Home / Stiri / MGM Resort deschide resortul MGM Cotai în valoare de $3.4 miliarde
mgm resorts

MGM Resort deschide resortul MGM Cotai în valoare de $3.4 miliarde

MGM Resorts organizează astazi deschiderea resortului MGM Cotai, investiția totală de $3,4 miliarde din Macao precedă Anul Nou Chinezesc, eveniment ce va avea loc peste câteva zile.

Această lansare vine în întâmpinarea speculaților ce privesc reînoirea licenței de organizare a jocurilor de cazino, licență ce stă să expire peste doi ani.

Cu toate acestea autoritățile din Macao nu au confirmat cum și când va fi reînoită licența. Alte nume mari care se află în fața necesității înoirii licențelor sunt companii precum SJM Holdings, Sands China, Wynn Macau, Galaxy Entertainment și Melco Resorts.

Într-un efort de a preîntâmpina nesiguranța autoritaților chineze de a acorda dreptul de operare, multe din companiile care exploateză jocuri de noroc și-au diversificat operațiunile în afaceri non-gaming.

Resortul MGM Cotai va include un teatru de 2,000 de locuri și 28 de carpete din timpul dinastiei Qing. Numărul camerelor deținute de MGM în Macao se va tripla la 1,972, de asemenea va crește și numărul meselor de joc la 552.

Resortul care are forma unei casete de bijuterii va mai avea un cazinou, spa, magazine, restaurante și baruri.

Macao experimentează o perioadă de creștere 36.4% în Ianuarie față de luna similară a anului trecut ($3.26 miliarde), conform datelor prezentate de Gaming Inspection and Coordination Bureau.

Această creștere este cea mai mare de pe continentul Asiatic din Februarie 2014.

Check Also

JUCĂTORII ÎȘI POT ÎNCERCA DIN NOU NOROCUL LA LOTERIA ROMÂNĂ

AGENȚIILE LOTO SE REDESCHID ÎNCEPÂND DE LUNI, 15 IUNIE Agențiile Loteriei Române se redeschid gradual …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *