Home / Cazinouri online / Jacks or Better sau bătrânul Video Poker

Jacks or Better sau bătrânul Video Poker

M-am jucat la Jacks or Better, una din versiunile noi a vechiului Video Poker, dar să vă spun cum a început totul………

În week-end stăteam și rememoram perioada copilariei mele și am constatat că din cauza faptului că am crescut printre băieții mai mari am avut parte de experiențe extrem de interesante (pentru vârsta de atunci). Printre aceste experiențe s-au numarăt și jocurile de noroc. Când mă gândesc la jocuri, pot spune ca am destul de multe amintiri care mă leagă de istoria de după revoluție a gamblingului românesc. Mulți dintre voi știu că după ’90 când spuneam jocuri, aparate sau păcănele, spuneam poker, mai exact video poker (American Poker). Aparatele de acest tip se găseau în foarte multe locații (mai pestrițe sau mai selecte) reușind să strângă oameni din mai multe pături sociale și să îi unească, uneori prin prietenii trainice care au trecut proba timpului.

În weekend-ul care a trecut m-a lovit nostalgia când ma gândeam la arhi-cunoscutul poker de la aparate și am decis să intru online (mi-a fost mult mai ușor având în vedere vremea de afară) pentru a juca, câteva mâini.

M-am oprit la NetBet.ro unde am găsit o serie de jocuri care tratează video pokerul , eu am optat pentru  cel care mi-a părut cel mai familiar, Jacks or Better.

Jacks or Better

Jacks or Better este produs de EGT și din punctul meu de vedere îmi oferă exact cea ce am nevoie, un joc simplu, clasic, care îmi trezește amintiri vechi.

Jocul este foarte simplu de înțeles și de jucat! Așa cum îi spune și numele Jacks of Better (Valeți sau mai bun), scopul nostru este obținerea  minim a unei perechei de Valeți. Fiind vorba de poker, sunt plătite în ordine toate combinațiile de cărți mai mari decât perechea de Valeți, două perechi, 3 cărți de un fel, chintă, culoare, full, careu, chintă de culoare și chintă roială.

Ața cum spuneam jocul este extrem de simplu, el neimplicând role sau linii de câștig ci pur și simplu 5 cărți care ne sunt oferite de joc și cu care trebuie să efectuăm combinațiile de mai sus.

Deasupra cărților de joc este expusă în mod constant tabela de plați care ne informează în continu cu privire la posibilitatile de câștig.

Jocul oferă posibilitatea jucătorului să îți oprească (HELD) una sau mai multe cărți în cazul în care consideră că poate primii o carte care să o completeze pe cea primită. Jocul ne oprește în mod automat cele mai bune combinații de cărți primite, dar în cazul în care nu suntem mulțumiți de cărțile oprite de soft putem șterge această selecție.

VIDEO POKER

La Jacks or Better avem posibilitatea să pariem mize fixe de 10, 20, 30, 40, 60, 80, 100 de unități, mize care vor aduce câștigurile aferente.

O altă opțiune/buton care prezintă interes este VITEZĂ, cu care poți mării sau micșora viteza cu care îți sunt împărțite cărțile, astfel că timpul de așteptare poate fi mai lung sau mai scurt în funcție de caracterul fiecărui jucător în parte.

În momentul în care câștigăm, avem opțiunea GAMBLE care ne oferă posibilitatea să ne dublăm câștigul prin ghicirea culorii (ROȘU/NEGRU) unei cărți.

După cum spuneam Jacks or Better este un joc simplu, classic din seria jocurilor de tip Video Poker și care jucându-l ne poate trezii nostalgii dar ne poate aduce și câștiguri interesante, condiția este să fim inspirați și puțin norocoși.

În cea ce privește grafica, aceasta este actualizată la cerințele actuale, cărțile de joc sunt stilzate destul de interesant și sunetul este cel pe care mi-l doream și pe care mi-l amintesc.

În concluzie Jacks or Better este una dintre reeditările jocului care pentru mulți dintre noi a însemnat primul contact cu lumea gamblingului și care ne trezește amintiri plăcute în momentul în care îl jucăm. Îmi amintesc, că numele jocului de tip Video Poker pe care îl jucam acum multe vreme era American Poker, dar care este foarte bine substituit de Jacks or Better (trebuie să recunosc, că nu am stat foarte mult să caut American Poker-ul ).

Dacă doriți să vă distrați sunteti invitații mei să incercați jocul descris mai sus.

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *