Home / Cazinouri / MGM donează $3.000.000 victimelor din Las Vegas
mgm resorts international
mgm resorts international

MGM donează $3.000.000 victimelor din Las Vegas

MGM Resorts International a constituit un fond de $3.000.000 pentru ajutorarea victimelor masacrului din Las Vegas. Cu această contribuție, suma strânsă pentru victime a ajuns la $8.500.000, aproape de targetul de $10.000.000.

Până în acest moment aproape 65,000 de persoane au donat în contul GoFundMe, din momentul deschiderii acestuia Luni dimineață.

Pe lângă donația financiară, operatorul care deține Mandalay Bay Hotel – resortul din care sa tras, oferă cazare, mâncare, transport și consiliere pentru victime și familiile acestora.

 

“Pur și simplu nu există cuvinte care să exprime durerea și furia resimțită în urma acestui oribil atac asupra comunității noastre”, a declarant Jim Murren, CEO-ul MGM Resorts.

“Deși trăim momente devastatoare, suntem inspirați. De la faptele eroice ale victimelor care au protejat străini și persoane dragi, până la vitejia autorităților care au intervenit cu rapiditate și astfel au diminuat pagubele – împreună ne tragem puterea și speranța pentru a întâmpina zilele dificile care vor veni.

Cu această donație sperăm să facem diferența pentru cei care au fost răniți și pentru cei care acum nu mai sunt în viață.

Suntem recunoscători autorităților care au intervenit în primă fază, nu numai celor de aici din Las Vegas ci din întreaga țară, care ne-au ajutat în momentul în care dezastrul a lovit. În numele comunității noastre din Las Vegas, doresc să mulțumesc lumii întregi care ne reamintește în fiecare moment că nu suntem singuri.”

 

Check Also

Asociația Joc Responsabil își pune la dispoziție serviciul de Consiliere psihologică online 24/7 celor aflați în linia 1 în gestionarea Covid-19 și persoanelor vulnerabile afectate psiho-emoțional de pandemie

București, 27 aprilie 2020. Asociația Joc Responsabil pune la dispoziție serviciul de consiliere psihologică online …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *