii din Praga au aprobat la inceputul acestei saptamani o hotarare prin care se interzice functionarea aparatelor de tip slot machine pe teritoriul orasului. Astazi este programat sa se discute si sa se voteze proiectul de hotarare si de catre Consiliul Municipal.

Conform noii hotarari vor trebui scoase toate jocurile mecanice, electormecanice si electronice din salile de jocuri de pe teritoriul orasului Praga.

Aceasta hotarare nu va afecta jocurile de masa. Daca noua hotarare va capata suportul necesar in Consiliul Orasului, va rezulta inchiderea tuturor salilor de jocuri care opereaza doar slot-machine pe teritoriul capitalei Cehiei. Cazinourile live care se adreseaza mai mult turistilor si care opereaza jocuri de masa, vor ramane operationale.

Interzicerea totala a aparatelor de tip slot machine va genera o mare pierdere financiara in cea ce priveste taxele platite de operatori. Conform datelor oficiale, salile de jocuri au platit anul trecut impozite in valoare de aproximativ $30.7 milioane.

Nu putem decat spera ca aceasta hotarare nu va trece de Consiliu si nu vor fi scoase in afara legii aparatele de tip slot machine din Praga. Pe langa pierderile financiare cu care s-ar putea confrunta, Praga ar putea sa “se bucure” de aparitia jocurilor “la negru” , lucru care ar duce si la cresterea infractionalitati.

Check Also

10 informatii interesante si funny despre Las Vegas – partea 3

Iata ca am ajuns la final cu cel de-al trei-lea si ultimul articol din seria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *