Home / Stiri / MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea
MGM Resorts
MGM Resorts

MGM Resorts International înregistrează o creștere de 44% a veniturilor în trimestrul al doilea

MGM Resorts International a raportat o creștere a veniturilor de 1 miliard de dolari de la an la an pentru al doilea trimestru, determinată de operațiunile sale din Las Vegas.

mgm resorts international
MGM Resorts International

Operatorul a înregistrat venituri de 3,3 miliarde de dolari în al doilea trimestru, o creștere de 44% față de cele 2,3 miliarde de dolari de anul trecut. Dintre acestea, operațiunile MGM Resorts din Las Vegas au contribuit cu 2,1 miliarde de dolari, aproximativ 64% din totalul celui de al doilea trimestru și în creștere cu 113%.

 

Citeste si “Caesars Entertainment raportează o creștere de 10,6% a veniturilor în Semestrul 2 (S2)”.

 

Acest din urmă segment a beneficiat de includerea rezultatelor operaționale ale The Cosmopolitan, achiziționat de MGM Resorts în al doilea trimestru, alături de Aria și de o îmbunătățire generală a volumului de afaceri și a activității de turism.

MGM Resorts
MGM Resorts

Între timp, operațiunile regionale nu s-au descurcat la fel de bine, dar cu toate acestea au înregistrat o creștere a veniturilor cu 12%, până la 960 milioane de dolari.

Cu toate acestea, MGM China a înregistrat o scădere a veniturilor cu 54%, scăzând de la 311 milioane de dolari la 143 milioane de dolari, în mare parte din cauza restricțiilor de călătorie și de intrare impuse de guvernul din Macao ca răspuns la Covid-19.

În urma acestor rezultate, MGM Resorts a generat un venit net global de 1,8 miliarde de dolari, o creștere de peste 1.000% față de cele 105 milioane de dolari din perioada anului precedent.

 

Citeste si Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări“.

Check Also

Sistemul olandez de autoexcludere depășește 20.000 de înregistrări

Autoritatea olandeză de reglementare a jocurilor de noroc, de Kansspelautoriteit (KSA), a declarat că mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *