Home / Cazinouri online / Învață cum să câștigi la Book of Ra deluxe!

Învață cum să câștigi la Book of Ra deluxe!

Egiptul este una dintre cele mai enigmatice țări din lume! Mare parte dintre secretele acestei țări sunt ascunse în piramidele din Valea Regilor și nu numai. Zeii și reprezentanții acestora pe pământ, faraonii, au fost în vremurile trecute principalele personaje din viața cotidiană a vechiului Egipt. Piramidele au avut mai multe roluri în cultura locală fiind fie necropole, fie locuri de pelerinaj, fie case pentru viața veșnică a celor mai importante personaje ale vremii. După cum bine știm egiptenii antici se înconjurau de o mulțime de bogății după moarte, crezul lor fiind că vor avea nevoie de obiecte prețioase pentru a își cumpăra accederea în raiul antic.

Așa cum era de așteptat producătorii de jocuri au încercat să speculeze magnetismul vechiului Egipt dezvoltând unele dintre cele mai interesante titluri de jocuri de noroc. Compania Green Tube, membră a grupului NOVOMATIC, a dezvoltat Book of Ra deluxe ca un update al îndrăgitului joc classic Book of Ra. Din punctul meu de vedere Book of Ra deluxe este cel mai atractiv și interesant, este jocul care îmi place cel mai mult. Pot spune fără să mă înșel, că Book of Ra deluxe este jocul pe care îl joc în proporție de 75% din timpul acordat acestui tip de entertainment.

Book of Ra deluxe

Scopul nostru atunci când jucăm Book of Ra deluxe este de a obține mai multe simboluri de același fel într-o combinație câștigătoare. Aceste simboluri trebuie să întrunească un număr minim pe role consecutive aliniate de la stânga la dreapta de pe o linie de câștig selectată.

Principalele caracteristici ale Book of Ra deluxe

Book of Ra deluxe are un număr de cinci role cu câte trei simboluri pe fiecare dintre ele. Jocul ne oferă posibilitatea de a selecta 10 linii de câștig, direcția de plată făcându-se de la stânga la dreapta.

Pe lângă simboluri obișnuite, Book of Ra deluxe ne oferă și simbolul SCATTER, care este personificat în acest joc de Book of RA (cartea zeului RA). O combinație de minim trei cărți vă poate aduce mai multe jocuri bonus, aspect pe care îl vom dezvolta în continuare.

O altă opțiune cu care jucătorii sunt obișnuiți și care nu putea să lipsească din componența acestui joc este opțiunea GAMBLE (dublajul) care ne permite să ne dublăm un eventual câștig prin ghicirea unei cărți de culoarea Roșu sau Negru.

Jocul beneficiază și de opțiunea AUTOSTART, opțiune care permite rularea în modul automat permițând jucătorului oarecum să se relaxeze sau să joace la mai multe aparate. Trebuie să vă atrag atenția că în timpul modului AUTOSTART, nu puteți beneficia de opțiunea GAMBLE, eventualele câștiguri obținute mergând automat în contul jucătorului “în casă”.

Jocurile gratuite

Jocurile gratuite, în număr de 10, vor fi obținute în momentul în care pe role vor apărea simultan trei simboluri SCATTER (Book of Ra). Jocurile gratuite se vor juca pe miza și liniile deja selectate în runda de joc din timpul cărueia au fost activate. La debutul jocurilor gratuite va fi ales în mod intâmplător un SIMBOL EXPANDABIL. În timpul în care beneficiem de jocurile gratuite, după ce câștigurile pentru simbolurile normale sunt încasate, simbolul expandabil se extinde pe toate pozițiile de pe role, plătind astfel chiar și dacă nu se află pe rolele adiacente sau pe liniile preselectate. Este necesar să avem suficiente simboluri compatibile pentru ca simbolul expandabil să se extindă și astfel să obținem un câștig.

O altă caracteristică interesantă a jocului Book of Ra deluxe constă în faptul că este posibil ca în timpul jocurilor gratuite să beneficiem de apariția a încă trei sau mai multe simboluri Book of Ra și astfel să primim mai multe jocuri gratuite însoțite de câștigul aferent.

De asemenea trebuie să menționez că în timpul jocurilor gratuite simbolurile expandabile nu pot fi substituite de simbolul SCATTER!

Concluzie

Jocul vă oferă posibilitatea să consultați tabela de plăți, care vă arată câștigurile potențiale la miza folosită în acel moment și numărul liniilor selectate.

Producătorul ne semnalează faptul că rata teoretică de plată este de 95,10% și că posibilele erori de sistem anulează toate plațile și jocurile, într-un cuvânt producătorul nu își asumă nici un risc.

Așa cum spuneam la începutul acestei descrieri, Book of Ra deluxe este jocul care mă atrage cel mai mult! Nu îmi dau seama dacă povestea, partea grafică, muzica sau matematica jocului se potrivesc tipologiei mele de jucător dar pot spune că toate îmi plac. Book of Ra deluxe este genul de joc, care îmi satisfice nevoia de adrenalină și de câștig (atunci când acesta vine).

Check Also

Distracție la maxim la Vlad Cazino

Într-o lume tot mai influențată de tehnologie, alegem să jucăm din ce în ce mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *