Home / Stiri / Lady Gaga isi negociază revenirea la statutul de rezidenta in Las Vegas
LADY GAGA

Lady Gaga isi negociază revenirea la statutul de rezidenta in Las Vegas

Avand in vedere faptul ca “Chromatica Ball” turneul mondial pe care l-a sustinut tocmai s-a încheiat, se pare că reprezentanții lui Lady Gaga sunt “în discuții” pentru ca artista sa-si reia reședința din Las Vegas de la Park MGM, a anunțat tabloidul britanic The Sun.

LADY GAGA

In trecut din 2018 până în mai 2022 Gaga a mai performat in Vegas, obținând încasări de 78 de milioane de dolari la box office și atrăgând numai laude din partea criticilor.

In timpul cat a performat in Vegas, vedeta a oferit două spectacole diferite: “Enigma”, care a inclus cele mai mari hituri ale starului pop, și “Jazz & Piano”, care a alternat materiale din Great American Songbook cu versiuni unplugged ale hiturilor lui Gaga. Ultima etapă a rezidenței lui Gaga a constat în nouă spectacole “Jazz & Piano”, din 14 aprilie până la 1 mai 2022.

Dacă și când rezidența lui Gaga va fi reluată cândva în 2023, se așteaptă ca aceasta să includă spectacolul “Chromatica Ball”, dar nu și spectacolul anterior “Enigma”. De asemenea, se așteaptă ca Gaga să reia “Jazz & Piano”.

 

Check Also

Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări

Autoritatea olandeză de reglementare a jocurilor de noroc, de Kansspelautoriteit (KSA), a declarat că mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *