Home / Cazinouri online / Cazinou Online Baumbet.ro / Rise of Maya, un joc cu parfum de istorie sud americană produs în România

Rise of Maya, un joc cu parfum de istorie sud americană produs în România

Cum am ajuns să joc Rise of Maya și de ce am decis să vă explic cum se joacă…..

De mic am fost atras de istorie, de civilizațiile străvechi, fie că vorbim de sumerieni, egipteni, romani, incași sau mayași. De foarte multă vreme, mai exact de când am fost nevoit să intru în “câmpul muncii” am lucrat în domenii care au avut de-a face cu jocurile de noroc în mod direct sau indirect. Astfel jocurile de noroc au devenit o pasiune, un hobby și de multa vreme un job full time. Așa cum era natural vechea mea pasiune legată de istorie și civilizațiile străvechi s-a contopit cu jocurile de noroc.

Din fericirea am avut norocul să văd că pasiunea mea legată de istorie este impărtășită și de porducătorii de jocuri de noroc, astfel pot spune că cele două hobby-uri ale mele s-au întâlnit și s-au contopit în cea ce putem spune că sunt jocurile de noroc cu tematică istorică. În cea ce privește aceste jocuri putem venii cu foarte multe exemple: Book of Ra, Book of Dead, Ramses, Pyramid, Montezuma, Pharaons Tomb sau Rise of Maya.

Pentru astăzi am decis că ar fi oportun să vă vorbesc despre Rise of Maya, joc produs și dezvoltat de compania românească Baumgames și care se poate găsii pe platforma online www.baumbet.ro sau pe aparatele de tip slot machine produse de compania mai sus menționată.

Descrierea jocului Rise of Maya

Jocul ne oferă un număr de 5 role cu câte 3 poziții pe rolă și care ne oferă posibilitatea selectării a nu mai puțin de 20 de linii.

Rise of Maya

Premiul maxim pentru 1 credit pariat este de 5000 de ori miza pariată pe linie. În cazul obținerii unor anumite cobinații putem avea parte de Jocuri Gratuite plus Extra Expanding Symbol.

Pentru jucătorii mai cutezători Rise of Maya oferă opțiunea GAMBLE/RISC pentru care jucătorii pot opta pentru a își dubla sau pierde câștigul, în funcție de norocul fiecăruia. Dublarea câștigului se poate face prin ghicirea culorii unei cărti ROȘU/NEGRU sau SUITĂ (mică/mare).

Jocul mai este prevăzut și cu butonul AUTOSTART care permite jucătorului plasarea mizelor în mod automat, concentrându-se astfel la alte lucruri.

SCATTER & WILD

Producătorii jocului Rise of Maya nu puteau să ne ofere un joc a cărui temă este foarte interesantă din punct de vedere simbolistic, fără să ne ofere posibilitatea obținerii simbolurilor SCATTER  și WILD care sunt personificate de “Templul Mayaș”. În timpul jocului, afișarea a 3 sau mai multe simboluri “Templu Mayas” pe oricare dintre cele 5 role ale jocului, atrag automat 10 jocuri gratuite + Extra Expanding Symbol.

Jocul Rise of Maya

Jucătorul va selecta la începutul Jocurilor Gratuite un simbol din joc, excepție făcând “Templul Mayaș”, simbolul ales devenind pe parcursul Jocurilor Gratuite “Extra Expanding Symbol”. În timpul jocurilor gratuite, apariția simbolului ales la început pe mai mult de 2 role din cele 5 ale jocului va duce la expandarea acestuia pe toate cele trei poziții de pe rola pe care a apărut, formând astfel combinații câștigătoare.

Extra Expanding Symbol

O altă caracteristică importanta este dată de posibilitatea apariției a trei sau mai multe simboluri “Templu Mayaș” în timpul celor 10 Jocuri Gratuite, cea ce duce în mod automat la câștigarea altor 10 Jocuri Gratuite.

Trebuie menționat faptul că Jocurile Gratuite sunt jucate pe liniile și mizele selectate înainte de câștigarea acestora.

Pe lângă faptul că simbolul “Templu Mayaș” ne poate aduce în anumite combinații, Jocuri Gratuite, o altă proprietate importantă a acestui simbol este că înlocuiește orice alt simbol din joc pentru a forma combinații câștigătoare (este JOKER).

SUPRA BET

Un alt motiv pentru care am fost atras de jocul Rise of Maya, a fost simbolul SUPRA BET, simbol care  atunci când este activat înlocuiește oricare alt simbol din joc, inclusiv simbolul “Templu Mayaș și Extra Expanding Symbol” (SUPER JOKER).

Acest SUPRA BET vine și cu un cost, astfel că atunci când este activ se vor adăuga 5 credite extra la fiecare credit mizat pe linie.

Desigur dacă simbolul SUPRA BET nu este activat atunci nu va înlocuii nici un simbol și costul unui spin va fi numărul de linii selectate înmulțit cu numărul de credite mizate pe fiecare linie.

Rise of Maya

CONCLUZIE

În cea ce privește  tematica jocului, pot spune că este foarte atractivă, mai ales pentru mine, care sunt atras de orice frântură de istorie.

Din punctul de vedere al grafici și sunetului sunt mulțumit, simbolurile sunt vii și suficient de ofertante ca și număr. Sunetele sunt interesante fără să deranjeze făcându-ne să stăm atenți și relativ captivi în fața monitorului.

Concluzia este că Rise of Maya este un joc interesant, ușor de înțeles și care ne poate face foarte ușor să petrecem câteva ore jucându-ne fără să ne dăm seama când a trecut timpul, vă invit să vă jucați accesand link-ul  https://www.baumbet.ro/Player/Games

Check Also

Cazinoul BAUMBET.RO, un cazino online care merită atenția ta

Ce puteti citi in acest articol Dacă ești jucător de cazino, știi prea bine avantajele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *