Home / Cazinouri online / Jocul de slot machine al Crăciunului 2021 – Diamond Link: Mighty Santa

Jocul de slot machine al Crăciunului 2021 – Diamond Link: Mighty Santa

Furăm puțin startul în cursa distracției de Crăciun, însă este o perioadă în care ne vom relaxa și bucura și de micile plăceri ale jocurilor. Iar sloturile având ca tematică Crăciunul sunt destule, atractive, plăcute, incitante, diferite, antrenante și relaxante în același timp.

Pentru că este sezonul poveștilor iar Moș Crăciun ne-a fascinat copilăria alături de universul magic care îl înconjoară și pe care îl aduce în casele copiilor.

Iată ceva nou, total diferit și foarte provocator. Un Moș Crăciun ”glamour”, mai ”boss” decât orice ”boss de aparate”, mai puternic decât orice ”bombardier” și cu mai mult farmec decât un star de cinema. Însă poate fi cel care îți înseninează ziua, cel care îți aduce cadouri supriză, cel care îți arată marile câștiguri.

 

Iar eu am jucat acest slot senzațional la Stanleybet, operator care are exclusivitate în aceste zile pentru jocul magic.

Diamond Link: Mighty Santa este slotul de la Greentube care te poartă direct în brațele tatuate și musculoase ale lui Moș Crăciun. Jocul conține funcțiile Diamond Link™ cu jackpot-uri progresive, Wild Spin, Colossal Spin și Sticky Spin. Câștigul maxim oferit este de 750x miza totală la fiecare rotire.

 

 

Fiecare rotire are farmecul ei, porția ei de adrenalină. M-am împărțit între dorința de a câștiga și de a savura grafica acestui joc. Iar coloana și fundalul sonor sunt pe măsură! Nu vei fi dezamăgit nicio clipă.

Un Moș Crăciun care bea whiskey, trage de fiare, fumează trabuc și este plin de tatuaje. Iar Crăciunița are o prezență mai discretă însă plină de mister și este extrem de sexy.

Acest titlu a fost lansat de producător pe 8 Noiembrie 2021 și deja se anunță printre cele mai tari jocuri din perioada următoare.

 

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *