Home / Stiri / Kindred Group a primit distinctia de “angajator de top” in Suedia
Kindred group

Kindred Group a primit distinctia de “angajator de top” in Suedia

Kindred Group a fost recunoscut drept unul dintre cei mai buni angajatori ai Suediei de către Karriärföretagen (Career Companies Sweden AB). Procesul de selecție riguros este condus de un grup de experți și de un juriu calificat.

Potrivit juriului, Kindred este un angajator care oferă oportunități importante de carieră și dezvoltare, atât studenților absolvenți, cât și tinerilor profesioniști aflați la începutul carierei.

Un alt factor în selectarea Kindred Group a fost atractivitatea externă a angajatorului și prezența pe rețelele sociale, împreună cu paginile de carieră de pe site-ul său.

Gavin Hayward, Chief HR Officer la Kindred Group, a declarat: „Suntem foarte mândri să primim această recunoaștere in 2022. Avem numeroase povesti de succes în cadrul Kindred, fie ca vorbim de entry level sau posturile de conducere, precum și alte diferite funcții.

„Pentru noi este important să oferim angajaților noștri instrumentele potrivite, condițiile optime și suficiente provocări pentru dezvoltarea la locul de muncă. Angajatii noștri sunt cel mai valoros activ al nostru, iar succesul nostru depinde de atragerea și păstrarea celor mai bune talente care recunosc importanța de a face parte dintr-o echipă câștigătoare.”

Unul dintre membrii juriului a adăugat: „Kindred Group este un angajator internațional cu oportunități de carieră interesante și o cultură de afaceri antrenată. Prin valori de calitate precum egalitatea și diversitatea, Kindred Group a dezvoltat un mediu de lucru acceptabil și primitor. „Ca angajat, veți avea, de asemenea, oportunitatea de dezvoltare prin Kindred Academy, unde veți dobândi noi abilități, expertiză și cunoștințe aprofundate.”

Check Also

MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *