Home / Stiri / Playtech – Fortuna: parteneriatul se extinde
Playtech - Fortuna

Playtech – Fortuna: parteneriatul se extinde

Playtech – Fortuna un parteneriat care anunță noi suprize, inclusiv pe piața românească a jocurilor de noroc.

Grupul FTSE Playtech Plc a confirmat că va extinde și va actualiza relația de furnizor principal cu operatorul de pariuri Fortuna Entertainment Group din Europa Centrală și de Est.

Actualizând informația –  conform sbcnews.co.uk – , Playtech anunță că Fortuna a aprobat lansarea platformei sale de management IMS. Aceasta va fi integrată în toate unitățile care operează pe piețele din Cehia, Slovacia, Polonia, România și Croația.

Playtech – Fortuna și creșterea online

Actualizarea sistemelor face ca Playtech să devină partenerul tehnologic de vârf pentru Fortuna pe toate piețele sale operaționale. Astfel se consolidează un parteneriat care a început în 2016 pentru a deservi Republica Cehă și România.

Folosind sistemele și provizioanele Playtech, Fortuna a înregistrat o creștere cu 93% a mizelor totale la puțin peste 2 miliarde de euro în 2017. Factorul determinant a fost creșterea online.

Interviu video – Sorin Constantinescu: La cazinou nu poti castiga bani multi fara sa joci bani multi!

Shimon Akad, COO al Playtech, a comentat acordul extins: “Acesta este un acord semnificativ pentru Playtech și FEG. Întărirea și extinderea parteneriatului nostru evidențiază atât succesul pe care l-am avut cât și creșterea pe care o vedem în viitor. Acesta este un exemplu perfect pentru modul în care tehnologia Playtech este cea mai bună cale de dezvoltare a operatorilor pe piețele reglementate. Totodată este și o reflectare suplimentară a rolului nostru în privința infrastructurii în industria jocurilor de noroc “.

Per Widerstrom – Fortuna Entertainment

Per Widerstrom, CEO al grupului Fortuna Entertainment, a susținut extinderea Playtech ca partener tehnologic, grupul de jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est.

“Când am început să colaborăm cu Playtech, am afirmat că scopul nostru a fost să devenim principalul operator de pariuri și jocuri de noroc din regiunea ECE”, a spus Widerstrom. “După ce am realizat această ambiție, vom continua să ne dorim să ne dezvoltăm și să construim în continuare oferta noastră pe piețele reglementate noi și existente.

eFortuna (Fortuna bet) 2018 – de ce să joci la această casă de pariuri

“Parteneriatul nostru strâns Playtech – Fortuna va continua să fie crucial în realizarea acestei strategii și oferind o susținere și suport pentru jucătorii noștri”.

Playtech și Fortuna

Playtech a fost fondată în 1999, în prezent fiind listată pe piața principală a Bursei de Valori din Londra. Compania este un lider în domeniul tehnologiei jocurilor și a tradingului financiar.

Portofoliul Playtech conține peste 600 de titluri, la care se adaugă jocuri noi constant. Creațiile se remarcă din punct de vedere funcțional și vizual.

Sloturi, jocuri de masă și jocuri live, întreaga gamă de cazino.

Fortuna a intrat pe piațaoffline, în septembrie 2015, preluând agențiile de cartier Publicbet. În acest moment sunt peste 600 de sucursale în întreaga țară. Tot în 2015, s-a lansat și platforma online licențiată.

Check Also

Kindred Group a primit distinctia de “angajator de top” in Suedia

Kindred Group a fost recunoscut drept unul dintre cei mai buni angajatori ai Suediei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *