Home / Stiri / Noul guvernator al orașului Tokyo agreează ideea de cazinou

Noul guvernator al orașului Tokyo agreează ideea de cazinou

Tokyo își deschide brațele către operatorii de cazino, oare se va întoarce miliardarul australian James Packer mai repede în Țara Soarelui Răsare? NHK World a anunțat că noul guvernator al orașului Tokyo, Yuriko Koike, dorește un complex recreațional – inclusiv un cazinou – în oraș.

Pentru a își arăta suportul față de industrie, Koike a evidențiat faptul că prezența unui cazinou  în Tokyo va face orașul mai atrăgător și va ajuta la atragerea mai multor vizitatori din străinătate. Koike și-a anunțat, de asemenea, suportul pentru orice proiect de lege în vederea reglementării și legalizării cazinourilor în anumite zone ale Japoniei. În prezent, Partidul Liberal Democratic, de guvernământ, pregătește un proiect legislativ în acest sens. Încă nu este clar când va fi trimis proiectul către Parlament.

Aprobarea proiectului nu va fi o problemă din moment ce Partidul Liberal Democratic aflat la guvernare, a câștigat luna aceasta majoritatea în ambele camere ale legislaturii nipone, întărind puterea Primului Ministrului Shinzo Abe în relația cu cazinourile. Până acum, există doi pretendenți de top la licența de jocuri de noroc în Tokyo și Osaka: Universal Entertainment deținută de mogulul gamingului Kazuo Okada, precum și Sega Sammy, care urmează să deschidă  Paradise City în Incheon, Korea de Sud.

Recenta declarație pozitivă a lui Koike cu privire la prezența cazinourilor în Tokyo poate reanima povestea de dragoste dintre Packer și piața de gambling japoneză. The Australian a raportat că Japonia este văzută de către Crown ca o oportunitate de adăugat la raza sa de acțiune de nivel mondial,  în special în regiunea asiatică, care se concentrează pe dezvoltarea dorinței turiștilor chinezi de a călători în străinătate.

În cazul în care Tokyo va îmbrățișa ideea de cazinou, Crown va include în suita sa de proiecte în străinătate un nou complex japonez. Pană la urmă, Japonia, este cea mai activă și de lungă durată propunere pentru Crown, conform Vicepreședintelui Executiv de Strategie și Dezvoltare, Todd Nisbett.

Compania de cazinouri și partenerul său, Melco Crown, spune Todd Nisbett, au pus Japonia în zona sa de priorități acum mai bine de 5 ani, dar în ultimii doi ani și jumătate i-au crescut în mod semnificativ gradul de implicare.

Check Also

Jocurile de noroc au fost autorizate intr-un nou stat American

Michigan Gaming Control Board autorizează jocurile online și pariurile sportive. Michigan Gaming Control Board a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *