Home / Stiri / Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American
Jocurile de noroc

Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American

Michigan Gaming Control Board autorizează jocurile online și pariurile sportive.

Michigan Gaming Control Board a autorizat in data de 22 Ianuarie nouă operatori care pot incepe sa ofere publicului larg pariuri sportive si jocuri online.

 

Jocurile de noroc au fost autorizate in Michigan
Jocurile de noroc au fost autorizate in Michigan

Michigan Gaming Control Board (MGCB) și operatorii de jocuri de noroc licentiati au pasit intr-o noua era incepand cu data de 22 ianuarie, odata cu reglementarea jocurilor de noroc si a pariurilor sportive online.

Conform declaratiilor reprezentantilor MGCB, au existat o multime de cereri din partea iubitorilor sporturilor si a jocuri de noroc pentru reglementarea acestora.

Jocurile online și pariurile sportive vor oferi cazinourilor noi modalități de a interacționa cu clienții, în timp ce statul și comunitățile locale vor beneficia de impozite și plăți pe veniturile din pariuri.

Zilele dintre autorizare și lansare vor oferi operatorilor și furnizorilor de platforme timp suplimentar pentru testare și ajustări înainte ca jocul să fie activ.

MGCB se așteaptă să autorizeze operatori și furnizori de platforme suplimentari în zilele și săptămânile următoare, în timp ce personalul agenției revizuiește alte cereri pentru a se asigura că îndeplinesc cerințele de reglementare ale statului.

Taxele pentru pariurile sportive online sunt de 8,4 la sută, pe cand taxele pentru jocurile pe internet variază de la aproximativ 20% la 28%.

De asemenea, cazinourile din Detroit pot fi obligate să plătească o taxă de servicii municipale și o plată pentru acordul de dezvoltare al orașului Detroit.

Iata ca in ultima vreme tot mai multe tari si state americane vad in reglementarea jocurilor de noroc „un colac de salvare” in ceea ce priveste aducerea de taxe si impozite la buget. Este clar ca orice conducator cu mintea limpede gaseste in industria de jocuri de noroc un partener extrem de important in aceasta perioada ata de greu incercata atat din punct de vedere emotional cat di din punct de vedere financiar.

Citeste si Top 10 jucatori de poker –prima parte

 

 

 

 

Check Also

Georgia adoptă un proiect de lege cu restricții sporite pentru jocurile de noroc

Parlamentul din Georgia a adoptat un proiect de lege care impune restricții asupra jocurilor de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *